kiz kallis oyle deme yaw tatilden kilo alip donunce baya bir zoruma gitti simdide verememek olduruyo beni ama verecem insallah hirs yaptim taktim bide cok oyle iste
reyhan ablam benim son dogumum yani efe 29 agustosta dogdu gorumcem tatil yapmadi o yaz sagolsun benim dogumuma gelecegini soyledi geldi bir hafta onceden hergun bana yenge agrin varmi , ne zaman gelecek bu bebek , simdi nasilsin , azcik oh yada uff desem hemen yenge geliyomu agrimi basladi kiz dedim ben dogurmuycam sen hele bir once dogur sonra be doguram didim neyse ay 29 oldu aksam yemegini yedik hafifi agrim gelmeye basladi soyledim kizlar cantami getirin hafifi agrim var dedim ama dedim canim cok cay cekti emel sen cay koy hele bir cayimi icemde oyle gidem emel yani gorumem kiz cay da ne ola simdi yuru hadi amaan dedim simdi iki saat orda yatacam iyice bir hizlansin agrim oyle gitcem dedim cayimi ictimde oyle gittim
yani seni cok iyi anlayabiliyorum ablam o rahattir merak etmeyin iyidir gunu geldimi nasil olsa dogacak allahin izniylen saglikla insallah
bide e$im filmlerdeki gibi ciglik atacagimi sanip eminmisin agrin olduguna demezmi hani bagirmiyosun diyo boyle iste allahim hemen cikmam lazim kapi caliyooooooooo