Canım ben bu tarifi aldığım kişi soyuyordu ben soymuyorum, nedense öyle daha çok seviyoruz biz, şekli daha düzgün oluyor hem. Sen istediğin gibi yap.
kabagin kabuklarini soyuyor muyuz??
Canım ben bu tarifi aldığım kişi soyuyordu ben soymuyorum, nedense öyle daha çok seviyoruz biz, şekli daha düzgün oluyor hem. Sen istediğin gibi yap.
aaa beceriklidir benim spatzinmmmmmmm opuyorumnanaktan
Merhabalar arkadaşlar.birkaç gündür topikte sadece okuyucu olarak yer alıyorum zorunlu nedenlerle.
yazmaya yüzüm yokkkkk :kedi:
yani kısacası en kaytarıcı unvanımın hakkını verdim maalesef bilmiyorumkismile
verin idam kararımı mafoldumben
Hızımı alamadım bir tarif daha veriyim,
Patlıcan salatası
Domates, patlıcan ve yeşil biberleri, fırın ya da mikrodalgada közleyin. Közlenince soyup doğrayın, içine 2-3 diş sarımsak, limon ve çok az sıvı yağ katın, ben bayılıyorum bu salataya cokacimcoook
canim mikrodalga da hic sebze kozlemedim ben;
nasil yapiyorsun?
hangi ayarini kullaniyorsun m.dalganin?
kac dakikaya ayarliyorsun???
ahaa :1shok:
ahh seni klik ahhhhh;
ben de nerde bu kiz diyorum.
yine kaytardin demek;
kac gun bozdun be canimcim; bari hemen geleydin de motive edeydik seni guzelce..
kilo durumu nedir??? ceza ona gore gelsin..
(dinime kufreden musluman olsa; sanki ben cok zayifladim da; amaaaarejimime sadikim en azindan )
lmaz:
herkese merhabaaa,nasılsınız bakalım kızlar?
Ben iyiyim,malum tartı günüydü ve hafta sonu yediğim gözlemelere rağmen kilo almadığımı ki öyle olur diye emindim bile-aksine 300 gr daha verdiğimi gördümzemuszemus umarım herkes gramda olsa vermiştir
Dulcinea özellikle seni merak ediyorum,yoksa aldınmı kız?
kızlar selam;
bende rejimdeyim 4 ay önce doğum yaptım hamileliğimde 14 kilo aldım 10 kilo hemen gitti 4 kilo kalmıştı geçen hafta 1 kilo daha verdim hedefim 48 sizinle daha keyifli oluyor rejim yapmak :)
hem emziriyorum hem rejim yapıyorum umarım hemencecik veririm şu kilları boyum 158.
Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın, dulci daha gelmedi, o sebepten bilemiyoruz onu durumunu, tebrikler sen vermişsin tatlım, ben de 400 gram verdim, diyet yapmıyordum gerçi:)
evet canım 300grmcık gitti ama sevindim yinede,aldım diye düşünüyordum. Oh valla sen diyet yapmadan 400 gr veriyosun biz diyet yapanlar 200-300 gr vereliniortak nasıl olduda verdin yaa diyet yapmadan,spormu yaptın çok?
@Spatz'e
Canım evlenmeden önce ben hiç yemek yapmazdım, şimdi insanlar bana yemeğe gelmeye can atıyor, babam bile annenden güzel yapıyorsun diyor, keyif meselesi.
Ben bayılırım yemek yapmaya kendi mutfağımda da rahat ediyorum. Senin de öyle olur.
cicim 4 gündür açım ya ameliyattan dolayı yemek yiyemiyorum. Bütün gün, süt, ayran, yoğurt yiyorum, komik olan bu kadar az vermem, 4 günde bir günlük yemek yemişimdir nerdeyse.
inşallah öyle olur canım. o zaman biz de gelelim sana yemeğekaydirigubbakcemile5 ama önce bi iyileş de senboshayallersmile
aa evet tamam,ondan kaydirigubbakcemile3 unuttum senin ameliyatlı olduğunu
bende ameliyatlıyken 1 kiloya yakın vermiştim,bi dahamı olsam ne:roflol:
Hızımı alamadım bir tarif daha veriyim,
Patlıcan salatası
Domates, patlıcan ve yeşil biberleri, fırın ya da mikrodalgada közleyin. Közlenince soyup doğrayın, içine 2-3 diş sarımsak, limon ve çok az sıvı yağ katın, ben bayılıyorum bu salataya cokacimcoook
hoşgeldin,ne güzel 10 kilo gitmiş az kalmış,keşke bende hamile kaldığımda böyle az kilo alıp kolaylıkla verebilsem
evet canım 300grmcık gitti ama sevindim yinede,aldım diye düşünüyordum. Oh valla sen diyet yapmadan 400 gr veriyosun biz diyet yapanlar 200-300 gr vereliniortak nasıl olduda verdin yaa diyet yapmadan,spormu yaptın çok?
aa evet tamam,ondan kaydirigubbakcemile3 unuttum senin ameliyatlı olduğunu
bende ameliyatlıyken 1 kiloya yakın vermiştim,bi dahamı olsam ne:roflol:
ben de diyet yapip kilo aliyorum
:gitme::gitme::gitme: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acımasız kötü kadın leslie abla yine canıma okudu sabah sabah
canım okadar yedin içtin ama işte şu "acımasız leslie" sayesinde almadın kiloları geri,kadıncağız sana hayatının iyiliğini yapıyo sense ona acımasız diyosun aakaydirigubbakcemile3
oylamaya sunalim o halde;
cogunluk kabul ederse burcu ya da haber verir, bu pazt.den itibaren pazartesileri yapariz bildirimleri
olma miii ?? mirmirmirmir
ben katılmıyorum bu fikre. haftasonu genelde bozuyoruz diyetleri, moralimiz bozulur pazartesi sabah tartıya çıkınca. benim nacizane fikrim bu yönde, ama çoğunluğa uyarım kızlar.
kızlar öğle yemeğimde yayla corbası paptesli börek küçük bir dilim ve kayısı kompostosu yedim
ben de diyet yapip kilo aliyorum
:gitme::gitme::gitme: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben kist aldırmıştım, 4 kilo vermiştim.hepsi kistin ağırlığıydı ama benimkilerin. sonra hepsini geri aldım utanmadanklava:
aman canim;
hastalikla zayiflamayalim bosverinnn, saglikli olalim da varsin 3-4 kg fazlamiz olsun..
yaa üzülmesene sen...en güzel beslenenlerden birisin,bak sabah da söylemiştim alıcaksın karşılığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?