Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guzelll ohh sporada başlamışsın..
Rüyamda bir yolda gidiyordum. Önüme bir levha çıktı. Levhada; sağdan gidiniz sol taraftan hızla moni moni gelebilir yazıyordu. Çok korkunçtu. Kan ter içinde uyandım ve birden aydınlandım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yeni motive kaynağım sensin monican :KK48:
Spora gelince ben ne yapsam biri beni geri çekiyor çok sıkıldım. yanlız eve çıkmayı düşünüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ooo bana taş geldi sanırım :KK48:

İşte birinden çıkarmam lazım hıncımı napayım :p

Daha 10 kg var ideal kiloya :olamaz:

Azıcık daha eritsin bari :KK70: Şöyle 65'lere indirsin, gerisini ben kendim hallederim :p
Yaaa bende bi 10 versem tamamdır bu iş ama sen çok kolay verirsin emzirmek mucizevi bişi sadece yeme olayını ayarla yeter :)

Yaaa bende bi 10 versem tamamdır bu iş ama sen çok kolay verirsin emzirmek mucizevi bişi sadece yeme olayını ayarla yeter :)
Valla şu ara emzirmeye yeni alıştığım için enerjimi müthiş tüketiyor bizimki. Biraz kh ağırlıklı besleniyorum enerji versin diye. Zamanla oturturum insallah

Hep kötü sonucları paylasacak degilim dimi kızlar.. :rolleyes:
Simdi uyanir uyanmaz tartıldım. Ve sonuc 74.1..:KK73:
Dün uyandigimda 76'dım..:KK73:
Sonra sabit oldum 75.6 şu an 74.1 hemde bu saatte.
Uzun bir zamandan zonra ilk defa böyle bir sonuc gördüm. Süper.. :KK76:
Vaaayyy tebrik ederizzzz canım, sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler :KK9::KK9:

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Malum bugün Ayşeyle ikimizin Kontrol günü :KK48:
Yine geziye gidecek öğrenci gibi heycanlıyım :KK70: evdeki tartıyla orası her hafta farklı sonuçlar gösterdiği için tabi orada ne çıkacağımı bilemiyorum :KK53:
İnşallah ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ( gerçi ben az daha fazla göreyim :KK70: hatunla aramızdaki 10 kg hala aynı yetişemiyorum :KK70: şaka bir yana ama cidden ikimiz adına da çok çok seviniyorum çünkü ilk kez ikimizde haftalardır hiç eksiksiz her hafta eksi görüyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar: )

Bakalım bu hafta nasıl bir fark ve nasıl bir liste göreceğiz :KK66:

Ben hep diyorum biz şimdikilere göre aptal yetişmişiz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Valla Annem bir bakışıyla, bir kaş kaldırmasıyla bizi anında oturturdu sıkıyorsa kımılda :KK53: Büyük kızımda anlıyor aslında bakışlarımdan ama açıkçası Annemin ki kadar etkili değil :KK48: Ufaklık o konuda daha beter :KK70: Anne gözlerini ne patlatıyorsun bana kaş göz yapma diyor :KK70: aslında anlıyor ama umursamıyor :KK70:

Benim kızlarda eskiden uyku konusunda direnirlerdi :KK66: büyük kız ufakken hiç uyumak istemezdi sabaha kadar oturursak oda bizimle oturacağım diye tuttururdu :KK53: bir gün nasıl dellendiysem bende seni bugün uyutursam banada Banu demesinler dedim :KK70: çocuk uyumaya çalıştıkça uyuma kalk oyun oynayacağız diyip durdum :KK70: sabah 6ya kadar inatlaştık o uyumak istedi ben yok oyun oynayacağız dedim :KK70: o günden sonra kesinlikle 2 sene öncesine kadar 10da en geç yatardı :KK70: Küçükde sanırım biraz daha tecrübeli olunca inat ettim ve o uyukum yok desede hayır senin saatin geldi yatacaksın dedim :KK66: o yatağından geri geldikçe tekrar yatırdım :KK66: ilk 2- 3 gün benle baya inatlaştı sonra baktı olmuyor direnmekten vazgeçti :KK70: Şimdi saat 21:00de benim ufak kız Anneciğim uyku saatim geldi ben yatayım mı diyor :KK70: bazen daha bile erken yattığı oluyor :KK70: büyük tabi 17 olduğu için 12den evvel yatmıyor zaten ancak derslerle boğuşuyor sınavlarına hazırlanıyor tabi bazen oda 22:30da yattığı oluyor :KK66:

Umarım senin ufaklıkta erken uyumaya alışır :KK66: Bir kaç gün inatlaşacaksınız sanırım ama emin ol onlar erken yatınca o sessizlik her şeye değer oluyor :KK70:

Günaydın canım :KK66:
Merak etme canım nasılsa burada bir sürü insan var takımla ilgilenebilecek :KK66: Bende zaten her zamana buralardayım :KK66: için rahat olsun
Rabbim babacığına da acil şifalar versin ....Aminnnnn
Ahahaha çok güldüm benimde aklımdan geçmişti bir seferinde sabaha kadar uyutmamak :halay: insani delirtiyorlar valla yaa. Ben kızımı uyusun diye götürürdüm yatardım yanına, Allah 12 ye kadar döner durur kıpır kıpır sinir ederdi beni, 3 ay sonra vazgeçtim bende. Hem ona sinirleniyordum hem de kuzuma bağırıyorum diye kendime sinirlenip vicdan yapıyordum. Baktım uğraşılacak gibi değil amannn uyumazsa uyumasın dedim. İnşallah düzelirler ya bilmiyorum ne yapcam, hani denemediğim şey olmadı, artık kabullendim, uyumuyorlar yani elden bir şey gelmez. Onlarla boğuşup didişeceğime kendi hallerine bıraktım. :KK76:

image.webp nilsub nilsub kaç dakka yapcan bakem bugün? :KK49:

ara öğünlerini çok yoğun tutuyosun canım normalde ara öğünlerin 100 kalori olması gerekiyormuş:KK76:
Hadi ya, valla öyle acıkıyorum ki yani anlatamam :( saçma sapan şeyler yememek için atıştırıyorum. Aslında hepsini bir yazıyorum ama aynı anda yemiyorum ne bileyim arada yarım saat veya 1 saat olabiliyor. Gerçi kalori kaloridir yinede ama bundan sonra daha dikkat ederim Nilgüncüm :KK68:

