Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 593. Etap***

toplight (75/76/-1/%-1.33)
violin35 (57.9///%)
bildirimsiz izne ayrıldı
karabiber01 (72.9/71.6/1.3/%1.78)
parkbyull (71.9/72.5/-0.6/%-0.83)
fattofit85 (80.9/81.1/-0.2/%-0.25)

5. Takım Ortalaması: %-0.126

:KK43: :KK43: :KK43:
Sanırım bu haftanın en kötüsü benim utancımdan kilomu buraya bile yazamadım benim bünye resmen iflas etmiş hastalık yorgunluk bir de kendimi karbonhidrat verdim olacağı bu idi ama haftaya en az 1.5 kg vermiş olarak geleceğim size söz veriyorum

Günaydın hanımlar
Çok kötü bir hafta olmuş desenize herkes artı gelmiş. Neyse umarım haftaya toparlarız. Bu hafta nota alıyoruz maalesef.

Arkadaşlar başka konulara yazan tanıdıklarınızdan diyet yapmak isteyen vs olursa takıma davet edebilirsiniz bu arada. Katılmak isteyenler konusuna yazan pek kişi yok, yazanlar da bizim takıma gelmiyor. Yeni üyeye ihtiyacımız var. Yoksa takım canlanacak gibi değil :KK43:
valla kaptanım motivasyonu bu katılımsızlıkta çok etkiliyor zaten en yakın zamanda yeni kanlar bulmamız icap eder..bdv ye konu açsam diyet takımına gelmek isteyen var mı diye mune beni banlar yeminle:D

selamlar ex takımım :KK54:

biraz geçmişi okudum listenizi görünce biraz baktım araştırdım da izinli olup düzenli paylaşım yapan arkadaşlar var onları extrem bi şekilde oldukları kiloda listeye alsanız olmaz mı en az 7-8 kişi olur hem onlara motivasyon olur hem de takım canlanır :KK73:

mesela hedef38beden hedef38beden (kız sen 67 mi oldum inanameuryorum :confused:) fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari balpamuk balpamuk alel acele gördüklerim bunlar bence izinli üyelerinizi geri çağırın

bu da bi fikir :dondurma:

Perşembe ne yedim
Sabah
Bir yumurtalı menemen
1 dilim tb ekmeği
Bir çatalı ucuyla bal
3 zeytin

Akşam
1 kase corba
50 gram ızgara tavuk
3 yemek kaşığı türlü

1 avuç kuruyemiş yedim yemekten sonra
2 litre su
Spor yok 20 dk yürüyüş yaptım uzaktaki markete gittim geldim

***5. Takım 593. Etap***

violin35 (57.9///%)
bildirimsiz izne ayrıldı

[/QUOTE
@karabiber01 de olmasa kim bilir eksi kaç olacaktı daha off offf

Merhaba derslerin yogunlu ve misafirlerden iki gündür giremedim menülerimi gün içinde yazcam işe gitmeden kilo bildireyim diye geldim. Bildirmesi daha iyi geri gecen hafta 80.9 bu hafta 81.1. Yine 200 gram artıdayım

Hem çalışıp hem okuyor musun fattofitcim?

morordek morordek
vakvakım gönül ister hep eksi geleyim ,bahanelere sığınmak istemiyorum ama sabah kalktığımda el bileklerim falan hep şişti.geçtiğimiz hafta ciddi mide sıkıntısı yaşadım üstüne kabızlık ki hala devam ediyor zeytinyağı içmeme rağmen.bu hafta kendimi tokatlayıp doğru yolu bulacağıma söz vererek geçen hafta 71.9 bu hafta 82,5 +600 ile kendimi bir köşeye kapatarak ağlamaya gidiyorum..:olamaz:
şaka bir yana 71,9 iken ki ruh halim dün 72,9 u gördüğümde içim yandı resmen..sanırım obsesyon geliştirmeye başladım bunun önüne geçmem lazım.

Evet, iş takıntıya dönünce çok yorucu oluyor her şey.

Eki Görüntüle 2200926 ben geldim kizlar
Gunaydinnnn
Kilom 71.6

Karabibercim örneksin hepimize.

Günaydın hanımlar
Çok kötü bir hafta olmuş desenize herkes artı gelmiş. Neyse umarım haftaya toparlarız. Bu hafta nota alıyoruz maalesef.

