• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yandaki ocua bira iiriyorlarm?

Dediğim gibi yarın tekrar sorgulayacağımmm.Ama üfffff ş eşim eminim " Sana ne boşver " diyecek

Bahsettiğiniz ülke Slav ülkelerinden biri mi acaba?
Hayır ben de bizzat şahit oldum bu tür durumlara da o yüzden.
Kaldı ki dünyanın neresinde hangi enlem ve boylamda olursa olsun asla tavsip edilmeyecek ve tarafımızdan kabul görmeyecek bir davranış şekli bu.(Alkol ve çocuk !)
Keyfen yapanlar ve saçma amellerine çocukları alet edenler bundan son derece mutluluk duyan çarpık zihniyetler olduğu gibi; çocuğu sakinleştirme;yatıştırma bahanesi ile alkol verenler de var..(bunun çok daha sağlıklı ve mantıklı yolları varken)
zararları yararlarının daha ötesinde olan sarhoşluk verici beyni uyuşturucu maddelerin hele ki bir çocuğa içirilmesini şahsen doğru bulmuyorum..
Ebeveynliklerinden de şüphe ediyorum..
İşin din boyutundan çok sağlıkla alakası var..
Onlar masum cennetten gelen melekler Allahın bize emanet ettikleri küçükler..
Saçlarının teline dahi kıyamazek tertemiz yetiştirmemiz gerekirken;minik bünyelerini alkolle yoğurmak ne kadar acı..

Ben bazen espiri olsun diye eline sigara ya da alkollü içecek tutuşturulmuş ve fotoğrafı çekilmiş çocuklar görüyorum da bu görüntülere bile sinir oluyorum.Nasıl bir zihniyettir ki bu:bbo:
Ne o annede iş var ne de baba da..

Savcılığa şikayet edin bence...

ne saçmalık ne cahillik.çok üzüldüm o masum adına.dilerim ailesi hakettiği cezayı alır.inşallah sizde onları şikayet etmemin bir yolunu bulursunuz.

küçük kız için çok üzüldüm..
bir anne bir baba bunu nasıl yapar,bir insan bunu nasıl yapar aklım almıyor
:1no2:

geçen yıl gittğimiz pikniktede aynı durumla biz karşılaştık malesef... aile boyu içki içiyorlardı ve 3-4 yaşlarındaki çocuklarınıda veriyorlardı...çok şaşırmıştık.... yazık gerçektende...

göreve ilk başladığım köyde 1 sınıf öğrencimin biri yılbaşı kutlaması anlatıyor
daha doğrusu kutlamada arkadaşının sarhoş olduğunu kendine bişey olmadığını falan
duyunca şok oldum ve sormak ihtiyacı hissettim kimle içki içti şimdiye kadar 1 kişi hariç tüm sınıf el kaldırdı
o öğrencimse diabet hastası olduğundan içememiş
bozulma her yerde maalesef :(((

Allahin gücüne gitmesin,ama böyle insanlar anne baba olabiliyor ya..

burda ne bayanlar var,canini feda etmeye hazirlar,yillardir bebekleri olmuyor,keske böyle adi insanlar anne baba olamasada cani gönülden isteyenler olabilse..

Allahim sen beni af et, ama cok sinirleniyorum böyle seylere senağlama

Allahin gücüne gitmesin,ama böyle insanlar anne baba olabiliyor ya..

burda ne bayanlar var,canini feda etmeye hazirlar,yillardir bebekleri olmuyor,keske böyle adi insanlar anne baba olamasada cani gönülden isteyenler olabilse..

Allahim sen beni af et, ama cok sinirleniyorum böyle seylere senağlama

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkis

Canım gözümle görmediğim için tabiki böyle bişiyden emin olamam.Bu nedenle "miş " dedim. Yazımdada dediğim gibi..
Bana anlatılan bu şekilde.....
Bende yarın iyice bir araştırıp ,yani kendi önlerinde içilip içilmediğini sorgulayacağım.
Tabiki kimseyi isnat altında bırakamam.. Bu nedenle zaten tekrar görürsen bana haber ver diyeceğim..
evet kesın olup olmadıgnı bılmeden bısı yapmayın..
eger komsularıyla konusabılırsenız konusun..
sahıtlık yapıcaklarmı dıye sorun..
eger olay gercekce ne olur mudahale edınız..
yazık gunah gercekdende zaten hemen sosyal hzımetler alır cocugu..

bunun dinle imanla alakası yok çoçuğa alkol ağır gelicek tabiki çoçuk hemen sızıcak istedikleride bu ondan sonra bunlara anne baba deniyor ne yazıkki

Aile sofrasında çocuk ister bir yudum belki verirsin.:1closedeyes: ( Çocuklarımıza verdiğimiz vitaminlerin
içinde de alkol var) fakat çocuğu yürütemeyecek
kadar bira içirilmesi de neyin nesi? Anne babasının bunu yaptığına emin misiniz?
Yoksa çocuk kendi başına bir haltmış gibi kendi mi yapıyor bu işi?
Şaşırdım...:kızgın:

demekki herkesten anne baba olmuyormuş.:delphin:bedenen doğurmak yetmiyo kalpten de doğurmak lazım.:ecrin_bebek:

bencede ya benim eşimin babasıda bi ara böle şeyler yapmaya çalıştı :olmaz:hatta kendi babm da içiyo erkek diyolar ne alaka ya bu beni çok üzüyodu bu benim evladım ve ebnim babam çok içen bir insandı hala da öle ve zamanında bu içkisi yüzünden annemi çok dövmüştü
hakaretler
küfürler
çok kötü günlerdimafoldumben
bunlardan kurtulmak için bir an evvel evlendim
ama şimdi konu çocuğum olunca :olmaz::olmaz:

ONUNDA ANNESİ Bİ DUR DEMESİ LAZIM KONU İÇKİ DAYAK OLUNCA ÇILDIRASIM GELİYO NEFRET EDİYORUM ŞU İÇKİDEN DAYAKTAN YAA

konuyu okuyunca aklıma küçüklüğüm geldi
rahmetli dedem çok bira içerdi
bende onu öyle görünce bana da verin diye ağlamaktan helak olurdum iki yudum bana da verirlerdi
hatta bira vermedikleri içinde kolonya şişelerini yalardım
bu yüzden de epey bir anne dayağı yemişimdir :utangac:

şimdi tabi alkolle bu kadar ilgili değilim :jeyyar:
o çocukta belki benim gibi ağlayıp zırlayıp biraz içiyor olabilir.
işin içini bilmiyoruz ki

eger gercekten cocugun dengesını bozacak kadar ıcırıyolarsa cıddı anlamda bence o anne babanın psıkolojık tedavıye ıhtıyacı var demektır... he cocuk cok aglar bagırır cagırır agzına bı lokma calarsın bende kendımı yırtardım babam tadına baktırırdı sonra zaten tadı acı gelırdı ıstemezdım... e yanı ne dıyım o anaya babaya... bız bınbır guclukle stresle sıkıntıyla tasıyoruz kendımızden cok onları dusunuyoruz,ınsanlar cocukları olması ıcın calmadıkları kapı kalmıyor sen tut el kadar cocuga bıra ıcır...
olay dogruyla sıkayet et derım ben karakoldan bılgı alabılırsın gunahtır ya...

eğer bu gerçekse hiç bir mantıklı açıklaması olamaz yok istemiştirde susturmak için biraz verilebilirmişte yapmayın arkadaşlar minicik yavruların gelişimi ile geleceği ile oynamak bu kadar basit değil herşeyden önce büyük günah Allah ıslah etsin derim başkada birşey diyemem :olmaz:

canim ilk sayfada hatta sabit'te istismar vs yaziyo
yani ha oye ha boyle sonucta cocugun uzerine olumsuz etki yapabilecek seyler bunlar
bende o nr lari dene

Evet canlarım , bende duyunca okadar sinir oldum kiii.
İnternetten biraz araştırma yaptım , bulunduğum yerde sosyal hizmetler falan olsa orayı arayacaktım ama malesef yok
Karakol aklıma geldi ama gittiklerinde aile yok byle birşey diyecektir mutlaka ;

Düşünsenize kendileri içerken onada çay bardağına doldurup veriyorlarmış ,kola gibi içiyomuş çocukta .
Kıza söyliycem birdaha karşılaştığında bana haber ver o anda şikayet edeceğim diyeceğim.İsbat edilmesede en azından bunun suç olduğunu bilsinler, Çünkü anladığım kadarı onlar butür şeyleri normal ve eğlenceli buluyorlar .
Tanrım düşünemiyorum bile eminim o çocukcağız öyle sarhoş olduğunda komik bulup gülüyorlardır bile..

nerdesin ki canim sen yani sehir olarak?
bulundugun sehirde yoksa bile en yakin olan yere bildirebilirsin

Back
X