- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.301
Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben![]()
Harikasın canım Tebrik ederim

Aynen devam canım

Kesinlikle bol su yeterli oluyor ve tabi sık sık emzirmek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn
70.2 gördüm bu sabah, bu hızla yarın 6'lara inerim ben![]()
aleyküm selam banuşumSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde yoğun ve koşturmacalı bir gün benim için ama kesinlikle dünki gazdan sonra kaçamaksız ve bol suyla devam edeceğimBayrama o 99u göreceğim
![]()
Biri banuşa biri sana![]()
aleyküm selam banuşum
o 99 u hatta daha aşağısını göreceksin bitanem![]()
oh oh süpersinizİnşallah canım hepbirlikte hep daha aşağıları göreceğiz inanıyorum
Dün Dilek geldiğinde şok oldu beni görüncediyetisyene başladığımız ilk hafta görüşmüştük dün görünce ay inanılmaz fark var diyip durdu
![]()
![]()
Aslında oda fark etmiş ( bizden malum 10 gün önce başlamıştı onlar arkadaşıyla ) 8 kg vermiştabi yağ oranı daha az bana göre
ama bana inanılmaz ufalmışsın harikasın diye verdi çoşkuyu gidene kadar
Oturup şekersiz Kahvemizi ve Yeşil Çayımızı içtik uslu uslu![]()
Doktor olcmustu gittigimde orada 14 cikti.Sınırda dedi tansiyonun. Dikkat dedi kendine.Saglikli beslen,tuzlu yeme falan filan.inşallah canım aminn
tatlım sen tansiyon için doktor kontrolündemisin? eğer değilsen mutlaka günde bir kaç kez ölçüp 10 15 gün kadar not al ve iç hastalıkları uzmanına göster.eğer tansiyon sorunun varsa sana düzenli kullanman gereken tansiyon ilacına başlar,çok önemli bu canım sakın ihmal etme.bana yıllar önce tansiyon hastasısın dediğinde ben boş verip ilaç kullanmamıştım sonradan dank etti ve 5 yıl olacak düzenli kullanıyorum
13 teyken mi kullanıyorsun dediğine cevabım şu: hayır ,düzenli olarak her sabah kullanıyorum ilacımı tansiyonum yüksek yada düşük olması etken değil ,devamlı kullanmam gereken bir ilaç bu![]()
evet canım sağlıklı beslenip kilo verdikçe tansiyon da düzeliyor diğer tüm şeyler gibiDoktor olcmustu gittigimde orada 14 cikti.Sınırda dedi tansiyonun. Dikkat dedi kendine.Saglikli beslen,tuzlu yeme falan filan.
Canım belkide duzeliyordur tansiyonun.Saglıklı besleniyorsun,kilo veriyorsun. Aslinda bide ilac kullanmadan olcmekte gerekir mi?
İnşALLAH canım herkes nasip etsin.Süpersin yaa 45 yasinda kep atmak harikaaaa bende istiyorummm.
Benim cadı 5 yasinda atti kepi güzel bir hatıra olacak bize ve kendisine.Allah'ım universitede atmayi nasip eder insallah..
--
Bu arada benim tansiyon 13-14-15 arasinda degisiyor ondan merak ettim 13'teyken mi ilac kullaniyorsun diye.![]()
Banucum su anda süt yapsın diye değil, bana biraz enerji versin diye kh ağırlıklı besleniyorum. Suyumu çıkarıyor çünkü sıpa, gücüm kalmıyor :) zamanla duzene oturturum diye umuyorum.Harikasın canım Tebrik ederimİnşallah cumaya 6lı rakamıda görmüş olacaksın eminim
Aynen devam canımAman gözünü seveyim sakın süt olsun diye abuk subuk kaçamaklar yapma kuzum
ben küçük kuzuda 9 ayda 5 kg vermiş insan 2 sene emzirirken camış gibi yiyerek 20 kg almış olmanın tecrübesiyle o konuda hatırlatma yapmak istedim
Kesinlikle bol su yeterli oluyor ve tabi sık sık emzirmek![]()
Kızlar kusura bakmayın katılımda bulunamıyorum ama çok hastayım iyileşemedim.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar inşALLAHKızlar kusura bakmayın katılımda bulunamıyorum ama çok hastayım iyileşemedim.
Çok güzel gidiyorsunuz monicimhemen tartı raporu vereyim
sonuç:
geçen hafta:96,9
bu hafta :95,6
fark :1,3
giden yağ :1
banuşumunda:
geçen hafta:108,2
bu hafta :106,6
fark : 1,6
giden yağ : 1
O nedir öyle yaGunaydin kizlar dun yogun ve yirucu bir gundu o yuzden yazamadim tekrar babamin tahlileri vs bronskopi oldu misafirhaneye gelisimiz aksam 8 i geciyordu bugun bisuz yarin tekrar islem uygulanacak ancak alinacak malzemeler cok pahali bugun o isi halletmeye calisacagim adam 4 balon var islemde kullanilacak 53.000 tl dedi yaa sgk karsilamiyor bu arada
Slm kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler bugun pazarlikla 49.000 e indik malzemeyi alip hastaneye gonderdik bende babama moral olsun diye kadikoye indik ordan bogaz turuna katildik sonrasinda eminonunde balikekmek yedik babami biraz gezdireyim dedim ama yuruyemedi onu misir carsisi onunde oturtup misir carsisini dolandim ordan tahtakale derken geri donup babami aldim simdi libadiyeye gidiyoruz istanbullu arkadaslar allah yardimciniz olsun yaw ankara kasaba resmen yaa
Yarin sabah hastaneye geciyoruz 7 de ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar
ALLAH Şifa versin. Sizede kolaylık versin.Slm kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler bugun pazarlikla 49.000 e indik malzemeyi alip hastaneye gonderdik bende babama moral olsun diye kadikoye indik ordan bogaz turuna katildik sonrasinda eminonunde balikekmek yedik babami biraz gezdireyim dedim ama yuruyemedi onu misir carsisi onunde oturtup misir carsisini dolandim ordan tahtakale derken geri donup babami aldim simdi libadiyeye gidiyoruz istanbullu arkadaslar allah yardimciniz olsun yaw ankara kasaba resmen yaa
Yarin sabah hastaneye geciyoruz 7 de ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar