Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya geçmişi okuyamadım ördeğim geçmiş olsun onu gördüm ama yazamadım 3 gündür kızlar bu kadar koşturmaya bünye dayanmadı dün öğleden beri yatıyorum kendime gelemedim haber vereyim size dedim kusura bakmayın ne olur
Olsun ablacım sen mazeret belirttin zaten. Kolay gelsin işlerinde ve çok geçmiş olsun
Aaa karbonhidrat mı var ben de şeker var diye kacınıypdum ama çok acıkınca kacırdım
Şeker var meyve şekeri, o da karbonhidrat :)

Eveettt forumun gececisi yine ben :rapci:
150 ip atlandı, 5 dk da eliptik yapıldı. Zorlamadım, yorgunum diyeee. Boğazım acıyooo, kaşınıyor. Çok sevgili farnjitimin alametleri bunlar. Mert’ten mikrop aldım galiba. İnşallah başlamaz. İyi geceler kızlar.

Geçmiş olsun Ferah’cım. Eski günlerdeki gibi olmuşsun, gececi! :))))

Benim stresten saclarimda saç kıran oldu para şeklinde dökülmüşlerdi cildiyeye gittim işe yaramadi ilaçlar koca kari ilaclari orayi kaziyip sarmisak sürdükte geldi

Bunu bir arkadaşım yaşadı. Aynen hiçbir doktorun ilacı fayda etmedi en sonunda o inanmadığı sarımsağı sürerek çıkarttı saçları :))

Günaydınlar :KK200:

İlaç süpermiş yalnız, bi uygula derim :KK70:

Sabah hallettik Ferahcım ama şalterlerim atıyor ister istemez. Her şey güllük gülistanlık olunca sorun yok, en ufak bi krizde hemen anneliğimiz sorgulansın. Hem elini taşın altına koyma hem de çok bilmişlik yap, oldu canım... Valla erkek olmak varmış bu dunyada ya, oh ne güzel, her şeye ahkam kes :ukala:

Gitme kuzum bdv'ye falan bak ben de dün akşam dumanlıydım, burayı bdv niyetine kullandım :-)

Ay aman başlamasın Ferahcım dikkat et kendine

Ooo hem gececi hem sabahçısın Ferahcım :)

Geçmiş olsun canım, hayırdır ciddi bir durum değildir umarım?

Regl tarihin yaklaşıyor mu canım?

Diyette alkolün yeri nedir kaptanım??? Niyeti bozdum da! 35’imde akşamcı olmakta varmış şu hayatta:KK70::KK70::KK70: 35’imde 35’lik oldum! :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun. Serum falan toparlar biraz.
Tek tek takımdan gelip geçiyor hastalıklar. Ben de sıram gelsin diye bekliyorum.

Fancycim bence bizi katı düşünceler bozuyor. Psikoloji çok önemli. Önce tamam kesin şöyle kesin diyet yapacağım, bu kadar kilo vereceğim moduna giriyoruz. Sonra ufak bir kaçamakta yapamadım diye yükleniyoruz kendimize. Belki ilk kez diyete başlayan birisi için olabilir ama biz ne zamandır bu durumdayız. Sonra psikoloji alt üst oluyor.
Belki acımasız davranmaktan vazgeçip vücuda izin vermeliyiz biraz. İzin dediğim ne bulursak yemek değil. Gerçekten yemek istiyor muyuz yoksa yasak olmasının gücü bizi daha çok mu itiyor?

Keyif yaptığımız belli zamanlar var bizim. İşte şişman alışkanlığı keyif deyince işin içine bir yemek de katılacak. Gün içerisinde yorulunca Türk kahvemizi yapar her şeyi bırakır sohbet moduna geçeriz. O kahvenin yanında illa tatlı ararım ben. Akşam ya da gece film izleme modunun yanında cips alışkanlığı vardır. Aslında bir durup düşününce her zaman canım istemiyor. Çoğunda alışkanlık. Bir de diyet yapıp yemeyeyim deyince daha çok istiyorum. Eğer düşünüp ona göre karar versem belki sadece %25'inde yiyeceğim.
Kesinlikle hepsine katılıyorum hedefcim. :KK200:

Hazırlıklısın en azından ördeğim, sürpriz olmayacak. :KK53::KK53:

Ben de hiç beceremem. Hemen düşüyor. Aslında belim ince, basenlerim kalın. Nasıl düşmeyi beceriyorsa. :spor:

Kolay gelsin şekerim, yorma kendini çok fazla.

Kolay gelsin canım
Sağolun kızlar. :KK19:

İnşallah öyle olur ya direniyorum yemiyorum sonra artıları görünce keşke yeseydim bari diye aklımdan gecmiyor değil
İşte orada yemeyince süper oluyor. :super:

Saol canım sizde inşallah cumleten grupcak
Hahahahaaa inşallahhh

Geçmiş olsun ördeğim. 2 yaşına da yaklaşıyor sanırım. Normal durumlar. Eşinle de sorunu çözmüşsünüz sanırım.
Umarım Umutcuk da geceleri güzel güzel uyur.

En güzeli valla.
Bir daha da x diyeti dersem ağzıma vurun bir tane. :sinirli::sinirli:

Şarap falan derler benim bildiğim pamukcum, seninki sert çıkmış. :KK53::KK53:

Harikasın Fancycim. :nazar::nazar:

Çok geçmiş olsun. Nedeni ile ilgili bir fikri yok mu doktorun?

Geçmiş olsun canım.

Saf protein sonrası dengeleme dönemidir fattofitcim. Geçtiğimiz birkaç gün de ödem oluşmasına uygun bir dönemdi. Bolca su ve yeşil çayla normale döner diye düşünüyorum.

Ayy ben dans edeceğime 5 saat koşarım modundayım. :KK17::KK17:
Hiç sevemedim gitti ya oynamayı.

Şarap içme diye özellikle belirtti. Şarap, bira gibi içkiler kaşıntıyı tetiklermiş. Rakı veya viski iç akşamları dedi. Rakı da alerjiye sebep olan mikrobu kıran bir bileşim varmış. Tam olarak bilemiyorum ama babama da yıllar önce alerji olduğunda bir doktor rakı iç demiş. İçmiş ve kaşıntısını geçirmiş. Daha önce gittiğim doktorlardan biri de alkol kullanıyor musun diye sormuştu bana. Kullanmıyorum dedim. Sanırım bazı insanlarda hassasiyet olduğu için ben kullanmıyorum deyince birşey söylemedi. Ama kullanabilirim deseydim belki o da rakı iç diyecekti. Benim kullanmıyorum dediğim sürekli tüketici değilim anlamındaydı ama şifa bulacaksam içerim yaa niye içmeyeyim :KK70::KK70::KK70: İyi de rakı içerken diyet nasıl yapılır ki? Onu bilemedim işte. Ben en iyisi rakı diyeti bakayım kendime artık:KK70::KK70::KK70:

Kızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni. :-):-)
Şaka bir yana dün akşama kadar ve hatta yatana kadar hiçbir şey olmayan ayağım sabah zonklayan bir ağrıyla uyandırdı beni. Ne güzel geçmişti yani ne oldu niye oldu o kadar sinirlendim ki. İp atladım diye olsa akşama kadar niye ağrımadı? Sabah yapmıştım sporlarımı.
İnanın canım öyle sıkılıyor ki yani anlatamam. Bütün gün ayağıma buz kompresi yaptım. Bandaja alıp uzatıp totomun üzerinde oturdum hiçbir şey yapmadan. İstesem de yapamam çünkü üstüne basmam imkansız. Yarında geçmezse doktora gideceğim ama hiç istemiyorum gitmeyi. Ay çok sinirliyim gerçekten. İki spor yaptım 1 hafta otururum şimdi. :KK62: mecburiyetten tabii ki. Ya ne kadar motiveydim halbuki. :mad:

nedeni muhtemelen helikobakteridir ama ben bugün kötüyüm acile götürttüm kendimi oturup kalkınca çarpıntı oluyor kollarım kalkmıyor birde midemden yukarı ne kalkıyorsa tıkanıyorum konuşmak bile zor geliyor şu an ,ve sonunda ben de hasta oluyorum galiba olmayaydım iyiydi mide ile iyi cebelleşiyordum haftalardır.

Parkycim geçmiş klaun ne oldu sana yaa ?? Helikobakteri nasıl bir hastalık ?

Kızlar canım çok sıkkın moralim de bozuk. Valla bende birşey var karar verdim. Eşime de söyledim. Ne zaman diyetime adam gibi başlasam, spor falan yapsam hemen bir arıza çıkıyor yaaa, diyecem ki herhalde Evrenin mesajı; diyet spor falan ne uğraşıyon bacım diyor, hepiniz topa tutarsınız beni. :-):-)
Şaka bir yana dün akşama kadar ve hatta yatana kadar hiçbir şey olmayan ayağım sabah zonklayan bir ağrıyla uyandırdı beni. Ne güzel geçmişti yani ne oldu niye oldu o kadar sinirlendim ki. İp atladım diye olsa akşama kadar niye ağrımadı? Sabah yapmıştım sporlarımı.
İnanın canım öyle sıkılıyor ki yani anlatamam. Bütün gün ayağıma buz kompresi yaptım. Bandaja alıp uzatıp totomun üzerinde oturdum hiçbir şey yapmadan. İstesem de yapamam çünkü üstüne basmam imkansız. Yarında geçmezse doktora gideceğim ama hiç istemiyorum gitmeyi. Ay çok sinirliyim gerçekten. İki spor yaptım 1 hafta otururum şimdi. :KK62: mecburiyetten tabii ki. Ya ne kadar motiveydim halbuki. :mad:

Yaaa.... Ferah ne oluyor böyle yahu! Bi güzelce dinlendir iyicw bi toparlan ara ver bari. Kronikleşir bakk... Allah korusun. Bir süre ara ver bence. Beslenmene dikkat et biraz spor yapmasan da birşey olmaz. İyice toparlanmadan başlama Allah korusun başına iş açarsın bak.....

