• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-10 zeytin
-1 kapya biber
-1 salatalık

Ara:
-badem sütlü latte

Akşam:
-Ton balıklı salata
-Protein yoğurt

4000 adım yürüyüş.
Pamukçum ortimmm menüler güzel gidiyor bu hafta eliptik bekliyorum senden 🤗🤗 en az 2 kez 😘

Kırmızı olan kızlar eklemediğim sporunuz mu var yoksa tablonun kalan günlerini acilen doldurmanız gerekmekte :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: tüm ekip artı geldik gün oldu salı spor yok :KK12:
IMG_20200720_221741.jpg

balpamuk balpamuk tatlım son 3 etap liste sonuçların :( bunları dikkate alarak bu hafta listede parlamanı bekliyorum senden oyalanma durma .. zayıflamak çok güzel biliyorsun o özgüveni hisset tekrar sporlarına başla ✌️

balpamuk(64,5/64,7/-0,2/-%0,31)

balpamuk(64,7/)sabit

balpamuk(64,7/64,9/-0.2/-0,31)

EceZ EceZ in karnesi :halay::halay::halay:

Eki Görüntüle 2664779

5. Takımdan EceZ EceZ 9 haftada 12,70 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
ayyyy 9 haftada 12.7 kilo mu. Naptın EceZ EceZ senn. Hani seni benim ilk halime benzettim dedin ya bir mutlu oldum. Benimde 9 haftada gidermi o kadar kilom ayy sonra ver elini mezuniyet. Offf ece sen beni silkele eksiklerimi görünce uyar beni nolur. Kendimi senin ellerine bırakmak istiyorummmm.

Kırmızı olan kızlar eklemediğim sporunuz mu var yoksa tablonun kalan günlerini acilen doldurmanız gerekmekte :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: tüm ekip artı geldik gün oldu salı spor yok :KK12:Eki Görüntüle 2665308
Ah kaptanım yürüyüşlerim olmuştu arada ama yazmadım hiç... Sınav zamanı olduğu için ekstra yapamamıştım. Zaten tam spor sayılmaz dedim kendi kendime. Tempolu değildi. Halledicem inşallah. Yine de -400 olduğumu bilin. :D

683.etap/5.takim karnesi

Takım 1.si %4 ile EceZ EceZ :sampiyon::sampiyon:

Takım sonuncusu -%0,31 ile balpamuk balpamuk :duduk:

Yükselen yıldızlar ⭐⭐⭐

Ceylansnn Ceylansnn 0,45 den 0,75 e
C Cagrihilal1 -1,93 den 0,58 e
EceZ EceZ 2 ,33 den 4 e
hanmeli hanmeli 0,74 den 0,75 e
0zlem 0zlem 0,13 den 0,67
Calypso95 Calypso95 0,42 den 0,43 e yükselmiştir

:KK9::KK9:

Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar :rapci:

C Cagrihilal1 0,58

Ceylansnn Ceylansnn 0,75
hanmeli hanmeli 0,75
EceZ EceZ 4
pacman pacman 1,23
Tempus Tempus 0,57
0zlem 0zlem 0,67
Calypso95 Calypso95 0,43

Dikkat etmesi gerekenler :KK20:
balpamuk balpamuk - 0,31
S Suskunhanim sabit
Cherry Mom Cherry Mom bildirimde bulunmadı

Etap mezunları 🎓🎓🎓
EceZ EceZ
hanmeli hanmeli
Tempus Tempus

ayyyy 9 haftada 12.7 kilo mu. Naptın EceZ EceZ senn. Hani seni benim ilk halime benzettim dedin ya bir mutlu oldum. Benimde 9 haftada gidermi o kadar kilom ayy sonra ver elini mezuniyet. Offf ece sen beni silkele eksiklerimi görünce uyar beni nolur. Kendimi senin ellerine bırakmak istiyorummmm.
Haftada ortalama 1.5 kg birde o kiloda:rolleyes::rolleyes:

Dostlarım şu an hem çok açım, hem de midem çok ağrıyor. Psikolojik olarak dipteyim. 😂😂 Güldüğüme bakmayın mutfağa girip bir şeyler tırtıklayasım var, kendimi zor tutuyorum. Benim mide ağrım bir şeyler yiyince geçiyor. Ama kalori alamam bu saatte... Spor yapmıyor, yatarak kilo veriyor diyenlere bu satırları armağan ediyorum. Ölüyorum anlasanıza!! 😂😂
yaaaa ortim benimm. Neler cekmissin. Bende bu ortiye bu hafta guzel bır eksıyle gelıcem ıns. Yemiyorum ıcmıyorum artık

Back
X