- 23 Mart 2016
- 29.852
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.941
Sabah kendini çok aç susuz biraktiysan ondan mı yoksa yine aynı baş ağrısımi.Benim başım yine çatlıyo ağlicam şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kendini çok aç susuz biraktiysan ondan mı yoksa yine aynı baş ağrısımi.Benim başım yine çatlıyo ağlicam şimdi![]()
Kontrol ediyorum ama daha çıkmamış normal şartlarda çıkmış oluyodu en geç sabah çıkar sanırım. Baş ve göğüs ağrılarımı iyiye yormadı ama bakalım tsh ta bakmış bu sefer normalde sadece prolaktin bakıyoduk bide başıma o çıkmaz inşallahSonuçlar ne zaman çıkacak canım? Doktorla görüşebildin mi? Daha doğrusu mailleşebildin mi ?
Ohoo eski defteri.acmayalim geriye dönük yazmayacağım.İki gece önceki 500 bölgeselimin peşindeyim ben de :) bize çok puan lazım :)
Kan vercem diye çok aç kaldım gelince de uzanmıştım buraya bakınırken uyumuşum daha yeni yedim bişeyler belki de ondandır ama baya çok ağrıyo açlık bu kadar ağrıtır mı ki hiç yaşamadımSabah kendini çok aç susuz biraktiysan ondan mı yoksa yine aynı baş ağrısımi.![]()
Ben de yattığım yerden bölgesele abanayım belki açarız geri arayıOhoo eski defteri.acmayalim geriye dönük yazmayacağım.![]()
![]()
Oho hemde ne agritir açlık susuzluk yorgunluk e birde hastanede stres oldun baş ağrısı için tüm nimetler varKan vercem diye çok aç kaldım gelince de uzanmıştım buraya bakınırken uyumuşum daha yeni yedim bişeyler belki de ondandır ama baya çok ağrıyo açlık bu kadar ağrıtır mı ki hiç yaşamadım![]()
Ben de yattığım yerden bölgesele abanayım belki açarız geri arayı![]()
Var apranaxım var o da çok mu güçlü gelirOho hemde ne agritir açlık susuzluk yorgunluk e birde hastanede stres oldun baş ağrısı için tüm nimetler vargeçmiş olsun güçlü bir ağrı kesici yok mu
20 küsür binleri gördü 30 bini zorluyo bence
Bana göre laylaylom onlarVar apranaxım var o da çok mu güçlü gelirbakim majezikte olması lazım bi yerlerde
Kesin 25.000 hedefi bence20 küsür binleri gördü 30 bini zorluyo bence![]()
Senin sık oluyo sık içtiğin için geçirmez belki ben kırk yılda bi ağrı kesiciyle görüşüyorum kalkim de içiyim bakiimBana göre laylaylom onlarama içmiyorsan ssni bilmem kuzum birşey alda çok ağrıyorsa beklemekle gecmez
Şifa olsun inşallah evet ben artık reçeteli ağrı kesiciler kullaniyorum öyle bir bakıyorum ki onlara servet gibiSenin sık oluyo sık içtiğin için geçirmez belki ben kırk yılda bi ağrı kesiciyle görüşüyorum kalkim de içiyim bakiim
Bugün sanki zor gibi. Ayaklarım yürümek istemiyorKesin 25.000 hedefi bence![]()
Ahh ah nerdeee çay içerim. Eşim evde iken yürümek de zor20 küsür binleri gördü 30 bini zorluyo bence![]()
Ayy dikkat et inşallah migren ataklarının sıklığı azalır da rahatlarsınŞifa olsun inşallah evet ben artık reçeteli ağrı kesiciler kullaniyorum öyle bir bakıyorum ki onlara servet gibiazaldı mı stres oluyorum su bela başımızdan gitsede ilaclarimi yazdirsam bende
Yaaa ondan işte başının ağrısı bence. İnşallah sonuçlar iyi gelir yaKan vercem diye çok aç kaldım gelince de uzanmıştım buraya bakınırken uyumuşum daha yeni yedim bişeyler belki de ondandır ama baya çok ağrıyo açlık bu kadar ağrıtır mı ki hiç yaşamadım![]()
O bi iş yaparken çaktırmadan turlaAhh ah nerdeee çay içerim. Eşim evde iken yürümek de zor![]()
İnşallaaahYaaa ondan işte başının ağrısı bence. İnşallah sonuçlar iyi gelir ya
Gülüyor kıs kıs dalga geçiyor. Film izliyor beyefendiO bi iş yaparken çaktırmadan turla![]()