Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamamdir kaptanim bu sabahole gzel uyandimki diyet degil saglikli besleniceksin spora agirlik vericeksin artik dedim ve gnumu dolu dolu yasadim 50 dakika zumbabi yaptim bile yuphiiiii:KK76::KK55:

ya canim masallah sana en son 77 de brakmistim seni smdi 71 lere inmiss bile hay masallah gercekten aynen devam seni motive etmeye geldim insallahhh:KK36:

tibet ne canim
Çok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canim

Haydiiii hanımlarrr:KK49: bu takımdaysak ona gore davranalım menulerimizi sporlarimizi yazalim dgerlerinide sevklendirelim ben cok motiveyim haydi yahu modumu dusurmeyin cok sessiz buralarrr:KK51:
Valla moral bozukluğundan ben bile bosladim yazmayi ama birazdan yazarim canim

Menümü yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı biberli domates
1 yemek kaşığı soganli lor kavurmasi
5 zeytin
1 yemek kaşığı yumurta

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Akşam
2 şiş kebabi
3 yemek kaşığı salata

Çok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canim
masallahh hadi bakalim beni yakalicaksin:KK54:

Menümü yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı biberli domates
1 yemek kaşığı soganli lor kavurmasi
5 zeytin
1 yemek kaşığı yumurta

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Akşam
2 şiş kebabi
3 yemek kaşığı salata
menun cok gzel canim bence sporuda hayatina eklemelisin yapiomusun bilmiyorum bayadir uzagim menude gormeyince yazmak istedim kilo verirken spor yapmayinca sarkma cok fazla oluyo hemde spor kilo vermeyi hızlandiriyo canim:KK200:

masallahh hadi bakalim beni yakalicaksin:KK54:

menun cok gzel canim bence sporuda hayatina eklemelisin yapiomusun bilmiyorum bayadir uzagim menude gormeyince yazmak istedim kilo verirken spor yapmayinca sarkma cok fazla oluyo hemde spor kilo vermeyi hızlandiriyo canim:KK200:
canim spor sabahları ve aksamlari olmak üzere yürüyüş yapiyorum ama cuma gününden beri cikamiyorum yarin tekrar basliyacagim

Günaydın canlar... :KK200:
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Bugün pazartesi, yeni haftaya başladık. Tatil diye salmayalım, güzel bir başlangıç yapalım. Haydi artık canlanalım güzel hanımlar. Yaza hepimiz fit olucaz gardropları yenilicez. Haydiiiii :KK9::KK9:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Selam kızlar. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bilginin ışında olduğumuz güzel bayramlar yaşamamız dileğiyle..

Günaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet

Başın sağ olsun ördeğim.
Buralar aklında olmasın hiç.

Günaydın canlar... :KK200:
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Bugün pazartesi, yeni haftaya başladık. Tatil diye salmayalım, güzel bir başlangıç yapalım. Haydi artık canlanalım güzel hanımlar. Yaza hepimiz fit olucaz gardropları yenilicez. Haydiiiii :KK9::KK9:
Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamam

selamlar ex takımım :KK54:

biraz geçmişi okudum listenizi görünce biraz baktım araştırdım da izinli olup düzenli paylaşım yapan arkadaşlar var onları extrem bi şekilde oldukları kiloda listeye alsanız olmaz mı en az 7-8 kişi olur hem onlara motivasyon olur hem de takım canlanır :KK73:

mesela hedef38beden hedef38beden (kız sen 67 mi oldum inanameuryorum :confused:) fancynancy fancynancy @Cikilatacanavari balpamuk balpamuk alel acele gördüklerim bunlar bence izinli üyelerinizi geri çağırın

bu da bi fikir :dondurma:

Valla beni listeye alsanız zayıflayacağım da liste dışı kaldığım için ve bir türlü izne ayrıldığım kiloya dönemediğim için kendimi daha çok saldım zaten :olamaz: morordek morordek öyle bir durum olursa lütfen listeye ilk alacakların arasında beni de düşün. Listedeyken çok iyi gidiyorum. Yarış ve grup psikolojisi bana iyi geliyor.

Kızlar, biliyorsunuz bir süre önce Tibet'e başladım. Genel olarak çok etkisini göremediğimi düşünüyordum ama galiba kilomu korumama çok yardımcı oluyor. Normalde öyle bir beslenmeye bir sonraki gün minimum +1 göreceğim zamanlarda bile sabit kalmaya başladım.

Hedefcim ben yokken neler yaptın? Tibet’te neyin nesi? Anlat belki bende katılırım sana. Ya seni hep 58 kg hatırlıyorum aklımda öyle kaldın :KK70: sen 60’lardan bahsedince her defasında, “nasıl olur!?” diyorum. :))

Başınız sağolsun canım. Sen buraları merak etme.

Başınız sağolsun Şeymacım.

Başın sağ olsun ördeğim.
Buralar aklında olmasın hiç.

Başın sağ olsun ördeğim mekanı cennet olsun

Basinsagolsun canimm

morordek morordek Çok üzüldüm Şeyma’cım, başın sağolsun...
Çok teşekkür ederim hepinize :KK200:

Back
X