Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Edacım menün her zaman olduğu gibi çok güzel. Hiç bozma canım çok güzel ilerliyorsun. Sana imreniyorum. Çünkü ben bi kararlılıkla başlıyorum bi yerlerde yine sekteye uğruyo. Bi istikrar göstermiyorum. Bu yüzden kendime çok kızıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çok yorgunum
Hepimize oluyor kardelencim. Biraz dişimizi sıkarsak sonu mutluluk. :KK19:

Yine 4-5 saatlik uykuylayım valla. Oğlan ducak ducak diyo sürekli, bir mızmız bir yapışık bana anlatamam. Kızım gelince ders yapucük. O da öksürmeye başladı. Bende hafif naneyim.
Bahane değil çözüm üretiyoruz. Hadi herkes güzel totolarını oturduğu yerden kaldırıyorrrr.

Hepimize oluyor kardelencim. Biraz dişimizi sıkarsak sonu mutluluk. :KK19:
Haklısın canım.
Geçen hafta çok motiveydim. Hiç kaçamak yapmadım düzenli spor da yaptım fakat sinirlendiğim nokta o kadar kolay kilo alıyorum ki. Verirken gıdım gıdım. Bi de o kadar uğraşmama rağmen.

Bozma moralini canım. Bazen oluyo öyle. Dün gece de benim büyük kız tuvalete kalkarken küçüğü uyandırdı. Hasta zaten mızmız. Ağlaya ağlaya uyandırdı küçüğü. Babası onu sakinleştirdi. Gece 2de 1saat uyutmak için uğraştım küçüğü. Büyük Allahtan sakinleşince uyudu sorunsuz. Böyle olunca ben de gündüz yorgun uyanıyorum. Yiyorum doymuyorum tatlı isteği cabası....
Sen de zor bi gece geçirmişsin kardelencim. Allah hepimize sabırlar versin, bazen gerçekten dayanamayacak gibi oluyorum. Galiba hepimiz oluyoruzdur zaman zaman. Geliyor geçiyor işte, takılmamak gerek, haklısın :KK200:
Halletmenize sevindim Şeymacım. Oluyor yaaa, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, erkekler işte. Klasik. Ne onlar ne biz değişiriz bu saatten sonra. :KK48:
Kaptancım bak tam mesai yapıyorum sabah akşam demeden :KK45:
Ne kadar da ideal bir kaptan yardımcısı :KK53:

Hatun kişiler 35 dk eliptik + 400 ip atladım. Siz naaptınız bakem?
Bugün hiçbişi yapamazsanız açın müziği dans edin, göbek atın. Hem streste atarsınız, spor da yapmış olursunuz. Dün kimse atlamadı ip mip.
Bugün sporlar yapılacaaaaaaakkkk :KK62:
Vav canım maşallah o kadar soruna helal olsun bizde grip olduk geçmiyor bogmaca gibi öksürük burun bir tikanik bir akıyor bebelerde aynı hasta dün yatarken jumper jack yaptım 50 tane çok az ama halim yok

Iyi geceler kızlar
Çok moralim bozuk. Akşam oğlum uykuya cok direndi, resmen zorla ağlaya ağlaya uyuttum :KK42: cok uykusu gelmesine rağmen habire oynamak istiyordu, oynadığından zevk de almıyor aslında ama işte maksat uyumamak. Tipik cocuk davranışı yani ama o kadar ağlamış olmasına canım sıkıldı. Sonra da eşimle durum hakkında biraz atıştık, üzerine tuz biber oldu. O yüzden pek keyifsizim bu akşam :KK43:

Geçmiş olsun ördeğim. 2 yaşına da yaklaşıyor sanırım. Normal durumlar. Eşinle de sorunu çözmüşsünüz sanırım.
Umarım Umutcuk da geceleri güzel güzel uyur.

Canim ben az ve sık beslenmeyle herhafta mutlaka kilo veriyorum bazen 1 yada 500 gr ama herhafta gidiyor sadece kacamaklarim yok alıştım artik ve hergun sabah ve aksam yürüyüşe çıkıyorum

En güzeli valla.
Bir daha da x diyeti dersem ağzıma vurun bir tane. :sinirli::sinirli:

Doktor bana aynen şu cümleyi söyledi; “Gece kaşıntılarının hepsi, uyuz haricinde, stresten olurmuş. Maalesef... Akşamları rakı iç dedi bana doktor.:KK70::KK70::KK70:

Şarap falan derler benim bildiğim pamukcum, seninki sert çıkmış. :KK53::KK53:

Günaydınnnnn fıstıklar. Hem kapanışı hem açılışı yapıyorum bugün. :halay:

Harikasın Fancycim. :nazar::nazar:

canım benim ki ağrı değil aşırı şişkinlik ve organlarıma rahatsızlık verecek büyüklükte gaz...
3 ocakta canlı endoskopi yapılacak
şimdilik ilaç verdi
stresten bahsetti biraz bu kadar uzun süreli oladuğu için
İBS teşhisim var bununda yapacağını söyledi
bakalım şimdi ilaçları kullanıp 3 ocağı bekleyeceğim.

