Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar.. :rolleyes:
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..:KK73:
Dün uyandigimda 76'dım..:KK73:
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper.. :KK76:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:gözün aydın bacımmmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü :KK48:
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım :KK70: evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum :KK53:
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim :KK70: hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum :KK70: şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar: )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz :KK66:

Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımılda :KK53: Büyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil :KK48: Ufaklık o konuda daha beter :KK70: Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor :KK70: aslında anlıyor ama umursamıyor :KK70:

Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdi :KK66: büyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu :KK53: bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim :KK70: çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum :KK70: sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim :KK70: o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı :KK70: Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim :KK66: o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım :KK66: ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti :KK70: Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor :KK70: bazen daha bile erken yattığı oluyor :KK70: büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor :KK66:

Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışır :KK66: Bir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor :KK70:

Günaydın canım :KK66:
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecek :KK66: Bende zaten her zamana buralardayım :KK66: için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn
ay hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:KK76:

günaydın şekerler:KK3:
dolanıp dolanıp gideceğimiz yer sibel:KK17:hesap verme günlerimden birindeyim yine:-)
çok meraklardayım sonuçlarımız için:KK69: banuşun dediği gibi okul gezisine giden çocuklar gibiyim bende:KK73::KK73::KK73:
sen yaparsın mociğim inanıyorum süper gidiyosun maşALLAH :KK9::nazar::nazar::nazar: ist otursaydım seninle bende gelirdim sibele:KK49:

Kahvaltı
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
Nane limonlu yeşil çay

Öğle
Moni çorbası
1 büyük bardak ayrana 2 yk chia
1 grissini
1 tatlı kaşığı Nutella (tepeleme değil valla, krizim geçsin diye)

Ara
Filtre kahve, sütlü x 2
3 gün kurusu
12 badem
1 pk peynirli wasa

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 ufak kase yeşil salata
1 dilim kontrafile

Gece
Filtre kahve
Yarım avuç kuru yemiş

Su: 2 lt
Spor: 40 dk eliptik
moni çorbası ahaha:KK70::KK70::KK70:
kız nutellalar reçeller filtre kahveler havada uçuşmuş :sinirli:moni çorbası seni nasıl kurtarsın:KK4::KK4:
türk kahvesi iç şekercim:KK60:

Hep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar.. :rolleyes:
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..:KK73:
Dün uyandigimda 76'dım..:KK73:
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper.. :KK76:
süpersinn çok sevindim :KK9:artık şeytanın bacağını kırdığına göre senden süper sonuçlar bekliyoruz:KK60:
Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü :KK48:
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım :KK70: evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum :KK53:
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim :KK70: hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum :KK70: şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar: )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz :KK66:
:KK70::KK70::KK70:
ayy bende aynı durumdayım:KK73:

kel kalmaktan korktum :KK70::KK70::KK70:ondan
yolukçu moni geldi hanımmm:KK4::KK4:

bu sabah bende tartıldım 79.7 olan kilom geri 79,2 düşmüş şu 79 kırsam biii afakanlar bastı :duduk:
bu cuma 78 lerdesin şekerim merak etme:KK60:

moni çorbası ahaha:KK70::KK70::KK70:
kız nutellalar reçeller filtre kahveler havada uçuşmuş :sinirli:moni çorbası seni nasıl kurtarsın:KK4::KK4:
türk kahvesi iç şekercim:KK60:

süpersinn çok sevindim :KK9:artık şeytanın bacağını kırdığına göre senden süper sonuçlar bekliyoruz:KK60:

ayy bende aynı durumdayım:KK73:

yolukçu moni geldi hanımmm:KK4::KK4:

bu cuma 78 lerdesin şekerim merak etme:KK60:
inşALLAH ahh şu 79 bi kıram gerisi gelecek eminim:confused:
artık akşam yemeklerini yoğurtlu geçiştircem sadece yoksa olmayacak böyle:KK20:

image.webp

hayır tatlım ekmek vermiyor bize sibelcikHoppa
bu haftaki kahvaltım böyleydi,1 dilim sütaş süzme peynir 1 dilim beyaz peynir bol yeşillik yeşil çayHoppa
tuzsuz etimek vardı 1 dilim bir kaç gün yedim sadece:KK39:
dün bir yazı okudum sanılanın aksine kepekli tbe ekmek türlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını yazmış bir amerikalı doktor:KK64:

Gunaydinlar

Canim isler cok yogun surekli seyahat vs o yuzden izne ayrildim

kizlar ilginize tesekkur ederim anneannemin cenazesine gittigimde yurumekte cok zorlaniyordu babam simdi biraz daha iyiyim diyor ama bakalim istanbulda havaalaninda gorecegim eger yuruyebilecek durumda ise zorlamadan iett ile gideriz degilse taksi durum istanbulda belli olacak artik bugunki dr durumuna bagli istanbulda ne kadar kalacagimiz cumaya gelemezsem listeyi halledersiniz dimi
Sağlık olsun kaptanım
Başınız sağolsun anneanne vefat etmiş anladığım kadarıyla.
Baba rahatsız mı yürüyemiyo yazmışsınız ama burda olmayınca konuyu pek bilmiyorum geçmiş olsun

Back
X