- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.341
Teşekkür ederim canım :)Süpersin canım, beğendim ben menünü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım :)Süpersin canım, beğendim ben menünü :)
Evet ya baya etkili oluyormuş. Ben de dikkat ettiğimi sanıyordum ama çaktırmadan koruma yapmışım :)Menubyazmak gercekten dıkkatlı beslenmeyı saglıyor
Dıyetısyenler o yuzden yedıgınızı yaxın dıyorlar demekkı
Kesinlikleeeee.Menubyazmak gercekten dıkkatlı beslenmeyı saglıyor
Dıyetısyenler o yuzden yedıgınızı yaxın dıyorlar demekkı
Evet yaaa epey içmişsin maşallah, sporda başlamış ufaktan, süper.fancynancy ve
nilsub
Su 4.1lt olacak birazda. Bugün ne çok su içmişim yaa...
30dk bisiklet
150 mekik
2x100 bacak
2x100 Kol çalışıldı.![]()
Emzırmeye kalktım klasıkkkHerkes derin uykularda galiba.servey Sende mi uyudun?
hatirladim gamze cim hayirli olsun bebegin uzun sure senden ses cikmamisti ziyarete gelirim 6.takima aradamerhaba toplight nasilsin? ben gamze, amerikada yasayan, ay nasil hatirlatsam bilemedim. neyse bir ara sizin takimda yarismistim, beyazkelebek85 de olabilir o zamanki nickim hangisiydi bilemedim. hamile kaldim, bebegim 10 aylik simdi. simdi geri geldim bu sefer 6. takima katildim. sizler nasilsiniz ne alemdesiniz?
Farkı yarın göreceğiz inşALLAHKesinlikleeeee.
Evet yaaa epey içmişsin maşallah, sporda başlamış ufaktan, süper.![]()
Amacın demek buydu. TebriklerHepsi fıttırdıgına göre normale mı donsemmm
![]()
Hayırlısı ile inşALLAH sağlığına kavuşur:)Gunaydinlar kizlar uyuyamadim insallah bugunu atlatiriz hayirlisi ile
hatirladim gamze cim hayirli olsun bebegin uzun sure senden ses cikmamisti ziyarete gelirim 6.takima arada
Özlem gitsın senın yerıne
Gel canım bekleriz.Günaydınlar
Bence ben Özlem'in annesine gidiyim :)
Yaa sorma bi de herkes "aaa cok iyisin sadece göbeğinden almışsın başka hiçbir yerinde bi sey yok" diyordu, ben de onlara kandım. Meger oralar da artmış ama kimse göbekten fark edememiş benim gibiGöbekten farkedilmiyomuş dimi :) gider o gider merak etme.