Çok geçmiş olsun. Nedeni ile ilgili bir fikri yok mu doktorun?

Gunaydin canlar
Ben doktordayim kizi göze kendimi cildiyeye getirdim bekliyoruz
Geçmiş olsun canım.

Off ya menülerimi görüyorsunuz çok kötü bişey yok kaçamak yok ama durmadan kilo alıyorum bugün dünkü ün üstüne 200 gram daha almışım takılmayayıö diyorum ama hiç eksiye inemezsem ne olacak :KK43: napsam bilmiyorum

Saf protein sonrası dengeleme dönemidir fattofitcim. Geçtiğimiz birkaç gün de ödem oluşmasına uygun bir dönemdi. Bolca su ve yeşil çayla normale döner diye düşünüyorum.

Hatun kişiler 35 dk eliptik + 400 ip atladım. Siz naaptınız bakem?
Bugün hiçbişi yapamazsanız açın müziği dans edin, göbek atın. Hem streste atarsınız, spor da yapmış olursunuz. Dün kimse atlamadı ip mip.
Bugün sporlar yapılacaaaaaaakkkk :KK62:

Ayy ben dans edeceğime 5 saat koşarım modundayım. :KK17::KK17:
Hiç sevemedim gitti ya oynamayı.

Geçmiş olsun ördeğim. 2 yaşına da yaklaşıyor sanırım. Normal durumlar. Eşinle de sorunu çözmüşsünüz sanırım.

En güzeli valla.

Geçmiş olsun canım.

Saf protein sonrası dengeleme dönemidir fattofitcim. Geçtiğimiz birkaç gün de ödem oluşmasına uygun bir dönemdi. Bolca su ve yeşil çayla normale döner diye düşünüyorum.

nedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.

Haklısın canım.
Geçen hafta çok motiveydim. Hiç kaçamak yapmadım düzenli spor da yaptım fakat sinirlendiğim nokta o kadar kolay kilo alıyorum ki. Verirken gıdım gıdım. Bi de o kadar uğraşmama rağmen.
Evet işte, sonra ama bir bakıyorsun 1er 2şer derken 10 oluyor 15 oluyor. Ben seni çok iyi anlıyorum, senden farklı değilim. Hafta sonu azıcık salıyorum ipleri abbooovvvv 1,5-2 kilo artı. Sanki oturup dünyayı yemişim gibi. Çok hevesim kırılıyor, üzülüyorum, kızıyorum, yemeyeceğim varsa da yiyorum. Hatayı da burada yapıyoruz işte. Hafta da 1 veya 2 kaçamak hakkı tanıdım şimdi kendime. En azından hayatımdan tamamen çıkarmıyor açık kapı bırakıyorum, daha az stres yapıyor sende dene canım.

Sen de zor bi gece geçirmişsin kardelencim. Allah hepimize sabırlar versin, bazen gerçekten dayanamayacak gibi oluyorum. Galiba hepimiz oluyoruzdur zaman zaman. Geliyor geçiyor işte, takılmamak gerek, haklısın :KK200:

Resmen kafa taş felan değil bileğin galaksi düştü, yıldızları sayıyom ördekim. :confused:

Veeeeeee vurdu gol olduuuuu. Rakip takım sessizliğe büründü. :KK35::p

Vav canım maşallah o kadar soruna helal olsun bizde grip olduk geçmiyor bogmaca gibi öksürük burun bir tikanik bir akıyor bebelerde aynı hasta dün yatarken jumper jack yaptım 50 tane çok az ama halim yok
Olsun yapmışsın ya, süper. :super:
Ay bizimkinin de sümükleri akıyor yeşil yeşil, sesi de kısıldı herşeye bağırarak ağlamaktan. Helak oldu çocuğum.
Çok geçmiş olsun Sibelcim. Çabucak atlatın İnşallah.

1 ay sonra 1.5 yaşına girecek yani 2'ye az kalmış oluyor. Zaten 1.5 yaşından hafif belirtiler başlıyormuş çoğu çocukta. Hunimi taktım bekliyorum :KK53:

En güzeli valla.

Geçmiş olsun canım.

Sevdiğin ne varsa onu yap bebeğim. Maksat hareket olsun. :KK49: Ay bu emojiyi kullanınca hiç çember çeviremediğimi hatırlıyorum. Çocukken de beceremedim. Ne karın-bel inceltir yapılsa.
Şimdi kuzuları yıkayacağım beybiler. İşim çok. Sonra ödev, sonra ev süpürülecek, silinecek. Ayyhhh daraldım yazarken bile. Çabucak başliyim de bitsin. :KK53: Allahtan bugün yemeğim hazır.

nedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.

Çok geçmiş olsun. Serum falan toparlar biraz.
Tek tek takımdan gelip geçiyor hastalıklar. Ben de sıram gelsin diye bekliyorum.

