ben eşimleyken daha iyi oluyodu şimdi annemlerin yanındayım çok zor oluyooo kendime göre bişeyler bulup yemek bazen işyerinde yediklerimle çakışıyo az daha havalar ısınsa herşey daha kolay olcak
pişir,alış yarın bi gün evleniceksin, herifi evde aç mı bırakıcaksın diyorsunuz yani bana:roflol:
ben de tarif verebilirim ama zehirlenirseniz karışmam:roflol:
zaten bende ona seviniyorum ya bahar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:ben eşimleyken daha iyi oluyodu şimdi annemlerin yanındayım çok zor oluyooo kendime göre bişeyler bulup yemek bazen işyerinde yediklerimle çakışıyo az daha havalar ısınsa herşey daha kolay olcak
denemelere açığız canım :lepi:rahat ollllllpişir,alış yarın bi gün evleniceksin, herifi evde aç mı bırakıcaksın diyorsunuz yani bana:roflol:
ben de tarif verebilirim ama zehirlenirseniz karışmam:roflol:
yerimsenibenyerimseniben
ver verr zehirlenmeyiz bişey olmaz yerimseniben
canim esin nerde? askerde falan mi?
ben de velenene kadar hic yemek pisirmezim; annem yapiyordu nasilsa;
ama iyi gozlemlemisim sanirim; simdi mantik yurutup, tarif bile aramadan yemek yapabiliyorum,
lezzetli de oluyor;
o yuzden sen de yaparsin merak etmeee ;-)))
(ama pasta, kek, falan cok yapardim, onlar da bi el aliskanligi katmis sanirim bana )
asker canım ankarada eşim askere gidince evi boşallttık anneme geçtim :gitme:
amin canımŞeniz 7 ay kaldı evet bende asker yolu bekleyen zuzulardanım :lepi:ahh canim,
sen de aker yolu bekleyenzuzularimizdansin demek,
Allah kavustursun cnim benim biran once, dualarim sizlerle...
ne kadar kaldi?
ben kaçıyomm fıstıklaarrrropuyorumnanaktan
kızlar selam;
bende rejimdeyim 4 ay önce doğum yaptım hamileliğimde 14 kilo aldım 10 kilo hemen gitti 4 kilo kalmıştı geçen hafta 1 kilo daha verdim hedefim 48 sizinle daha keyifli oluyor rejim yapmak :)
hem emziriyorum hem rejim yapıyorum umarım hemencecik veririm şu kilları boyum 158.
evet cnm ama hamilelik insanın yeme alışkanlığını tamamnen değiştiriyor abur bir insan yapıyor bu durumu düzeltip sağlıklı beslenmeye başlamak bira zor oluyor.
ben hergün kendime yağsız tuzsuz yayla çorbası ya da mercimek çorbası yapıyorum ve onları içiyorum akşamlarıda ızgara tavuk-et yada balık yemeye çalışyorum emziriken sözde kolay kilo verliyor diyorlar ama hiç de öyle değil
Ben de bir diyet yemeği tarifi veriyim o zaman hemen.
Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
Ben de bir diyet yemeği tarifi veriyim o zaman hemen.
Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
kabak deyince aklıma geldi, havucu yapıyoruz ya kavurup yoğurtlayıp onun aynısını kabakla da yapabilirsiniz. yani kabağı rendeleyip çok az yağda kavurup,üzerine sarımsaklı yoğurt ve naneyle servis edince müthiş oluyor.
bakınnn o kadar da beceriksiz değiliz yaniiikaydirigubbakcemile2
kabagin kabuklarini soyuyor muyuz??
Merhabalar arkadaşlar.birkaç gündür topikte sadece okuyucu olarak yer alıyorum zorunlu nedenlerle.
yazmaya yüzüm yokkkkk :kedi:
yani kısacası en kaytarıcı unvanımın hakkını verdim maalesef bilmiyorumkismile
verin idam kararımı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?