Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğreneceğiz hedefçim.. Senelerce belçikada yaşayıp daha iyi hale getiririm belki telafuzu ben de :)

Bu arada suyunu bol içmeye çalış. Galiba sen de bana benziyorsun. Stres bana tartıda +olarak döner, ama ödem olunca atması kolay oluyor zaten yarın detoks başlıyor o iyi ödem attıracak ilk etapta sana.

Mutlaka çok çok daha iyi olur şekerim. Zaten pratikle oluyor ne oluyorsa.
Fransız edebiyatını okumak ne güzel olur ya Fransızca :)

Aynen, stres yok mu o stres.
Direkt şişiriyor beni.
Bugün bolca su içeceğim. Dukan birası yaparım birazdan.
Detoks malzemelerimi de aldım.
Yarına hazırım :)

bu arada,'menü bakanı' var diye menülere cevap yazmamak yok hatırlatayım dedim,menü yorumlamakla herkes yükümlü bilesiniz:KK56:
menü bakanlarının ek olarak menü kontrolü vs. gibi görevleri varHoppa

Kesinlikle, herkes menüye yorum yapmalı, bizim menü yazmayan var mı menüler ne alem modunda olucağız.

Ayyy hem yaşın hem kilon bana yakın bende 21 yaşındayım 175 boyum 79 kiloyum. Bende dün katıldım deneme süremiz boyunca bile inşallah zayıflarız canımmm :)
Okuyor musun nerelisin neler yapıyosun ne yiyip içiyosun sence nerede hata yapıyorsun hareketli misindir anlat birazzz ayy ben biraz fazla heyecanlı mı kalıyorum bizim gruba kızlaaar?? :KK70:

yo fazla heyecanlı değilsin canım, yeni kan yeni can'sın bize :)

Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu yeşil çay, 2 dilim ekmek, 1 salatalık, 2 biber, 5 6 sap maydanoz, 7 zeytin, kk kadar peynir

Ara yeşil elma, 3 fındık, 1 ceviz

Öğle domates biber peynir ve 2 yumurtadan omlet ben 3/4 ünü yedim kalanı oglusum yedi. 1 sb kefir

Ara limonlu yeşil çay

Aksam 17.30 gibi yiyeceğim salata ve yoğurt belki 1 dilim ekmek
Su şimdilik 1 lt oldu icemedim fazla.
Spor 500 ip atlama, 50 mekik, 50 bel hareketleri morordek morordek canım cezalar buraya dahil olsun mu ayrıca yap dersen bugün dermanim yok bobregim biraz ağrıyor, yarına devretsede olur. Ceza iyidir :deli:

Hala enisteler diyo.. kiz dedim ya bekarim besbekarim diye. :KK70: Takımın tek bekarini secip enisteyi yapistirdin :KK70:
Galetayi da aldim elinden cezalisin. 3gun katiksiz yesilcay :KK70:
Ayyyy unuttum unutttuuummm çok çok pardon :(

Ben zaten yeşilçay soda limon yapıyorum cezamı çekerim sorun değil :D

Ama olsun anne baba ev arkadaşı vs diyet yapmayan biri vardır evde o da mı yok :D
Sana gelirsem dokuzlu çay alam bari :D :D

:KK57::KK57:@Zehra2345
Sen 19 yaşındasın bi de kilo alacak kadar süredir de evli misin kız?

:KK57:

inatettimolacak inatettimolacak biz kendi derdimize yanalım ben de hala manitama göz koyan olmasın okullar ayrı bana salça olan olmasın diye kendi aldığım yüzüğü takıyorum.

Çabana sağlık kız. Sen kilo vermesen de olur. Saygı duydum.
:KK9:

Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu yeşil çay, 2 dilim ekmek, 1 salatalık, 2 biber, 5 6 sap maydanoz, 7 zeytin, kk kadar peynir

Ara yeşil elma, 3 fındık, 1 ceviz

Öğle domates biber peynir ve 2 yumurtadan omlet ben 3/4 ünü yedim kalanı oglusum yedi. 1 sb kefir

Ara limonlu yeşil çay

Aksam 17.30 gibi yiyeceğim salata ve yoğurt belki 1 dilim ekmek
Su şimdilik 1 lt oldu icemedim fazla.
Spor 500 ip atlama, 50 mekik, 50 bel hareketleri morordek morordek canım cezalar buraya dahil olsun mu ayrıca yap dersen bugün dermanim yok bobregim biraz ağrıyor, yarına devretsede olur. Ceza iyidir :deli:
Yarın da yarım saat yürürsün olur biter :)

