- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.201
Hain bademler1 adet çiğ badem 12kcal bilgin olsunfancynancy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hain bademler1 adet çiğ badem 12kcal bilgin olsunfancynancy
Zaten bendeki korku dağları seni de sarsın diye bunu dile getiriyorum.ay bende şaşırdım deliriciğim
koca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan
çatladım
seni bırakta hatun benide geçicek
![]()
acaba düzenli bir saat koymuyorsun diyemi bu kadar acıkıyosun ben 1. ara öğünümü 11 de yapıyorum 2. arayıda eliptikten sonra 4 te yapıyorum sürekli atıştırdığın için olabilirmi sürekli yeme isteğin acaba arada açlık krizlerimi su ve yeşil çayla gideriyorumHain bademler![]()
Gönder kız noolcek sabahlara kadar takılırız bizŞimdi yazıyorum ortim hemen
sabah
1 simit
1 kupa yeşil çay
2 ince belli bardak şekersiz açık çay
ara 15tn çiğ badem
öğlen
et sote
yeşil salata üstüne 2yk yeşil mercimek salatası
yoğurt
ara
1 sade türk kahvesi
ara
ayranım vardı içmeyi unuttum acıkınca da 7-8 badem yedim
akşam
1tabak semizotu yemeği
2dilim tbe
4tn biber turşusu
ara
1 avuç kiraz
3lt su
spor yapmaya başladım
40 jumping jacks
40 mekik çekerken kızımın tacizleri sonucu devam edemedimfancynancy
yaa.. akşamları kızı 1 saatliğine sana yollasam. babası bile engel olamadı. Ben mekik çekiyorum kız bacaklarımı ısırıyor. Aklınca beni seviyor işteHem sen alışıksın Ferah geç saate kadar ayakta seninkilerde
![]()
Yağ yakmak istiyorsan interval yapacaksın canım. Yavaş - hızlı, yavaş - hızlı.60 dk garanti 70 'e kadar yolu var bakalımçünkü vucut 35 dk kadar karbonhidrat şeker yakıyormuş 35 dk sonra yağ yakımına geçiyormuş uzunluk hızdan daha önemli sanki ...
bir incir bir hurma 100 kalori oluyo o yüzden dikkat ediyorum ben biraz önce sade türk kahvem ile sadece 1 incir 1 hurma bol tarçınlı yedim![]()
İnşALLAH canım.ben cumayaaa 78,5 diyorum![]()
yapıyorum nabzımı dayıyorum sonuna kadar sonra yavaşlıyorum nefesimi düzenleyince tekrar hızlanıyorum yaşlı nineler gibi tin tim yapmıyorum yani ter totomdan akıyoYağ yakmak istiyorsan interval yapacaksın canım. Yavaş - hızlı, yavaş - hızlı.![]()
sonra hem şişman hem kel kalacağız asılllllllZaten bendeki korku dağları seni de sarsın diye bunu dile getiriyorum.moni zaten hızını almış maşallah onu durduramayacağımıza göre... Biz biraz çırpınalım
(duymasın yolar bizi)
Kız ben uyumayacağım. Spor yapacağım.Gönder kız noolcek sabahlara kadar takılırız bizben uyuyamıyorum bari siz uyuyun
![]()
Anaaaa...sonra hem şişman hem kel kalacağız asılllllll![]()
kocalar elden gider bak ALLAH korusunAnaaaa...kız ben hiç öyle düşünmedim. kel aynak yavrusu gibi kalacağız ya...
![]()
Aman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynı60 dk garanti 70 'e kadar yolu var bakalımçünkü vucut 35 dk kadar karbonhidrat şeker yakıyormuş 35 dk sonra yağ yakımına geçiyormuş uzunluk hızdan daha önemli sanki ...
bir incir bir hurma 100 kalori oluyo o yüzden dikkat ediyorum ben biraz önce sade türk kahvem ile sadece 1 incir 1 hurma bol tarçınlı yedim![]()
Vaayyy iddialıyım diyorsun. Bende 77 diyorum kız, kaç grama kadar toleransımız var?ben cumayaaa 78,5 diyorum![]()
kızlar akşam üstü sütlü kahve ile bir dilimcik kek yesem spordan sonra 2. aramda olarmıkimiss gibi koktu evin içi
![]()
evet haklısın canım benimkiler büyük pc nin başına oturtuyorum animasyon acıyorum kulaklıkları takıyorum istediğim kadar kızım büyük olduğu için meyveyi falan kendi yıkayıp alabiliyorAman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynılydznp Ayşe'ninki gibi bacaklarıma sarılıyor. Allahtan ısırmıyor hemüz
![]()
Sen onun bacaklarını ısırarak seviyorsan yakındır bekleAman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynılydznp Ayşe'ninki gibi bacaklarıma sarılıyor. Allahtan ısırmıyor hemüz
![]()
çok atma insan yapamayınca motivasyon kaybediyoVaayyy iddialıyım diyorsun. Bende 77 diyorum kız, kaç grama kadar toleransımız var?
iyi azmış 200 kalorihttp://www.ntv.com.tr/yasam/bir-dilim-kek-deyip-gecmeyin,37dOggsPOEWyz30XMSJe9w
bu sana cvp canım. Kek deyip geç bakalım geçebilecek misin?![]()
Ne diyorsun seniyi azmış 200 kalori![]()