Ne zaman bitiyor Kuşhan?
Önümüzdeki haftanın sonunda şekerim.

Şarap içme diye özellikle belirtti. Şarap, bira gibi içkiler kaşıntıyı tetiklermiş. Rakı veya viski iç akşamları dedi. Rakı da alerjiye sebep olan mikrobu kıran bir bileşim varmış. Tam olarak bilemiyorum ama babama da yıllar önce alerji olduğunda bir doktor rakı iç demiş. İçmiş ve kaşıntısını geçirmiş. Daha önce gittiğim doktorlardan biri de alkol kullanıyor musun diye sormuştu bana. Kullanmıyorum dedim. Sanırım bazı insanlarda hassasiyet olduğu için ben kullanmıyorum deyince birşey söylemedi. Ama kullanabilirim deseydim belki o da rakı iç diyecekti. Benim kullanmıyorum dediğim sürekli tüketici değilim anlamındaydı ama şifa bulacaksam içerim yaa niye içmeyeyim :KK70::KK70::KK70: İyi de rakı içerken diyet nasıl yapılır ki? Onu bilemedim işte. Ben en iyisi rakı diyeti bakayım kendime artık:KK70::KK70::KK70:
Ahahahaaaa. Esracığımı da huniledik sonunda. :KK70::KK70::KK70: Ama ilk görüşte anladım bizden olduğunu hahahahaa. Delilikte bulaşıcı herhal.

Yaaa.... Ferah ne oluyor böyle yahu! Bi güzelce dinlendir iyicw bi toparlan ara ver bari. Kronikleşir bakk... Allah korusun. Bir süre ara ver bence. Beslenmene dikkat et biraz spor yapmasan da birşey olmaz. İyice toparlanmadan başlama Allah korusun başına iş açarsın bak.....
Ya yemin ediyorum bir şey var ya. Yani bu kadar aksilik olur mu Esracım. Bu kadar denk gelir mi. Ya hasta oluyorum, ya bir yerimi sakatlıyorum. Sporsuz diyet yapacağım napim. Ya da sadece eliptikle takılacağım ayağım düzelince. Kilo da etkiliyor kanımca. 32 yaşıma kadar hiç böyle kilolu olmadığımdan bünye de kabul etmiyor bence.
Bu arada diyetimi boşlamadım kızlar. Kuşhanın 3. Gününü yaptım. 1-2 kaçamağım oldu maalesef ama haftalık kotamı doldurmuş gözüyle bakıyorum onlara. Akşam balık yedik, eşimde fırında yapılan helvadan almış gelirken isteyince yaptım ve tabii ki bir merak bende yedim küçük bir kasede ama çok ağır geldi valla. Bi de annem Düzce den kestane getirmiş çocuklara içine şeker atıp haşlama yapmıştım, onlardan da tırtıkladım. :KK22: Onun dışında bolca ıhlamur-adaçayı-ilaç kombinletiyle bünyeyi düzeltmeye çalışıyorum.

Zumbaya başladım bugün :halay:
Ben vücuduma ne yapmışım böyle gecen yıl hiç zorlanmadan karın ve kol hareketlerini yapabiliyordum bu sene ben ölmüşüm kas mas hiç bişey kalmamış hareketlerin yarısını kendimi cok zorlamama ragmen yapamadım:KK12: zamanla acılcam muhtemelen neyse ki cok ter attım
Kesinlikle sana iyi gelecek kaçamaksiz beslenme ile çok çok iyi olacaksın bence

Ya geçmişi okuyamadım ördeğim geçmiş olsun onu gördüm ama yazamadım 3 gündür kızlar bu kadar koşturmaya bünye dayanmadı dün öğleden beri yatıyorum kendime gelemedim haber vereyim size dedim kusura bakmayın ne olur
Valla geçmiş olsun canım ekdin mi ıspanakları birde bebeler sende dikkat et kendine

İnşallah öyle olur ya direniyorum yemiyorum sonra artıları görünce keşke yeseydim bari diye aklımdan gecmiyor değil
Canım sen korkuttun bünyeyi mutlaka korumaya geçmiştir sabır biraz burda diyet stresine giren arkadaşlar oldu biraz izne falan ayrılıp stres attılar. sende sakın böyle düşünme hazır motiveliyken devam et

Evet çok can sıkıcı olmuş illa spor şart değildir belki azcık diyete devam edersen verişe geçersin herhalde ama yinede görün bir doktora. ya sen bebegide kucakta okula falan giderken zorlanıyormusun acaba

Canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun gerçekten motivasyonun çok iyiydi bu hafta

Back
X