- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne guzel olur 65'e düşsem... Sonra kendim veririm zaten. Karın pek kalmadı nerdeyse ama basenler cok büyümüş benim yaamorordek ördekim maşallah 6'ya gelmişsin, rahmin hızlı toplanıyor maşallah. 65e düş sen kırkın çıkmadan inşallah.
Toparlarsın merak etme.:)Ayy ne guzel olur 65'e düşsem... Sonra kendim veririm zaten. Karın pek kalmadı nerdeyse ama basenler cok büyümüş benim yaa![]()
Ayy ne guzel olur 65'e düşsem... Sonra kendim veririm zaten. Karın pek kalmadı nerdeyse ama basenler cok büyümüş benim yaa![]()
Cuma'yı bende cok merak ediyorum canim.0zlem canım cuma bildirimini merakla bekliyorummm, kız bu arada sabah 6 buçukta annene gidip napıon ya sen :) anneme gittin yürüdüm yazmışsın da ondan sordum.
Menüyü ilk ben paylaşayım
Sabah
Dereotu maydanoz 2yk lor 1çk çörekotu
2 dilim tbe
1 kupa beyaz çay
Ara 1 kivi
Öğlen
1 tavuk but
3yk ıspanak 2yk yoğurt
Yeşil salata 1yk pirinç salatası
Ara 1 dilim ananas
Akşam
2 minik salatalık
3yk yoğurt
1 tutam dereotu
1yk cia
2 dilim tbe salata
500ml ananas çayı
3.3lt su
2 sade türk kahvesi
Spor yaparsam yazarım
nilsub bak bugün erken davrandım
![]()
Cuma'yı bende cok merak ediyorum canim.
Zaten ortalama 25 dakika sürüyor gidisim.Sabah kahvemizi iciyoruz. Bazen kahvaltida ediyorum.Biraz sohbet ediyoruz. Sonra tekrar yuruyerek donuyorum.
50 dakika yurumus oluyorum.![]()
Slm kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler bugun pazarlikla 49.000 e indik malzemeyi alip hastaneye gonderdik bende babama moral olsun diye kadikoye indik ordan bogaz turuna katildik sonrasinda eminonunde balikekmek yedik babami biraz gezdireyim dedim ama yuruyemedi onu misir carsisi onunde oturtup misir carsisini dolandim ordan tahtakale derken geri donup babami aldim simdi libadiyeye gidiyoruz istanbullu arkadaslar allah yardimciniz olsun yaw ankara kasaba resmen yaa
Yarin sabah hastaneye geciyoruz 7 de ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar
moni harikasınız, Ramazan menüsüne de bayıldım. Ben ne yapsam acaba ya
bu düşük bana 3 kilo olarak döndü
![]()
İnşallah güzel geçer ameliyatı kaptanım. Çok geçmiş olsun.Slm kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler bugun pazarlikla 49.000 e indik malzemeyi alip hastaneye gonderdik bende babama moral olsun diye kadikoye indik ordan bogaz turuna katildik sonrasinda eminonunde balikekmek yedik babami biraz gezdireyim dedim ama yuruyemedi onu misir carsisi onunde oturtup misir carsisini dolandim ordan tahtakale derken geri donup babami aldim simdi libadiyeye gidiyoruz istanbullu arkadaslar allah yardimciniz olsun yaw ankara kasaba resmen yaa
Yarin sabah hastaneye geciyoruz 7 de ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar
Özlem gitsın senın yerıneHahah ben 8 buçukta kızı bırakıyorum, yazık uykudan uyandırıyoruz, sabah 6 buçukta gitsem napar acaba :)
Cok gecmiş olsun sahnurumGunaydin kizlar dun yogun ve yirucu bir gundu o yuzden yazamadim tekrar babamin tahlileri vs bronskopi oldu misafirhaneye gelisimiz aksam 8 i geciyordu bugun bisuz yarin tekrar islem uygulanacak ancak alinacak malzemeler cok pahali bugun o isi halletmeye calisacagim adam 4 balon var islemde kullanilacak 53.000 tl dedi yaa sgk karsilamiyor bu arada
EferrrınnnnEki Görüntüle 1999489 haha sonunda![]()
Tesekkurler canımGüzel olmuş. Afiyet olsun.