50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kabagin kabuklarini soyuyor muyuz??

Canım ben bu tarifi aldığım kişi soyuyordu ben soymuyorum, nedense öyle daha çok seviyoruz biz, şekli daha düzgün oluyor hem. Sen istediğin gibi yap.

ben soyarak yapıyorum ama soymadan da olur sanırımkaydirigubbakcemile3

aaa beceriklidir benim spatzinmmmmmmm opuyorumnanaktan

herılt yani...:dance:vaktim oldukça yaparım ben yemek.tek yaşıyorum ben canım, kendi mutfağımda fırsat buldukça oyalanıyorum bişeylerle.

neler yedin bakayım sen yaramazalsanaalsanasmile

Hızımı alamadım bir tarif daha veriyim,

Patlıcan salatası

Domates, patlıcan ve yeşil biberleri, fırın ya da mikrodalgada közleyin. Közlenince soyup doğrayın, içine 2-3 diş sarımsak, limon ve çok az sıvı yağ katın, ben bayılıyorum bu salataya cokacimcoook

canim mikrodalga da hic sebze kozlemedim ben;
nasil yapiyorsun?

hangi ayarini kullaniyorsun m.dalganin?
kac dakikaya ayarliyorsun???

günah defterimin satırlarını yazmaya başlıyorumm
cumartesi sabah rejime uygun yemiştim ama öğleden sonra kardeşimin doğum günü vardı anneme gittim.öğlen 8-9 tane karalahana sarması ve bir tabak çorba yedim
akşamda balık ve salata ile 3-4 dilim ekmek yedim :kedi: birde pasta yedim maalesef
pazaar da sabah 3 dilim ekmekle çok güzel bir kahvaltı yaptım. öğlen yemedim ama
akşam maalesef 1 tabak tavuklu pilav ve bir tabak çorba yedim.
pazartesi sabah 1 poğaça yedim.
öğlen pilav yedim.akşamda bir tabak yoğrtlu ıspanak ve bir tabak salçalı makarna.
dünde sabah 1 poğaça,öğlen ıspanak,yoğurt,akşama maaelesef yemekli misafirim vardı
çokkk yedim çokk
offfff offffff
ya bana şu 3-4 gündür bir haller oldu.kendimi sürekli aç hissediyorum.aklımda hep yemek var.diyet psikoljisinden mi bilmiyorum...
ve 3-4 gündür tartılamadım da .işyerimdeki tartı bozulmuşta.
evde de tartı yok,zaten bende de tartılacak cesaret yok bilmiyorumkismile

herkese merhabaaa,nasılsınız bakalım kızlar?
Ben iyiyim,malum tartı günüydü ve hafta sonu yediğim gözlemelere rağmen kilo almadığımı ki öyle olur diye emindim bile-aksine 300 gr daha verdiğimi gördümzemuszemus umarım herkes gramda olsa vermiştir
Dulcinea özellikle seni merak ediyorum,yoksa aldınmı kız?

@Spatz'e
Canım evlenmeden önce ben hiç yemek yapmazdım, şimdi insanlar bana yemeğe gelmeye can atıyor, babam bile annenden güzel yapıyorsun diyor, keyif meselesi.
Ben bayılırım yemek yapmaya kendi mutfağımda da rahat ediyorum. Senin de öyle olur.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın, dulci daha gelmedi, o sebepten bilemiyoruz onu durumunu, tebrikler sen vermişsin tatlım, ben de 400 gram verdim, diyet yapmıyordum gerçi:)

hoşgeldin,ne güzel 10 kilo gitmiş az kalmış,keşke bende hamile kaldığımda böyle az kilo alıp kolaylıkla verebilsem

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın, dulci daha gelmedi, o sebepten bilemiyoruz onu durumunu, tebrikler sen vermişsin tatlım, ben de 400 gram verdim, diyet yapmıyordum gerçi:)

evet canım 300grmcık gitti ama sevindim yinede,aldım diye düşünüyordum. Oh valla sen diyet yapmadan 400 gr veriyosun biz diyet yapanlar 200-300 gr vereliniortak nasıl olduda verdin yaa diyet yapmadan,spormu yaptın çok?

evet canım 300grmcık gitti ama sevindim yinede,aldım diye düşünüyordum. Oh valla sen diyet yapmadan 400 gr veriyosun biz diyet yapanlar 200-300 gr vereliniortak nasıl olduda verdin yaa diyet yapmadan,spormu yaptın çok?

cicim 4 gündür açım ya ameliyattan dolayı yemek yiyemiyorum. Bütün gün, süt, ayran, yoğurt yiyorum, komik olan bu kadar az vermem, 4 günde bir günlük yemek yemişimdir nerdeyse.

inşallah öyle olur canım. o zaman biz de gelelim sana yemeğekaydirigubbakcemile5 ama önce bi iyileş de senboshayallersmile

cicim 4 gündür açım ya ameliyattan dolayı yemek yiyemiyorum. Bütün gün, süt, ayran, yoğurt yiyorum, komik olan bu kadar az vermem, 4 günde bir günlük yemek yemişimdir nerdeyse.

aa evet tamam,ondan kaydirigubbakcemile3 unuttum senin ameliyatlı olduğunu
bende ameliyatlıyken 1 kiloya yakın vermiştim,bi dahamı olsam ne:roflol:

inşallah öyle olur canım. o zaman biz de gelelim sana yemeğekaydirigubbakcemile5 ama önce bi iyileş de senboshayallersmile

Gelin şekerim tartı günü partisi yaparız hep birlikte:)

kaydirigubbakcemile3 ayy işkence ya, iyileşiyim pizza yemeyi planlıyorum:) cokacimcoook

ben de diyet yapip kilo aliyorum
:gitme::gitme::gitme: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben kist aldırmıştım, 4 kilo vermiştim.hepsi kistin ağırlığıydı ama benimkilerin. sonra hepsini geri aldım utanmadanklava:

yaa üzülmesene sen...en güzel beslenenlerden birisin,bak sabah da söylemiştim alıcaksın karşılığını...

oylamaya sunalim o halde;
cogunluk kabul ederse burcu ya da haber verir, bu pazt.den itibaren pazartesileri yapariz bildirimleri

olma miii ?? mirmirmirmir

ben katılmıyorum bu fikre. haftasonu genelde bozuyoruz diyetleri, moralimiz bozulur pazartesi sabah tartıya çıkınca. benim nacizane fikrim bu yönde, ama çoğunluğa uyarım kızlar.

evet katılıyorum,tamamen moral bozukluğu olur hepimizde,cuma daha iyidirkaydirigubbakcemile5

kızlar öğle yemeğimde yayla corbası paptesli börek küçük bir dilim ve kayısı kompostosu yedim

ya komposto ya börek,ikisini birden yemek iyi değil gamişcim bana kalırsa.

canikoomm bi düşün bakalım neyi yanlış yapıyor olabilirsin? Bazı bünyelere bazı sebze ve meyveler iyi gelmezmiş,kilo yaparmış.Örneğin maydanoz zayıflatır derler ama bazılarına kilo yaparmış,acaba öyle bi durummu var sendede? bende ilk 15-20 gün gram verememiştim,sonradan açıldım. Belki sende geç verenlerdensindir.Bozma moralini tatlım:teselli:

elimde degil uzuluyorum tatlim ama dedigin gibi bir yandan da diyetime guveniyorum.

ahdim olsun; 2 hafta icinde 54 kg olucam; bakin sahitsiniz kizlar.

(insallahhh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…