5 yıllık sevgilim doğum günümde benden ayrıldı

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
kızlar slm
bizim 5yıllık bi ilişkimiz vardı
ailesiyle tanıştım.aramızda birsürü büyük olan sorun vardı mesela aile , şehirler arası uzaklık vs gibi hepsinin üstesinden bişeklide geldik ama adam 21martta benle kavga edip resmen ciddi ciddi ayrıldı.
böyle şeyler aramızda pek yaşanmıyordu ama resmen şoktayım.ve bana inanılmaz kötü sözler söyledi..bana bi şeyler diyin.unutulur mu böyle bi sevgili.. aranızda bunu başaranlar var mı
o benım ilk gözağrımdı
ama şuan şoktayım..elim ayağım hareket etmıyo resmen beynım düşünme işlevini bıraktı.ben üniversite öğrencisiyim ve sınavlarım başlayacak.kendisi mezun oldu gitti ..

kızlar slm
ailesiyle tanıştım.aramızda birsürü büyük olan sorun vardı mesela aile , şehirler arası uzaklık vs gibi hepsinin üstesinden bişeklide geldik ama adam 21martta benle kavga edip resmen ciddi ciddi ayrıldı.
böyle şeyler aramızda pek yaşanmıyordu ama resmen şoktayım.ve bana inanılmaz kötü sözler söyledi..bana bi şeyler diyin.unutulur mu böyle bi sevgili.. aranızda bunu başaranlar var mı
o benım ilk gözağrımdı
ama şuan şoktayım..elim ayağım hareket etmıyo resmen beynım düşünme işlevini bıraktı.ben üniversite öğrencisiyim ve sınavlarım başlayacak.kendisi mezun oldu gitti ..
ya ben özel günler konusunda çok hassasımmm ayrıldıysa ayrıldı bırak gitsin

yapacak bir şey yok inanın üzüldüm :KK43: belki döner demek istemiyorum, umut vermek bi insana yapılabilecek en kötü şeydir. döner belki evet ama siz dönmeyecekmiş gibi alıştırın kendinizi. dönmeyecekmiş gibi yaşayın. unutmaya çalışın, elinizdeki imkanları düşünün.

-gençsiniz
-tanıyabileceğiniz tanışabileceğiniz bir sürü insan var önünüzde
-gezebileceğiniz ülkeler var
-edinebileceğiniz bir sürü deneyim var, mesela hiç dalış yaptınız mı?
-yaşayacak çok güzel anlarınız var
-paranız belki yoktur, ama daha önemlisi zamanınız var (parayla elde edilemeyen tek şey)
-üniversitelisiniz, ileride kariyer imkanınız var
-ibadet edebilmek için de zamanınız var
-sizi ondan daha fazla sevecek birileri var ve tek yapmanız gereken onları bulmak

var da var yani. tüm imkanların elinizde olduğu yaşlardasınız, bi adam için her şeyi yakıp yıkmaya kendinizi üzüp zamanınızı çar çur etmeye değer mi?

Allah sabır versın cok kötü bır durum ben yasadım aynısını. Bır hafta kafayı yedım ıcım dışıma çıktı cok ağlamıştım o yüzden cok ıyı anlıyorum

Bende 5 senelik bir ilişkimi bitirdim, kendisi istemedi ayrıldık.
Sana tavsiyem nedir biliyor musun; o sana ayrılırken söylediği kötü sözleri düşün ve asla geri dönme.
Seni böyle afedersin mal gibi ortada bırakan birini hiç düşünme canım.
Azmet sınavlarını ver okulunu bitir, hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Zaman herşeyin ilacı arkadaşım :KK50:

kızlar slm
o benım ilk gözağrımdı
O kavga bence bahanesiydi belki mucadele etmekten yorulmustur olmuyacagini anlayinca seni kirip ondan sogumani istemistir bence sana anlatamadigi seyler var soyleyemedigi icin bu yolu secmistir

Ha yaptigi dogru mu kesinlikle yanlis tabiki zaman en iyi ilactir uzulmek cozum degil sende kendini derslerine ver

böyle ilişkiler, aşklar unutulmuyorki. hep anı olarak kalıyor. sadece zamanla etkisi azalıyor sonra hiç kalmıyor. aynı biri öldüğünde o kabullenemeyiş büyük acının zamanla ölümünden bahsederken iyi anları hatırlayarak gülümseyerek anılması gibi. unutmaya çalışmayın. öyle bir şey yok. sadece kendinize zaman verin. tek ilaç zaman. derlerya dramın üzreinden zaman geçince komeid olur diye..

X