Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.
Gecmis olsun canim

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari
dün ki menü:
kahvaltı:125 gram yoğurt üzerine bir cennet hurması,çeyrek nar,kuruyemiş
öğlen:mantarlı makarna
akşam:sadece bulgurdan 3 küçük boy biber dolma ,ev yapımı yoğurt
tv seyrederken bir narın 2/3 ü..
su:azdı 1,5 litre
spor:öğlen 30 dk yürüyüş..
güncel kilom 72,2 idi bu sabah cumaya kadar 71,9 un altına iner umarım..

günaydın patron:anneadayı:
Hamile işareti ne kız korkutma beni :eek:
Dünün menüsü
1 has yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salam

Ara 1 avuç fındık ve badem

Akşam 1 kase çorba
2 yemek kaşığı türlü

Ara 1 küçük mandalina

Su 2 bucuk litregaret iyi beslendiğini düşünüyorum ama bugün de yine dünkiyle aynı off
Meyveyi akşama bırakma canım. Karbonhidrat neticede

Dünün menüsü
1 has yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salam

Ara 1 avuç fındık ve badem

Akşam 1 kase çorba
2 yemek kaşığı türlü

Ara 1 küçük mandalina

Su 2 bucuk litregaret iyi beslendiğini düşünüyorum ama bugün de yine dünkiyle aynı off
proteine ağırlık verdiğinde ciddi incelirsin ama kilon düşmez yağı kaybeder kas kütlesi kazanırsın çünkü bir kilo yağ basketbol topu büüyüklüğünde iken bir kilo kas bir teniz topu büyüklüğündedir öyle düşün...

Zumbaya başladım bugün :halay:
Ben vücuduma ne yapmışım böyle gecen yıl hiç zorlanmadan karın ve kol hareketlerini yapabiliyordum bu sene ben ölmüşüm kas mas hiç bişey kalmamış hareketlerin yarısını kendimi cok zorlamama ragmen yapamadım:KK12: zamanla acılcam muhtemelen neyse ki cok ter attım

Zumbaya başladım bugün :halay:
Ben vücuduma ne yapmışım böyle gecen yıl hiç zorlanmadan karın ve kol hareketlerini yapabiliyordum bu sene ben ölmüşüm kas mas hiç bişey kalmamış hareketlerin yarısını kendimi cok zorlamama ragmen yapamadım:KK12: zamanla acılcam muhtemelen neyse ki cok ter attım
Ben de leslie yapmaya baslamak istiyorum. Bu aralar cok sis hissediyorum kendimi. Patlayacak gibiyim sanki. Hareket iyi gelir belki

Back
X