Tahil grubu olmadanda kalıcı kilo verilmiyor ama... :KK64:
ay bende şaşırdım deliriciğim:confused:
Ooo bana taş geldi sanırım :KK48:

İşte birinden çıkarmam lazım hıncımı napayım :p

Daha 10 kg var ideal kiloya :olamaz:

Azıcık daha eritsin bari :KK70: Şöyle 65'lere indirsin, gerisini ben kendim hallederim :p
koca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan:KK70::KK70::KK70:
Rüyamda bir yolda gidiyordum. Önüme bir levha çıktı. Levhada; sağdan gidiniz sol taraftan hızla moni moni gelebilir yazıyordu. Çok korkunçtu. Kan ter içinde uyandım ve birden aydınlandım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yeni motive kaynağım sensin monican :KK48:
Spora gelince ben ne yapsam biri beni geri çekiyor çok sıkıldım. yanlız eve çıkmayı düşünüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çatladım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:seni bırakta hatun benide geçicek:işsiz:

60 dk garanti 70 'e kadar yolu var bakalım:spor: çünkü vucut 35 dk kadar karbonhidrat şeker yakıyormuş 35 dk sonra yağ yakımına geçiyormuş uzunluk hızdan daha önemli sanki ...:spor:
Hadi ya, valla öyle acıkıyorum ki yani anlatamam :KK43: saçma sapan şeyler yememek için atıştırıyorum. Aslında hepsini bir yazıyorum ama aynı anda yemiyorum ne bileyim arada yarım saat veya 1 saat olabiliyor. Gerçi kalori kaloridir yinede ama bundan sonra daha dikkat ederim Nilgüncüm :KK68:
bir incir bir hurma 100 kalori oluyo o yüzden dikkat ediyorum ben biraz önce sade türk kahvem ile sadece 1 incir 1 hurma bol tarçınlı yedim:kk77:

Ahahaha çok güldüm benimde aklımdan geçmişti bir seferinde sabaha kadar uyutmamak :halay: insani delirtiyorlar valla yaa. Ben kızımı uyusun diye götürürdüm yatardım yanına, Allah 12 ye kadar döner durur kıpır kıpır sinir ederdi beni, 3 ay sonra vazgeçtim bende. Hem ona sinirleniyordum hem de kuzuma bağırıyorum diye kendime sinirlenip vicdan yapıyordum. Baktım uğraşılacak gibi değil amannn uyumazsa uyumasın dedim. İnşallah düzelirler ya bilmiyorum ne yapcam, hani denemediğim şey olmadı, artık kabullendim, uyumuyorlar yani elden bir şey gelmez. Onlarla boğuşup didişeceğime kendi hallerine bıraktım. :KK76:

Seni kötü anne, seni ilgisiz anne. Çocuk kendi haline bırakılır mı hiç? hiiiççç tasvip etmiyorum. Kınıyorum :KK12: Facebook masajıları gibi oldu. Oradaki tüm anneler ve çocukları mükemmeller; çocuklarını uyutamayan, baş edemeyen biz zavallılarda ilgisiz, beceriksiziz. Ferah süper dadıyı izledin mi hiç. Kadın 3 gecede çözüyordu valla. Ben deneyemedim bile. Zeynep ağladıkça Fatih bana bağırdı. Ben de bıraktım. Biz de istikrar yok ondan olmadı. Çocuk kendi haline kaldı. :ukala::ukala:

:KK70::KK70:
kız nutellalar reçeller filtre kahveler havada uçuşmuş :sinirli:moni çorbası seni nasıl kurtarsın:KK4::KK4:
türk kahvesi iç şekercim
Kız filtre kahveden ne olacak şekersiz yarım yağlı sütle içiyorum diyetisyen de dört fincana kadar izin vermişti bana. Türk kahvesiyle mi farkı yok hem
Nutella ile reçele diyeceğim yok ama hem süt veriyom ya biliyorsun hemde regl oldum dün. ihtiyaç molası gibi düşünelim hadi çaktırma :KK76:

kızlar bende kek yapmaya gidiyorum:hamarat: malesef kızım ceza almış matematik ödevini yapmamış bütün sınıfa kek yapıcam top kek kalıplarında üzümlü ne ızdırap ama..:duduk:
Gerçekten de öyle, yeme sakın tamam mı :(

Hadi ya, valla öyle acıkıyorum ki yani anlatamam :KK43: saçma sapan şeyler yememek için atıştırıyorum. Aslında hepsini bir yazıyorum ama aynı anda yemiyorum ne bileyim arada yarım saat veya 1 saat olabiliyor. Gerçi kalori kaloridir yinede ama bundan sonra daha dikkat ederim Nilgüncüm :KK68:
Açıktıkça su iç. Suda kesiyor açlığı

Back
X