- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.241
Aferin kız sanaEvet kızlar tarçınlı zencefilli sütlü kahve ile bir hurma yedim...kek yemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin kız sanaEvet kızlar tarçınlı zencefilli sütlü kahve ile bir hurma yedim...kek yemedim![]()
Bizim mola paspasımız yerine yatak odası halımız var. Nede olsa cüsse büyükOnlarda çok iyi biliyorlar zaten bunu o yüzden şımarıyorlar işte
Ahahaaaa seni molaya mı alıyor, ay hiç güleceğim yoktuanammm senin işin çoookk zor Zeynep'le, benimki saftorikmiş o zaman.
Yeme yemeeee
Aminnnnn![]()
Evet senin yerin ayrı şekerimkoca takımdan beni mi buldun kız bu kadar hatundan![]()
Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı benceSeni kötü anne, seni ilgisiz anne. Çocuk kendi haline bırakılır mı hiç? hiiiççç tasvip etmiyorum. KınıyorumFacebook masajıları gibi oldu. Oradaki tüm anneler ve çocukları mükemmeller; çocuklarını uyutamayan, baş edemeyen biz zavallılarda ilgisiz, beceriksiziz. Ferah süper dadıyı izledin mi hiç. Kadın 3 gecede çözüyordu valla. Ben deneyemedim bile. Zeynep ağladıkça Fatih bana bağırdı. Ben de bıraktım. Biz de istikrar yok ondan olmadı. Çocuk kendi haline kaldı.
![]()
Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyorKh al tabi oda gerekli canım zamanla oturur çok kasma tadını çıkar :)
Ben bazen çok özlüyorum çok özel bi bağ o
canım senin şuan yorulman çok normal yüklenme kendineKızlar Umut uyuyunca ben de uyudum pilim bitmisti. Emzirmek beni cooook yoruyor inanin uyutmaya mecalim kalmiyor, veriyorum anneme ya da eşime onlar uyutuyor. Uyandığımda sanki odunla dövmüşler gibi her yerim ağrıyordu. Ay aman ya ne zormus bu is
Evet senin yerin ayrı şekerim
Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı benceoyle bi dunya yok.
Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyor![]()
Insallah canim.. Sanada kolay gelsin annenin yaninda olmasi cok iyi en azindan rahat rahat uyuyup uykunu alabilirsin,dinlenirsin rahatca..Gunaydınn
Süpermiş insallah devamını da görürsün canım :)
Yok canım gitmiyorum diyetisyene..miss bol bol meto çalıştırsın
karar ver anacığım ayrıldık mı uzatmalı rakip mi olduk
hahah demekki benden kaynaklı değilmiş benden ayrılsanda yiyiyosun
güzel olmuş özlem diyetisyene ne zaman gideceksin tekrar
slm nasılsın çabuk dön
![]()
Sagolasın tatlim darisi basina.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaagözün aydın bacımmmm
![]()
Sagolasin insallahsüpersinn çok sevindim
artık şeytanın bacağını kırdığına göre senden süper sonuçlar bekliyoruz
![]()
Canim zaten diyetisyenlerde doktorlarda kepekli ekmek degil tambugday yada cavdar ekmegi tavsiye ediyor. Dönüşümlü kullanin diyende var.dün bir yazı okudum sanılanın aksine kepekli tbe ekmek türlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını yazmış bir amerikalı doktor![]()
3 ayı gecti 75.5'ta takılıp kalmistim bugun buyuk bir surprizle karsilastim insallah devami gelir. Sen dondun mu aramiza?Hoşbuldum canımmNasılsın nası gidiyor kilo verme işleri:)
6 olmamisti gozlerimi actim uyuyamadim geri 6.30da yuruyuse ciktim anneme gittim geldim.Kız güneşi mi doğdurdun ne yaptın, saate baktünaydınnnn canım.
