Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onlarda çok iyi biliyorlar zaten bunu o yüzden şımarıyorlar işte :emir_bebek:

Ahahaaaa seni molaya mı alıyor, ay hiç güleceğim yoktu :KK70:anammm senin işin çoookk zor Zeynep'le, benimki saftorikmiş o zaman. :KK70::KK70:

Yeme yemeeee

Aminnnnn :dua:
Bizim mola paspasımız yerine yatak odası halımız var. Nede olsa cüsse büyük :KK70: mola yerinde de dans et şarkı söyle. Başta eğlenceli oluyor ama 10dk sonra onu takip etmek isteklerini yerine getirmek eziyete dönüyor. Başımı döndürüyor onun enerjisi :ruh:

Kızlar Umut uyuyunca ben de uyudum pilim bitmisti. Emzirmek beni cooook yoruyor inanin uyutmaya mecalim kalmiyor, veriyorum anneme ya da eşime onlar uyutuyor. Uyandığımda sanki odunla dövmüşler gibi her yerim ağrıyordu. Ay aman ya ne zormus bu is :D
koca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan:KK70::KK70::KK70:
Evet senin yerin ayrı şekerim :KK200:
Seni kötü anne, seni ilgisiz anne. Çocuk kendi haline bırakılır mı hiç? hiiiççç tasvip etmiyorum. Kınıyorum :KK12: Facebook masajıları gibi oldu. Oradaki tüm anneler ve çocukları mükemmeller; çocuklarını uyutamayan, baş edemeyen biz zavallılarda ilgisiz, beceriksiziz. Ferah süper dadıyı izledin mi hiç. Kadın 3 gecede çözüyordu valla. Ben deneyemedim bile. Zeynep ağladıkça Fatih bana bağırdı. Ben de bıraktım. Biz de istikrar yok ondan olmadı. Çocuk kendi haline kaldı. :ukala::ukala:
Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı bence :D oyle bi dunya yok.
Kh al tabi oda gerekli canım zamanla oturur çok kasma tadını çıkar :)
Ben bazen çok özlüyorum çok özel bi bağ o
Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyor :D

Kızlar Umut uyuyunca ben de uyudum pilim bitmisti. Emzirmek beni cooook yoruyor inanin uyutmaya mecalim kalmiyor, veriyorum anneme ya da eşime onlar uyutuyor. Uyandığımda sanki odunla dövmüşler gibi her yerim ağrıyordu. Ay aman ya ne zormus bu is :KK70:

Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı bence :KK70: oyle bi dunya yok.

Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyor :KK70:
canım senin şuan yorulman çok normal yüklenme kendine:KK20:
vucudun kendini toparlamaya çalışıyor bütün depoların boşaldı:dondurma: halada emzirdiğin için boşalıyo vucud seni mi :KK76:ayakta tutacak depolarımı dolduracak:kk77: bebişemi bakacak :anne:yüklenme kendine zaten bebekli hanımlaın ev işleri hep :temizlik:aksar doğalı ve normali bu umuttan vakit buldukça dinlen umuta ve kendine yapacağın en büyük iyiylik yoksa her işe yetişmen mümkün değilEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin ..

kahvaltı biraz yumurta 2-3 dilim salatalık domates 1 kk peynir 1 tk bal 1 dilim köy ekmeği

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 hurma bol tarçınlı

öğlen 1 tabak sağsız salata 1 tane yağsız derisiz but

ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 hurma

akşam 2 kepçe yoğurt 1 yk chia 8-9 çilek ile meyveli yoğurt

su 3 lt
3 kupa yeşil çay birazdan papatya çayı içerim

spor 45 dk eliptik

Gunaydınn

Süpermiş insallah devamını da görürsün canım :)
Insallah canim.. Sanada kolay gelsin annenin yaninda olmasi cok iyi en azindan rahat rahat uyuyup uykunu alabilirsin,dinlenirsin rahatca..:anne:
miss bol bol meto çalıştırsın:KK76:

karar ver anacığım ayrıldık mı uzatmalı rakip mi olduk:KK70::KK70::KK70::KK70:

hahah demekki benden kaynaklı değilmiş benden ayrılsanda yiyiyosun:KK70::KK70::KK70::KK70:

güzel olmuş özlem diyetisyene ne zaman gideceksin tekrar:super:

:KK54:slm nasılsın çabuk dön:KK19:
Yok canım gitmiyorum diyetisyene..:63:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:gözün aydın bacımmmm:KK9::KK9::KK9::KK9:
Sagolasın tatlim darisi basina.:KK19:
:KK73:süpersinn çok sevindim :KK9:artık şeytanın bacağını kırdığına göre senden süper sonuçlar bekliyoruz:KK60:
Sagolasin insallah :KK36:
dün bir yazı okudum sanılanın aksine kepekli tbe ekmek türlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını yazmış bir amerikalı doktor:KK64:
Canim zaten diyetisyenlerde doktorlarda kepekli ekmek degil tambugday yada cavdar ekmegi tavsiye ediyor. Dönüşümlü kullanin diyende var.

Son düzenleme:
Hoşbuldum canımm:KK54:Nasılsın nası gidiyor kilo verme işleri:)
3 ayı gecti 75.5'ta takılıp kalmistim bugun buyuk bir surprizle karsilastim insallah devami gelir. Sen dondun mu aramiza?:eğlence:
Kız güneşi mi doğdurdun ne yaptın, saate bak :halay: tünaydınnnn canım.
6 olmamisti gozlerimi actim uyuyamadim geri 6.30da yuruyuse ciktim anneme gittim geldim.:KK49:

Menüm;
08:00
1 kepekli galeta
1 kücük dilim tb ekmegi
Cökelek,5 zeytin ve çay

17:30
Az ekmekli tavuk döner
300 ml ayran

2 L su
3 büyük türk kahvesi

Spor;
2 saat yürüyüs--- 11000 adım
Bunun 1 saati sabah erken aralıksiz yuruyus diger 1 saatide parca parca oldu. :KK49:

1 bardak su
Sabak peynirli tost, 2 yumurtalı omlet, domates, biber, yesilçay
Ara sade turk kahvesi
Ara 15 badem, 1 elma
Aksam fırında kıymalı patlıcan yemeği, bol salata, yoğurt
Aksam sade turk kahvesi, 1 hurma
2 lt su
50 dk yuruyus
:halay:
İki gündür menu paylasıyorum bravo bana:nazar:

Kızlar Umut uyuyunca ben de uyudum pilim bitmisti. Emzirmek beni cooook yoruyor inanin uyutmaya mecalim kalmiyor, veriyorum anneme ya da eşime onlar uyutuyor. Uyandığımda sanki odunla dövmüşler gibi her yerim ağrıyordu. Ay aman ya ne zormus bu is :KK70:

Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı bence :KK70: oyle bi dunya yok.

Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyor :KK70:
Maalesef çok normal, elin kolun bile tutmuyordur kimi zaman. Herşeyin çok başındasın yavaş yavaş vücudun adapte olmaya başlayacaktır canım. Birde şu an bebiş için tüm rezervlerini kullanıyorsun, hamileyken aldığın kalsiyum ve vitamin desteğine varsa onlara devam et şekerim. Muhtemelen doktorun söylemiştir aklıma gelmişken bende yazayım dedim. Bol bol su içmeyi unutmaaaa :nazar::KK25:

evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin ..

kahvaltı biraz yumurta 2-3 dilim salatalık domates 1 kk peynir 1 tk bal 1 dilim köy ekmeği

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 hurma bol tarçınlı

öğlen 1 tabak sağsız salata 1 tane yağsız derisiz but

ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 hurma

akşam 2 kepçe yoğurt 1 yk chia 8-9 çilek ile meyveli yoğurt

su 3 lt
3 kupa yeşil çay birazdan papatya çayı içerim

spor 45 dk eliptik
Vay vay vay, menüye, spora gel. Harika canım valla. :super:

50 dk yuruyus yapıldı fancynancy fancynancy
:KK54: Süpersin serveycim

Bizim mola paspasımız yerine yatak odası halımız var. Nede olsa cüsse büyük :KK70: mola yerinde de dans et şarkı söyle. Başta eğlenceli oluyor ama 10dk sonra onu takip etmek isteklerini yerine getirmek eziyete dönüyor. Başımı döndürüyor onun enerjisi :ruh:
Aaayyy bir an önce büyüsün istiyor insan ama bir yandan da istemiyor da dimi :anne: böyle kucağa aldırıp sevdirmiyorlar kendilerini cadılar.
Allah kolaylık versin canım yaa, çalışan anne olmak çok daha zor. :KK19:

3 ayı gecti 75.5'ta takılıp kalmistim bugun buyuk bir surprizle karsilastim insallah devami gelir. Sen dondun mu aramiza?:eğlence:

6 olmamisti gozlerimi actim uyuyamadim geri 6.30da yuruyuse ciktim anneme gittim geldim.:KK49:
Anne kız erkencisiniz maşallah, :super:

1 bardak su
Sabak peynirli tost, 2 yumurtalı omlet, domates, biber, yesilçay
Ara sade turk kahvesi
Ara 15 badem, 1 elma
Aksam fırında kıymalı patlıcan yemeği, bol salata, yoğurt
Aksam sade turk kahvesi, 1 hurma
2 lt su
50 dk yuruyus
:halay:
Öğle yemedin mi canım?

canım senin şuan yorulman çok normal yüklenme kendine:KK20:
vucudun kendini toparlamaya çalışıyor bütün depoların boşaldı:dondurma: halada emzirdiğin için boşalıyo vucud seni mi :KK76:ayakta tutacak depolarımı dolduracak:kk77: bebişemi bakacak :anne:yüklenme kendine zaten bebekli hanımlaın ev işleri hep :temizlik:aksar doğalı ve normali bu umuttan vakit buldukça dinlen umuta ve kendine yapacağın en büyük iyiylik yoksa her işe yetişmen mümkün değilEn Büyük TÜRKİYE
İstesem de yuklenemiyorum kendime, dediginiz gibi elim ayağım tutmuyor. Diyorum ya emzirdikten sonra veriyorum hemen bizimkilere, ben direkt yataga. Gun icinde biraz mecalim olursa da kendi ozel islerimi halletmeye çalışıyorum.
Insallah canim.. Sanada kolay gelsin annenin yaninda olmasi cok iyi en azindan rahat rahat uyuyup uykunu alabilirsin,dinlenirsin rahatca..:anne:
Evet kesinlikle, tek başıma olduğumu düşünemiyorum.
Maalesef çok normal, elin kolun bile tutmuyordur kimi zaman. Herşeyin çok başındasın yavaş yavaş vücudun adapte olmaya başlayacaktır canım. Birde şu an bebiş için tüm rezervlerini kullanıyorsun, hamileyken aldığın kalsiyum ve vitamin desteğine varsa onlara devam et şekerim. Muhtemelen doktorun söylemiştir aklıma gelmişken bende yazayım dedim. Bol bol su içmeyi unutmaaaa :nazar::KK25:
Evet devam ediyorum kesinlikle, demir takviyesine falan da.. Çünkü zaten normalde bile demir degerlerim yerlerdeydi, simdi dogumdan sonra dusunemiyorum.

Kahvaltı
2 tost
Çay

Öğle
Smoothie (yarımşar kivi, yeşil elma, muz, portakal, 4-5 yaprak ıspanak ve su. Tarifte buzda vardı ama boğazım zaten ağrıdığı için cesaret edemedim.)

Ara
1 bardak ayrana 2 yk chia

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 yk patlıcan ezmesi
Yarım z.yağlı biber dolması
1 kase yeşil salata
1 ufak haşlama nuar

Gece
7-8 tane patlamış mısır. Kocam bütün paketi bitirdi ama ben yemedim. :KK12:

Su: 2,5 lt yi geçtim.
Spor: 45 dk eliptik