Evet işte, sonra ama bir bakıyorsun 1er 2şer derken 10 oluyor 15 oluyor. Ben seni çok iyi anlıyorum, senden farklı değilim. Hafta sonu azıcık salıyorum ipleri abbooovvvv 1,5-2 kilo artı. Sanki oturup dünyayı yemişim gibi. Çok hevesim kırılıyor, üzülüyorum, kızıyorum, yemeyeceğim varsa da yiyorum. Hatayı da burada yapıyoruz işte. Hafta da 1 veya 2 kaçamak hakkı tanıdım şimdi kendime. En azından hayatımdan tamamen çıkarmıyor açık kapı bırakıyorum, daha az stres yapıyor sende dene canım.

Fancycim bence bizi katı düşünceler bozuyor. Psikoloji çok önemli. Önce tamam kesin şöyle kesin diyet yapacağım, bu kadar kilo vereceğim moduna giriyoruz. Sonra ufak bir kaçamakta yapamadım diye yükleniyoruz kendimize. Belki ilk kez diyete başlayan birisi için olabilir ama biz ne zamandır bu durumdayız. Sonra psikoloji alt üst oluyor.
Belki acımasız davranmaktan vazgeçip vücuda izin vermeliyiz biraz. İzin dediğim ne bulursak yemek değil. Gerçekten yemek istiyor muyuz yoksa yasak olmasının gücü bizi daha çok mu itiyor?

Keyif yaptığımız belli zamanlar var bizim. İşte şişman alışkanlığı keyif deyince işin içine bir yemek de katılacak. Gün içerisinde yorulunca Türk kahvemizi yapar her şeyi bırakır sohbet moduna geçeriz. O kahvenin yanında illa tatlı ararım ben. Akşam ya da gece film izleme modunun yanında cips alışkanlığı vardır. Aslında bir durup düşününce her zaman canım istemiyor. Çoğunda alışkanlık. Bir de diyet yapıp yemeyeyim deyince daha çok istiyorum. Eğer düşünüp ona göre karar versem belki sadece %25'inde yiyeceğim.

1 ay sonra 1.5 yaşına girecek yani 2'ye az kalmış oluyor. Zaten 1.5 yaşından hafif belirtiler başlıyormuş çoğu çocukta. Hunimi taktım bekliyorum :KK53:

Hazırlıklısın en azından ördeğim, sürpriz olmayacak. :KK53::KK53:

Sevdiğin ne varsa onu yap bebeğim. Maksat hareket olsun. :KK49: Ay bu emojiyi kullanınca hiç çember çeviremediğimi hatırlıyorum. Çocukken de beceremedim. Ne karın-bel inceltir yapılsa.
Şimdi kuzuları yıkayacağım beybiler. İşim çok. Sonra ödev, sonra ev süpürülecek, silinecek. Ayyhhh daraldım yazarken bile. Çabucak başliyim de bitsin. :KK53: Allahtan bugün yemeğim hazır.

Ben de hiç beceremem. Hemen düşüyor. Aslında belim ince, basenlerim kalın. Nasıl düşmeyi beceriyorsa. :spor:

Kolay gelsin şekerim, yorma kendini çok fazla.

Haklısın canım dediğin gibi sınırlayabilirsem daha kolay atlatırım bu tatlı krizlerini

Kolay gelsin canım

Çok geçmiş olsun. Serum falan toparlar biraz.
Tek tek takımdan gelip geçiyor hastalıklar. Ben de sıram gelsin diye bekliyorum.

Fancycim bence bizi katı düşünceler bozuyor. Psikoloji çok önemli. Önce tamam kesin şöyle kesin diyet yapacağım, bu kadar kilo vereceğim moduna giriyoruz. Sonra ufak bir kaçamakta yapamadım diye yükleniyoruz kendimize. Belki ilk kez diyete başlayan birisi için olabilir ama biz ne zamandır bu durumdayız. Sonra psikoloji alt üst oluyor.
Belki acımasız davranmaktan vazgeçip vücuda izin vermeliyiz biraz. İzin dediğim ne bulursak yemek değil. Gerçekten yemek istiyor muyuz yoksa yasak olmasının gücü bizi daha çok mu itiyor?

Keyif yaptığımız belli zamanlar var bizim. İşte şişman alışkanlığı keyif deyince işin içine bir yemek de katılacak. Gün içerisinde yorulunca Türk kahvemizi yapar her şeyi bırakır sohbet moduna geçeriz. O kahvenin yanında illa tatlı ararım ben. Akşam ya da gece film izleme modunun yanında cips alışkanlığı vardır. Aslında bir durup düşününce her zaman canım istemiyor. Çoğunda alışkanlık. Bir de diyet yapıp yemeyeyim deyince daha çok istiyorum. Eğer düşünüp ona göre karar versem belki sadece %25'inde yiyeceğim.
Hedefçim katılıyorum sana. Ben de aynen öyle yapıyorum. Katı kurallar koyuyorum kendime ve bi kere bozunca da tüm inancım yıkılıyo. Oysa kendimize bu kadar yüklenmesek hüsran yaşamicaz.

Back
X