Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bende şaşırdım deliriciğim:confused:

koca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çatladım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:seni bırakta hatun benide geçicek:işsiz:
Zaten bendeki korku dağları seni de sarsın diye bunu dile getiriyorum. moni moni zaten hızını almış maşallah onu durduramayacağımıza göre... Biz biraz çırpınalım :KK70::KK70::KK70:
(duymasın yolar bizi:KK70::KK70::KK70:)

acaba düzenli bir saat koymuyorsun diyemi bu kadar acıkıyosun ben 1. ara öğünümü 11 de yapıyorum 2. arayıda eliptikten sonra 4 te yapıyorum sürekli atıştırdığın için olabilirmi sürekli yeme isteğin acaba arada açlık krizlerimi su ve yeşil çayla gideriyorum

Şimdi yazıyorum ortim hemen
sabah
1 simit
1 kupa yeşil çay
2 ince belli bardak şekersiz açık çay

ara 15tn çiğ badem

öğlen
et sote
yeşil salata üstüne 2yk yeşil mercimek salatası
yoğurt

ara
1 sade türk kahvesi

ara
ayranım vardı içmeyi unuttum acıkınca da 7-8 badem yedim

akşam
1tabak semizotu yemeği
2dilim tbe
4tn biber turşusu:110:

ara
1 avuç kiraz

3lt su
spor yapmaya başladım
40 jumping jacks
40 mekik çekerken kızımın tacizleri sonucu devam edemedim fancynancy fancynancy
yaa.. akşamları kızı 1 saatliğine sana yollasam. babası bile engel olamadı. Ben mekik çekiyorum kız bacaklarımı ısırıyor. Aklınca beni seviyor işte :anne: Hem sen alışıksın Ferah geç saate kadar ayakta seninkilerde :KK48:
Gönder kız noolcek sabahlara kadar takılırız biz :KK70: ben uyuyamıyorum bari siz uyuyun :KK70::KK70:

60 dk garanti 70 'e kadar yolu var bakalım:spor: çünkü vucut 35 dk kadar karbonhidrat şeker yakıyormuş 35 dk sonra yağ yakımına geçiyormuş uzunluk hızdan daha önemli sanki ...:spor:

bir incir bir hurma 100 kalori oluyo o yüzden dikkat ediyorum ben biraz önce sade türk kahvem ile sadece 1 incir 1 hurma bol tarçınlı yedim:kk77:
Yağ yakmak istiyorsan interval yapacaksın canım. Yavaş - hızlı, yavaş - hızlı. :spor::KK6::spor::KK6:

60 dk garanti 70 'e kadar yolu var bakalım:spor: çünkü vucut 35 dk kadar karbonhidrat şeker yakıyormuş 35 dk sonra yağ yakımına geçiyormuş uzunluk hızdan daha önemli sanki ...:spor:

bir incir bir hurma 100 kalori oluyo o yüzden dikkat ediyorum ben biraz önce sade türk kahvem ile sadece 1 incir 1 hurma bol tarçınlı yedim:kk77:
Aman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynı lydznp lydznp Ayşe'ninki gibi bacaklarıma sarılıyor. Allahtan ısırmıyor hemüz :-)

Aman ne bileyim kimi 20 dk dan sonra kimi 30 dk dan sonra diyor. Ben böyle bolca yer attığımdan iyi hissediyorum olmadı senin gibi de denerim ama o kadar vaktim yok ki şu sıra. Belki okullar kapanınca olabilir. 2 ye çeyrek kala kızı almaya çıkmam lazım oğlan da uyuyo. Zaten o ayaktayke değil eliptik hiçbir sporu yapmıyorum. Aynı lydznp lydznp Ayşe'ninki gibi bacaklarıma sarılıyor. Allahtan ısırmıyor hemüz :-)
evet haklısın canım benimkiler büyük pc nin başına oturtuyorum animasyon acıyorum kulaklıkları takıyorum istediğim kadar kızım büyük olduğu için meyveyi falan kendi yıkayıp alabiliyor:KK76: çok şükür atlattım o günleri

Sen onun bacaklarını ısırarak seviyorsan yakındır bekle :KK70::KK70::KK70:

iyi azmış 200 kalori:KK70::KK70::KK70:
Ne diyorsun sen :KK57: aşağı kadar okumadın galiba ekstradan 1 saat yürüyüş vs diyor. Yaptığın eliptik kilo vermek için. 1 saat yürüyüş de kilo almamak için olacak. Cumaya yine 79, küsür mü gelmek istiyorsun? Yeme sakın. 200kcal ara öğün mü olur hiç. :KK67:YE MEEEE....:sinirli:

Back
X