Fransızca telaffuzu zor bir dil ya, bazı ülkelerin alfabesinde ü yok mesela, söyletmeye çalışıyor o tü diyor öğrenci tu diyor. Takılıyor ve söyleyemiyor ya sağdan soldan söyleyebilenler de müdahale ediyor önce onları susturuyor. Sonra da başlıyor dö dedirtmeye, alfabesinde ö olduğunu nereden biliyor hiç bir fikrim yok. Karşı taraf dö derken bir kaç kez bir bakıyorsun tü de diyor. Mesela bende r ler sıkıntı. Genizden söylüyorlar ya yani bana r ile ilgili telafuz tekrarları yaptırıyor. Bir de böyle on kere yirmi kere söyletiyor sonra da böyle olması normal çünkü iki dil tamamen farklı diyorlar..her zaman pozitifler ve çok tecrübeliler. Bir de şöyle durumları var diyelim sen pelteksin. S leri söyleyemiyorsun, önce okula senin için ses terapisti geliyor.onunla çalışıyorsun Çözülmezse sorun seni başka okula alıyorlar özel eğitim için.
Sisteme bak yaa, gelde çıldırma şimdi :KK62: kendimi değil çocuklarımızı düşünüyorum. Gün doğmadan neler doğarmış. İnşallah birazda olsa bizim de eğitim sistemimiz düzelir.

Toplu halde Senacım.

Oyy, büyük adım.
Bu bana çok fazla. :dondurma:

Sorma ya Ayşecim.
Tam keyif yapmak üzereyken işlerle ilgili bir güvenlik sorunu çıktı.
Saat15-16 civarı bir şeydi ve gece 12'ye kadar uğraştık.
Bu süreçte yemek yemeyi bırak, su bile içmemişiz.
O esnada eşimin telefonu bozuldu. Arka arkaya teknolojik aletlerde sıkıntılar çıktı.
Bir ara elektrikler falan gitti. Allahtan jenaratör vardı.
O kadar saçma bir gündü kü, artık sinirden ağlamak üzeredeydim neredeyse.

Herkes Fransızca konuşunca öğrenmenin çok daha kolay olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum Denizcim?
Valla, beni dil öğrenmeye özendiriyorsun.
İngilizcem bile tam anlamı ile kendimi idare etmiyor.
Kullanmadıkça da eriyor tabi.

Otobüs diye hayal etmiştim bençç
Geçmiş olsun Hilal

Ahahaja tatlıyı alırım ben yemek zorunda değiliz çoluk çocuk yesin evde ben kendim yerim diye demedim :KK70: karsa kışta tuzladan eve gidemeyince kalacak yer bulmuş olacağım kapıda yatsam da olur :KK70:
Yok tatlı falan. Yemesin çoluk çocuk da. Zehir o zehir :sinirli::sinirli:

selam şekerlerim evimde olmak harika bir duygu oh miss:KK36:

doğum günüm, mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim :KK200:

2 günlük yalova ziyareti ve doğum günüm çok zararlı geçmedi şükür.
nişan da çok çok ince 1 dilim pasta düştü şansıma:KK48:
elticim de aşure yapmış 2 ayrı zaman da 3 er kaşık yedim,şekeri de çok azdı,yine 2 ayrı zamanda 1 er minnak dilim baklavanın köşesinden ev baklavası yedim.
gece eve döndüğümde oğulcuklarım ve gelinim bana pasta ve kurabiye almışlar,3 adet minnak kurabiye ve büyük bir dilim pasta yedim kremalarını ayırıp.
özetle bana 2 günün tartıda faturası: +700gr olarak yansıdı ki içinde ödem de vardırHoppa

hoşgeldin tatlım:KK200: ben ayşe .
enerjin çok yüksek bayıldım sana maşallah:nazar::KK60:
Başkan başkan sen artı cumaya ne kaldı :KK20:

Hemen ilk aklıma gelen geriye tartan çantaları yok mesela.. oyun oynayarak eğlenerek öğreniyorlar.. bizdeki gibi hızlı hızlı geçip, tekrar tekrar aynı konuları görmüyorlar muhtemelen.. sakin sindirerek gidiyorlar diye biliyorum.

yok o ismi ben taktım. Çok kalabalık olunca İstabul metrosu diyorum. Burada trenler metrolar genelde boş oluyor çok doluysa bana İstanbul’u hatırlatıyor :))

evet okulda hep Fransızca olması çok iyi oluyor. Çünkü kendi sosyal ortamımızda ister istemez Türkçeye dönüyoruz. Derste de bazen İngilizce konuşmalar oluyor ama bu haftadan itibaren başka dil konuşan ceza olarak para ödüyor :)
O zaman yakışmış ismi ;)

:KK57::KK57:
@Zehra2345
Sen 19 yaşındasın bi de kilo alacak kadar süredir de evli misin kız?

:KK57:

inatettimolacak inatettimolacak biz kendi derdimize yanalım ben de hala manitama göz koyan olmasın okullar ayrı bana salça olan olmasın diye kendi aldığım yüzüğü takıyorum.

Çabana sağlık kız. Sen kilo vermesen de olur. Saygı duydum.
:KK9:
Evet canis sen kaç yaşındasın

Back
X