Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin gücüne gitmesin,ama böyle insanlar anne baba olabiliyor ya..
burda ne bayanlar var,canini feda etmeye hazirlar,yillardir bebekleri olmuyor,keske böyle adi insanlar anne baba olamasada cani gönülden isteyenler olabilse..
Allahim sen beni af et, ama cok sinirleniyorum böyle seylere senağlama
evet kesın olup olmadıgnı bılmeden bısı yapmayın..Canım gözümle görmediğim için tabiki böyle bişiyden emin olamam.Bu nedenle "miş " dedim. Yazımdada dediğim gibi..
Bana anlatılan bu şekilde.....
Bende yarın iyice bir araştırıp ,yani kendi önlerinde içilip içilmediğini sorgulayacağım.
Tabiki kimseyi isnat altında bırakamam.. Bu nedenle zaten tekrar görürsen bana haber ver diyeceğim..
Evet canlarım , bende duyunca okadar sinir oldum kiii.
İnternetten biraz araştırma yaptım , bulunduğum yerde sosyal hizmetler falan olsa orayı arayacaktım ama malesef yok
Karakol aklıma geldi ama gittiklerinde aile yok byle birşey diyecektir mutlaka ;
Düşünsenize kendileri içerken onada çay bardağına doldurup veriyorlarmış ,kola gibi içiyomuş çocukta .
Kıza söyliycem birdaha karşılaştığında bana haber ver o anda şikayet edeceğim diyeceğim.İsbat edilmesede en azından bunun suç olduğunu bilsinler, Çünkü anladığım kadarı onlar butür şeyleri normal ve eğlenceli buluyorlar .
Tanrım düşünemiyorum bile eminim o çocukcağız öyle sarhoş olduğunda komik bulup gülüyorlardır bile..