İki gündür menu paylasıyorum bravo bana1 bardak su
Sabak peynirli tost, 2 yumurtalı omlet, domates, biber, yesilçay
Ara sade turk kahvesi
Ara 15 badem, 1 elma
Aksam fırında kıymalı patlıcan yemeği, bol salata, yoğurt
Aksam sade turk kahvesi, 1 hurma
2 lt su
50 dk yuruyus
![]()
Nilgüncüm dün ve hafta sonun falan kaçar dk yapmıştın canım? Listemde görünmüyor da yazmamış mıyım acabafancynancy 45 dk eliptik yaptım
Maalesef çok normal, elin kolun bile tutmuyordur kimi zaman. Herşeyin çok başındasın yavaş yavaş vücudun adapte olmaya başlayacaktır canım. Birde şu an bebiş için tüm rezervlerini kullanıyorsun, hamileyken aldığın kalsiyum ve vitamin desteğine varsa onlara devam et şekerim. Muhtemelen doktorun söylemiştir aklıma gelmişken bende yazayım dedim. Bol bol su içmeyi unutmaaaaKızlar Umut uyuyunca ben de uyudum pilim bitmisti. Emzirmek beni cooook yoruyor inanin uyutmaya mecalim kalmiyor, veriyorum anneme ya da eşime onlar uyutuyor. Uyandığımda sanki odunla dövmüşler gibi her yerim ağrıyordu. Ay aman ya ne zormus bu is
Evet senin yerin ayrı şekerim
Ben o kadının kitabını okudum ama teori ile pratik cok farklı benceoyle bi dunya yok.
Evet ozel bi bağ ama su an canım çıkıyor![]()
Vay vay vay, menüye, spora gel. Harika canım valla.evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin ..
kahvaltı biraz yumurta 2-3 dilim salatalık domates 1 kk peynir 1 tk bal 1 dilim köy ekmeği
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 hurma bol tarçınlı
öğlen 1 tabak sağsız salata 1 tane yağsız derisiz but
ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 hurma
akşam 2 kepçe yoğurt 1 yk chia 8-9 çilek ile meyveli yoğurt
su 3 lt
3 kupa yeşil çay birazdan papatya çayı içerim
spor 45 dk eliptik
50 dk yuruyus yapıldıfancynancy
Aaayyy bir an önce büyüsün istiyor insan ama bir yandan da istemiyor da dimiBizim mola paspasımız yerine yatak odası halımız var. Nede olsa cüsse büyükmola yerinde de dans et şarkı söyle. Başta eğlenceli oluyor ama 10dk sonra onu takip etmek isteklerini yerine getirmek eziyete dönüyor. Başımı döndürüyor onun enerjisi
![]()
Anne kız erkencisiniz maşallah,3 ayı gecti 75.5'ta takılıp kalmistim bugun buyuk bir surprizle karsilastim insallah devami gelir. Sen dondun mu aramiza?
6 olmamisti gozlerimi actim uyuyamadim geri 6.30da yuruyuse ciktim anneme gittim geldim.![]()
Öğle yemedin mi canım?1 bardak su
Sabak peynirli tost, 2 yumurtalı omlet, domates, biber, yesilçay
Ara sade turk kahvesi
Ara 15 badem, 1 elma
Aksam fırında kıymalı patlıcan yemeği, bol salata, yoğurt
Aksam sade turk kahvesi, 1 hurma
2 lt su
50 dk yuruyus
![]()
Sabahı gec yedım ve sıkı yedım acıkmadımAnne kız erkencisiniz maşallah,
Öğle yemedin mi canım?
İstesem de yuklenemiyorum kendime, dediginiz gibi elim ayağım tutmuyor. Diyorum ya emzirdikten sonra veriyorum hemen bizimkilere, ben direkt yataga. Gun icinde biraz mecalim olursa da kendi ozel islerimi halletmeye çalışıyorum.canım senin şuan yorulman çok normal yüklenme kendine
vucudun kendini toparlamaya çalışıyor bütün depoların boşaldıhalada emzirdiğin için boşalıyo vucud seni mi
ayakta tutacak depolarımı dolduracak
bebişemi bakacak
yüklenme kendine zaten bebekli hanımlaın ev işleri hep
aksar doğalı ve normali bu umuttan vakit buldukça dinlen umuta ve kendine yapacağın en büyük iyiylik yoksa her işe yetişmen mümkün değil
![]()
Evet kesinlikle, tek başıma olduğumu düşünemiyorum.Insallah canim.. Sanada kolay gelsin annenin yaninda olmasi cok iyi en azindan rahat rahat uyuyup uykunu alabilirsin,dinlenirsin rahatca..![]()
Evet devam ediyorum kesinlikle, demir takviyesine falan da.. Çünkü zaten normalde bile demir degerlerim yerlerdeydi, simdi dogumdan sonra dusunemiyorum.Maalesef çok normal, elin kolun bile tutmuyordur kimi zaman. Herşeyin çok başındasın yavaş yavaş vücudun adapte olmaya başlayacaktır canım. Birde şu an bebiş için tüm rezervlerini kullanıyorsun, hamileyken aldığın kalsiyum ve vitamin desteğine varsa onlara devam et şekerim. Muhtemelen doktorun söylemiştir aklıma gelmişken bende yazayım dedim. Bol bol su içmeyi unutmaaaa![]()