kallisim
kızına dua ediyorum canım
sağolasın canım benim ama dün aradı kızım son sınavıydı işte ve bir ölçüm hatası yapmış çizerken bu olmaz dedi sonuç beklemiyorum dedi.akannehir. artık hayırlısı olsun çok zor bir süreçten geçti koşturmaktan yıpranıyor çocuklar yazık,bu akşam gelecek toparlarız kısa sürede moralleri inşallah, hazırlığını okusunda gelecek yıla bir daha gönlüne göre olanları dener ne yapalım ama mehalimede anlattım geçende burada bir sınavda kızım o gün 3 sınav var ve ben bekliyorum arkadaşlarıyla tüm binalarda güvenlik kuş uçurtmuyor hesapta ama adamın biri çat kapı burada çat kapı sınav anında içeride ve dikkatimi çekti bu kim diye daha sonra akşam oldu sonuçlar açıklancak o dam yanında 10 küsür öğrenciyle geldi heyecanla sonra sordum çocuklara dediler burada eğitim görevlisi ve dışarıdada kurs filan veriyor.. sonuçlar açıklandı 2 favori bölüm listesinde en baştan en sona o adamın öğrencileri dereceleri paylaştı herkes şaşıp kaldı bir bölümde tamam ama iki bölümdede aynı kişiler aynı isimler.. bu kadar olur dedim herkes söylüyordu içeriden desteğiiz yoksa zor girersiniz diye ve doğruymuş.. şimdi kızım gelir gelmez ona gideceğim :)) ne yapayım kural böyleyse bizde uyarız değilmi bu yılda onunla çalışsın bakalım gelecek yıla allah ömür verirse görürüz bu yazımı hatırlatırım :))
selam arkadaşlar koca gün yoktum ama az yazı yazılmış evet doktora gittim kistik yapı kaybolmuş tekrar klomene başlıcam sonra ayın 11 tekrar gidecem bakalım bana gulukofaj verdi günde 2 defa kullanıcam bakalım kilo verdirecekmi.
çok uykusuzum düzenim bozuldu malum okullarla erken kalktık iki gün sürünürüm artık
ay canım benim hadi hayırlısı olsun yeni yılınız... kistin kaybolmasınada sevindim canım...Şeniz
uykulu uyusuk tembel asyaniz geldi ogleye kadar uyudum ogleden sonra kocaya iftarlik bisiyler hazirladim paket yapip eline verdim ugurladim hayirli isler dedim gitti gece 11 30 da kapidan girer iceri hic daha ne erken geldi nede gec bir aksilik olmayinca onun bu huyunu cok seviyorum cok dakik herseyi zamaninda yapar benimle ilgili olanlar harickaydirigubbakcemile3
canım yaaa:1hug: seninle bir ortak noktamız var demek benimde eşim aynı böyledir dakiktir işten gelişi şaşmaz gidişi şaşmaz çocuklara sözü öyle ama iş bende olursa ertele babam ertele..
seninde çocukların yeni öğrenim yılı hayırlı olsun asyam efecikte inşallah hiç sorunsuz gider gelir okuluna..
reyhan ablacım Kaan'ın eve gelişini hiç hayal edemiyorum:sm_cool: hepiniz çılgın gibi olursunuz sanırım şu an hastane olduğu için istediğiniz gibi davranamıyorsunuzdur.. ay bu akşam kızım gelsinde hemen fotosunu göstereyim cicişin:1hug:
Mizgin kızımada gelince hiç sorma ablacım meleğimde gitti işte içimde bir vicdan azabı bırakarak.. biz tatildeydik benim büyük kızla msnde görüşmüş ablacım burası çok sıcak hastane yani bana yazlık kıyafet yollayabilirmisin demiş tatilden döndük burada arkadaşlarla görüştüm ankaradakilerle yazıştım biz biraz hallettik dedi bizde ablama gittik bir kaç günlüğüne ve ayçaya dedim döner dönmez çıkalım alalım çocuğa bir şeyler yollayalım ama döndük ki solunum cihazına bağlandığını öğrendik o hafta ve içim cız etti yinede hep iyileşir diye geçiriyorum içimden, en son bir gece babaya mesaj attım dedim arayamadım mahçubum filan ve gece yarısını geçmesine rağmen adamcağız hemen aradı ablam olurmu öyle şey filan sohbet ettik.. doktorlar iyi konuşmuyor ama iyileşecek dedi ama malesef o konuşmaan 7-8 saat sonra yollamışız meleği.. dedimya içimde o isteği böyle koca bir vicdan azabı olarak kaldı.. sonra arayamadım söyleyecek hiç bir şey bulamadım aradan bir hafta geçti ben yine ablama geçmiştim babamız aradı biraz konuştuk... sabrı yoktur bunun reyhan abla nasıl bir durum allah yazdıysa bozsun evlatlarımıza sağlıklı günler nasip etsin adamcağız bitmiş durumdaydı öyle kötü oldum ki günlrce kendime gelemedim yinede her an aklımda yavrum hem çok çekti hemde o kadar umutluyken çekip gitti oysa ne hayalleri vardı... ama ne zor ne pis bir hastalıkmış ki bu daha bir yıl olmadı 4 bebeğimizi yolladık ....
ben yine bir günaydın demeden daldım paldır küldür.. kafam pek yerinde değil nedense dün ablamın rahatsızlandığını öğrendim ona üzüldüm kadıncağız koşturmaktan sıkıntıdan bir halde kalıyor herşey onun üzerinde ve ben uzakta olmanın sıkıntısını yaşıyorum dünde bu yüzden boş boş geçirdim günümü düşü düşün akşamı yaptım o yüzden gelip burayada 2 kelime yazamadım...