Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu saate kaldı raporum,eve baya geç geldim akşam yemeği faslı sonrada bizimkileri dışarı yolladım yemek yiyin,kız biraz nefes alsın dedim:emir_bebek:bebişide aldım bana:anne:
çmaşır as falan derken anca pc ye oturabildim:kahve:
Ne kadar ince düşünceli bir babaannesin..:nazar::nazar::KK200:
hemen tartı raporu vereyim:kahve:

sonuç::nazar:
geçen hafta:96,9
bu hafta :95,6
fark :1,3
giden yağ :1

banuşumunda::nazar:
geçen hafta:108,2
bu hafta :106,6
fark : 1,6
giden yağ : 1
Bak bide umudun yoktu bu hafta icn ama super bir sonuc yine tebrikler..:nazar::nazar::KK9:

ramazana giriyor olmamızdan dolayı 2 ayrı liste verdiHoppa
bu hafta bende baş dönmesi oldu,tansiyonum ve şekerim çok düşüyor:KK51:
normalde yüksek tansiyon hastasıyım ve her sabah kullandığım tansiyon ilacım var,13 tansiyona alışkın olunca (10 ve 11 lerde bu hafta)bünye kaldıramıyor.üzerine şekerde düşünce baya kötü yapt:işsiz:
sibel hanıma söyledim listeyi ona göre hazırladı ve o sebepten kahvaltıya ekmek eklediHoppaçantanda çubuk kraker hurma falan bulundur dedi,acil durumlarda 2 adet yiyecekmişim:KK39:
ara ara tansiyonumu ve şekerimi ölçüp not alıyorum,dahiliye doktoruma gittiğimde ,ona göre yeniden ayarlasın ilacımıHoppa
yeni listemi paylaşayım:KK72:

uyanınca

1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 adet haşlamış yumurta
bol yeşillik tabağı
1 dilim esmer ekmek

ara
1 su bardağı ayran
1/3 adet şişe maden suyu

öğle
bol salata
2 kepçe çorba
1 kase cacık
1 y.k chia tohumu
1 tatlı kaşığı zerdeçal

Ara

1kutu aktivya yoğurt ananaslı

ara
1 fincan türk kahvesi sade
1 adet hurma ya da 3 adet kuru kayısı ya da 1 adet kivi ya da 1 dilim ananas

Akşam

bol yeşil salata+1y.k çörek otu+1t.k zerdeçal
4 yemek kaşığı sebze yemeği ya da120 gr et ızgara ya da 5 y.k bakliyat yemeği
1 kase cacık ya da 2 yemek kaşığı yoğurt

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
Canım tansiyonun 13 mü? Ilac kullanmadan once kacti?

Canım tüm vun birsey yememişsin?
Canim dün kızımın okulunun yıl sonu gosterisi vardı.
Sabah sacı onun hazirlanmasi falan filan.. oglenden yemek yedigimiz saate kadarda gosteri yaptiklari yerdeydik zaten. Butun minnoslari izledik. Kep'te attılar.. Cok duygulandim.:KK61:
--
Aklımın ucuna yemek bile gelmedi.
--
Ordan sonra yemege gittik.Dürüm yedim ama disindaki ekmekleri cektim ic kisimdaki ekmek kaldi onu yedim. 300ml ayran,su,kahve falan filan derken ona ragmen eve gelir gelmez tartildim yine. 74.3 çıktım.:nazar:
sabah 74.1'dim aksam en az 75 olmam lazimdi cok sasirdim. :eğlence:
Insallah hep boyle gider..:dua:

Sabah sacı onun hazirlanmasi falan filan.. oglenden yemek yedigimiz saate kadarda gosteri yaptiklari yerdeydik zaten. Butun minnoslari izledik. Kep'te attılar.. Cok duygulandim.:KK61:
--
--
Ordan sonra yemege gittik.Dürüm yedim ama disindaki ekmekleri cektim ic kisimdaki ekmek kaldi onu yedim. 300ml ayran,su,kahve falan filan derken ona ragmen eve gelir gelmez tartildim yine. 74.3 çıktım.:nazar:
ALLAH daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşALLAH canım. Dikkat et öğünlerine :KK60::KK39:

Bende dünkü menümü paylaşayım.

kalkınca
1tk elma sirkesi ve 1 bardak su
kahvaltı
1 kepekli karışık tost. (beyaz peynir kalmamış)
yeşil çay

öğlen
1 tabak nohut
yeşil salata
yoğurt

1.ara elma
2.ara 1yk chialı ayran

akşam
1 yabak taze fasulye
2 dilim tbe
salata

3.ara 1 avuç kiraz az da üzüm

su 3,1lt
1 sade turk kahvesi

spor yine yok:KK42:

ALLAH daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşALLAH canım. Dikkat et öğünlerine :KK60::KK39:
Sagol canim insallah..:KK200:
Bende dünkü menümü paylaşayım.

kalkınca
1tk elma sirkesi ve 1 bardak su
kahvaltı
1 kepekli karışık tost. (beyaz peynir kalmamış)
yeşil çay

öğlen
1 tabak nohut
yeşil salata
yoğurt

1.ara elma
2.ara 1yk chialı ayran

akşam
1 yabak taze fasulye
2 dilim tbe
salata

3.ara 1 avuç kiraz az da üzüm

su 3,1lt
1 sade turk kahvesi

spor yine yok:KK42:
Afiyet olsun tabaklar cok buyuk degilse menulerin guzel canim spor olsa daha guzel olurdu.:KK19:

Gunaydin kizlar dun yogun ve yirucu bir gundu o yuzden yazamadim tekrar babamin tahlileri vs bronskopi oldu misafirhaneye gelisimiz aksam 8 i geciyordu bugun bisuz yarin tekrar islem uygulanacak ancak alinacak malzemeler cok pahali bugun o isi halletmeye calisacagim adam 4 balon var islemde kullanilacak 53.000 tl dedi yaa sgk karsilamiyor bu arada

Gunaydin kizlar dun yogun ve yirucu bir gundu o yuzden yazamadim tekrar babamin tahlileri vs bronskopi oldu misafirhaneye gelisimiz aksam 8 i geciyordu bugun bisuz yarin tekrar islem uygulanacak ancak alinacak malzemeler cok pahali bugun o isi halletmeye calisacagim adam 4 balon var islemde kullanilacak 53.000 tl dedi yaa sgk karsilamiyor bu arada
ALLAH yardımcınız olsun Kaptanım. :(

Gecmis olsun kaptanım. Cidden çokmuş yaa 53bin nedir :(

Gruba gelenlerı de kendımebenzetıyorum:KK70:
aynen:KK48::KK48:
süpersinnn:KK9::KK9::nazar:
Sağol Aysecigim sen olmasan ben biraz daha sererdim yani :KK23:
benimde en büyük frenleyicim sizlersiniz:KK60:
Ne kadar ince düşünceli bir babaannesin..:nazar::nazar::KK200:

Bak bide umudun yoktu bu hafta icn ama super bir sonuc yine tebrikler..:nazar::nazar::KK9:

Canım tansiyonun 13 mü? Ilac kullanmadan once kacti?
inşallah öyleyimdir:KK36:
oy oy 3 dakikalık mesafedeydiler,arada resim attım bebişin keyfi yerinde diye:anne:geldiklerinde sanki 3 günlük uzak yoldaydılar gibi nasıl özlemişler:KK48::KK48:annelik çok değişik bi şey:KK200:
4 küsür yıldır tansiyon için ilaç kullanıyorum 13 ler bünyeye iyi geliyor,yükseldiğinde 17 leri aşabiliyor:işsiz:bu hafta 10 larda olunca baya sarstı,devamlı ölçüyorum doktora göstermek için ki değişirmi napar artık ilacı.şekerde yerlerde tabii.sibel hanım kilo verdikçe düşecek dedi zaten Hoppa

--
--
direnci kırdın sonunda artık çok güzel gidecek kilolar:KK9::nazar:
rabbim daha bir çok kep atmasını görmeni nasip etsin canım:KK60:
içimde ukte kalan kepi atmaya mezuniyet törenine gidip 45 yaşında attım rahatladım:süslü::KK48::KK48:

Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben :halay:
harikasın:KK60::nazar:
babacığına çok geçmiş olsun canım,ücretde abartıymış sanada rabbim kolaylıklar versin:KK60:

Ayy yumurtayı özlemişimmm:KK72: image.webp

Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben :halay:
Süpersin canim cok guzel bir duygu boyle tartıda surpriz sonuclar gormek. :KK19:
Gecmis olsun Kaptan'ım. Allah yardimcininuz olsun..:dua:
yok canım normaldi boyutu. yemekhanedeki tabaklar 4 yk kadar; evdeki de 5-6yk kadar alıyor. Sporu bende istiyorum başlamayı ama :KK42:
Ozaman idealmis az geliyorsa daha yiyebilirsin bence..:kk77:

aynen:KK48::KK48:

süpersinnn:KK9::KK9::nazar:

benimde en büyük frenleyicim sizlersiniz:KK60:

inşallah öyleyimdir:KK36:
oy oy 3 dakikalık mesafedeydiler,arada resim attım bebişin keyfi yerinde diye:anne:geldiklerinde sanki 3 günlük uzak yoldaydılar gibi nasıl özlemişler:KK48::KK48:annelik çok değişik bi şey:KK200:
4 küsür yıldır tansiyon için ilaç kullanıyorum 13 ler bünyeye iyi geliyor,yükseldiğinde 17 leri aşabiliyor:işsiz:bu hafta 10 larda olunca baya sarstı,devamlı ölçüyorum doktora göstermek için ki değişirmi napar artık ilacı.şekerde yerlerde tabii.sibel hanım kilo verdikçe düşecek dedi zaten Hoppa

direnci kırdın sonunda artık çok güzel gidecek kilolar:KK9::nazar:
rabbim daha bir çok kep atmasını görmeni nasip etsin canım:KK60:
içimde ukte kalan kepi atmaya mezuniyet törenine gidip 45 yaşında attım rahatladım:süslü::KK48::KK48:

harikasın:KK60::nazar:

babacığına çok geçmiş olsun canım,ücretde abartıymış sanada rabbim kolaylıklar versin:KK60:
Süpersin yaa 45 yasinda kep atmak harikaaaa bende istiyorummm.:rolleyes:
Benim cadı 5 yasinda atti kepi güzel bir hatıra olacak bize ve kendisine.Allah'ım universitede atmayi nasip eder insallah..:dua:
--
Bu arada benim tansiyon 13-14-15 arasinda degisiyor ondan merak ettim 13'teyken mi ilac kullaniyorsun diye.o_O

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr ;)

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde yoğun ve koşturmacalı bir gün benim için ama kesinlikle dünki gazdan sonra kaçamaksız ve bol suyla devam edeceğim ;) Bayrama o 99u göreceğim :KK71::KK71::KK71::KK71:

Canım Allah yardımcınız olsun :KK68:
Maddi acıdan da baya maliyetliymiş ama inşallah sağlığına kavuşacak Babacığın :KK60:

Süpersin yaa 45 yasinda kep atmak harikaaaa bende istiyorummm.:rolleyes:
Benim cadı 5 yasinda atti kepi güzel bir hatıra olacak bize ve kendisine.Allah'ım universitede atmayi nasip eder insallah..:dua:
--
Bu arada benim tansiyon 13-14-15 arasinda degisiyor ondan merak ettim 13'teyken mi ilac kullaniyorsun diye.o_O
inşallah canım aminn:KK60:
tatlım sen tansiyon için doktor kontrolündemisin? eğer değilsen mutlaka günde bir kaç kez ölçüp 10 15 gün kadar not al ve iç hastalıkları uzmanına göster.eğer tansiyon sorunun varsa sana düzenli kullanman gereken tansiyon ilacına başlar,çok önemli bu canım sakın ihmal etme.bana yıllar önce tansiyon hastasısın dediğinde ben boş verip ilaç kullanmamıştım sonradan dank etti ve 5 yıl olacak düzenli kullanıyorumHoppa
13 teyken mi kullanıyorsun dediğine cevabım şu: hayır ,düzenli olarak her sabah kullanıyorum ilacımı tansiyonum yüksek yada düşük olması etken değil ,devamlı kullanmam gereken bir ilaç buHoppa

Back
X