Arkadaşlar başka konulara yazan tanıdıklarınızdan diyet yapmak isteyen vs olursa takıma davet edebilirsiniz bu arada. Katılmak isteyenler konusuna yazan pek kişi yok, yazanlar da bizim takıma gelmiyor. Yeni üyeye ihtiyacımız var. Yoksa takım canlanacak gibi değil :KK43:

Çok ihtiyaç var ördeğim.

***5. Takım 593. Etap***

violin35 (57.9///%)
bildirimsiz izne ayrıldı

:işsiz::işsiz:

valla kaptanım motivasyonu bu katılımsızlıkta çok etkiliyor zaten en yakın zamanda yeni kanlar bulmamız icap eder..bdv ye konu açsam diyet takımına gelmek isteyen var mı diye mune beni banlar yeminle:KK70:

:KK53::KK53:

biraz geçmişi okudum listenizi görünce biraz baktım araştırdım da izinli olup düzenli paylaşım yapan arkadaşlar var onları extrem bi şekilde oldukları kiloda listeye alsanız olmaz mı en az 7-8 kişi olur hem onlara motivasyon olur hem de takım canlanır :KK73:

mesela hedef38beden hedef38beden (kız sen 67 mi oldum inanameuryorum :confused:) fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari balpamuk balpamuk alel acele gördüklerim bunlar bence izinli üyelerinizi geri çağırın

Hoşgeldin candycim.
Şaka maka indim buralara ama buralarda sabit takılıyorum.
En son 68'dim. Amacım kilomu dengede tutup minik minik götürmek şimdilik.

Listeye girince olumlu değil olumsuz etkileyebilirim. Çünkü menülerimde illa zararlı şeyler oluyor. Sadece dengeliyorum.

morordek morordek

sevgili vakvakım sen bu satırları okurken ben 2 saat içinde eskişehire yola çıkıyor olacağım..allah ömür verirse pazartesi döneceğim menü bildirimim pazartesiden salıya sarkabilir..ben yine de bugün ki menümü bildireyim şimdiden..

sabah:1 simit
1 avokado ezmesi

öğlen çorba

akşam yolda köfteci yusufa uğrarız nasip olursa ekmeksiz 200 gram köfte yerim...

dönüşte yine nasip olursa diyeyim malum kısa da olsa yol..eliptiğe başlayacağım tekrar ,öyle bir başlayacağım ki öyle 15 dk değil 1 hafta 30 dk ile başlayıp 45 dk ya ışınlanacağım..hafta da 4-5 gün kadar...bak görürsün benim mezuniyetime 2 kilo kaldı galiba ondan ağırdan alıyorum ben :D

morordek morordek

sevgili vakvakım sen bu satırları okurken ben 2 saat içinde eskişehire yola çıkıyor olacağım..allah ömür verirse pazartesi döneceğim menü bildirimim pazartesiden salıya sarkabilir..ben yine de bugün ki menümü bildireyim şimdiden..

1 avokado ezmesi

öğlen çorba

akşam yolda köfteci yusufa uğrarız nasip olursa ekmeksiz 200 gram köfte yerim...

dönüşte yine nasip olursa diyeyim malum kısa da olsa yol..eliptiğe başlayacağım tekrar ,öyle bir başlayacağım ki öyle 15 dk değil 1 hafta 30 dk ile başlayıp 45 dk ya ışınlanacağım..hafta da 4-5 gün kadar...bak görürsün benim mezuniyetime 2 kilo kaldı galiba ondan ağırdan alıyorum ben :KK70:

Eskişehir ile bağlantın var mı? Keyfi mi parkcım?

Ilgine teşekkür ederim candycim
Bahsettiğin izinli üyelere gerekli çağrıyı birkaç hafta önce yaptım zaten. Herkesin kişisel sebepleri var ve bu yüzden de listeye dönme durumu söz konusu olamıyor su anda
morordek morordek

1 avokado ezmesi

öğlen çorba

dönüşte yine nasip olursa diyeyim malum kısa da olsa yol..eliptiğe başlayacağım tekrar ,öyle bir başlayacağım ki öyle 15 dk değil 1 hafta 30 dk ile başlayıp 45 dk ya ışınlanacağım..hafta da 4-5 gün kadar...bak görürsün benim mezuniyetime 2 kilo kaldı galiba ondan ağırdan alıyorum ben :KK70:
Iyi yolculuklar parkcım

Bu hafta maalesef ki sonuncuyuz. Üstelik bireysel sonuncu da takımımızdan çıktı. Daha kötü yuzdeye sahip olanlar çıkar diye düşünüyordum ama tüm takımlar iyiymiş demek ki. İnsallah en kısa zamanda toparlanabiliriz

Back
X