50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim moral verdigin icin;
maydonoz cok yiyorum ama iyi gelirdi bana o;

tulum peyniri yemistim; tuzlu ya; su mu tuttum acaba ??

canim son 3 gundur yediklerimi kopyalayayim sur buraya;
(daha eskisi de var da, cok fazla olur )

nerde yanlis yapmisim??

22/03
Sabah
1 dilim peynir
Maydonoz
2 dilim kepek ekmegi
5 ad. Y.zeytin; yesil cay

Ara
2 ad. Eti form yulafli, 1 yudum sut

Ogle
Yarim tabak yesil mercimek
2 kasik pilav

Ara
1 ad. Etiform yulafli, 1 ad. Y.zeytin

Ara2
Kepekli tost

Aksam
Tahrana corbasi,
2 kasik bezelye yemegi
1 dilim kepek ekmegi, ayran

Ara
3 ad. Kaymakli biskuvi

Gece
1 kivi, yarim muz

45 dk. walk at home

23/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Yarim dilim tulum peyniri
3 ad. Y.zeytin
2 tatli kasigi bal

Ara
1 muz

Öğle
1 kase corba
3 ad. İzgara kofte, salata

Ara
Yarim simit,
Yarim dilim tulum peyniri; 2 ad. y.zeytin

Aksam
4 ad.cherry domates,
1 tutam maydonoz,
1 ad. Peynirli kirmizi biber (tarifini veririm isterseniz)
Bol bitki cayi

Gece
1 bardak y.yagli sut

45 dk walk at home

24/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 tutam maydonoz
1 dilim kasar peynir
6 ad. Yesil zeytin

Ara
Yarim elma

Ogle
2 parca cipura izgara
2 kasik salata (karnibahar, brokoli, misir)
Portakal suyu (sikma )
1 dilim kepek ekmegi

Ara
Turk kahvesi
1 ad. Eti stiks (54 kcal)

Ara2
Cay,
3 ad. Etiform yulafli

Aksam

turlu yemegi yapicam

neyse kizlar;
esimle pzt. gununden beri leslienin su 4-5 kg verdiren videosuna basladik, 2 aksamdir yapiyoruz, bu aksamda yapicaz;
sonra insalllaaahhh bi acilirim, catir catir gider kilolarrr

amin diyin nolurrrr

:) yazayım peppermintcimm
sabah : yazmasammmm
öğlen : evde yemek yoktu,yarım domates,yarım salatalık,5 zeytin,3 yeşil zeytin,yarım şekerli çay,1 haşlanmış yumurta,bir dilim sucuk ve 2 dilim ekmek yedim.(öğle yemeğine eve geliyorumda)
4 te 1 bardak yeşil çay ve 2 tane kurabiye(küçük) yedim.
akşama da kayınvalideme gideceğim ve bizi özellikle etli ekmek yemek için çağırdı(hafta sonu tekirdağa taşınacaklarda veda yemeği gibi bir şey)
ne yapcam ben yaaa,etli ekmeğide çok severim

maşallah canım güzel kilo vermişsin doğumdan sonraki kilolar zaten çok çabuk gidiyor

ben de niye çabuk geçmedi ya 2 yıl oldu hala 6 kilo var hala
gerçi ben 22 kilo almıştım 14 kilo değil. mafoldumben

süper olur :lepi:

bir kez isyerinde brukel lahanasi vardi z.yagli, artik nasil pisirdilerse;
sevmem normalde ama aldim; uzerine yogurtla pul biber dokup yedim; sanki lahana solmasi gibi oldu, hosuma gitti;
nasil pisirilecegini bilsem eve de alirdim;

canım o senin yaptığın sebze yemeği gibi oluyor aynı hiç bi zorluğu yok

elimde degil uzuluyorum tatlim ama dedigin gibi bir yandan da diyetime guveniyorum.

ahdim olsun; 2 hafta icinde 54 kg olucam; bakin sahitsiniz kizlar.

(insallahhh)

inaşllah canım

zeytini 3 ten fazla yeme
hiç meyve yememişsin bu arada nerdeyse

neyse kizlar;
esimle pzt. gununden beri leslienin su 4-5 kg verdiren videosuna basladik, 2 aksamdir yapiyoruz, bu aksamda yapicaz;

amin diyin nolurrrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

güzelim bence genellikle 2. aralarda bunları yeme.
Bunların yerine 1 salatalık veya 1 adet portakal gibi çok düşük kalorili şeyler ye.Çünkü ara öğünler doymak için değil metabolizmayı hızlandırmak ve midenin boş kalmasını engellemek içindir.Heleki akşam yemeğinden sonra kesinlikle bisküvili bi ara yapma,1 adet meyve ye ve yat veya 1 bardak yağsız süt iç yeter.
Benim düşüncelerim bu,inşallah bi dahaki tartıda gider kilolaropuyorumnanaktan

elimde degil uzuluyorum tatlim ama dedigin gibi bir yandan da diyetime guveniyorum.

ahdim olsun; 2 hafta icinde 54 kg olucam; bakin sahitsiniz kizlar.

(insallahhh)

şu anda aynı kilodayız aşağı yukarı. yarışalım mı:lepi:

neyse kizlar;

amin diyin nolurrrr

amin canım aminn amma taktın sen kafana bu zayıflama işini. hatırladığım kadarıyla boyun da uzundu.neden dert ettin bu kadar ?

ya arkadaşlar bnde 59 kiloyum özellikle bel bölgem baya bi fazla arkadaşlarım arasında alay konusu oldum bebek kaç aylık falan filan die.boğazımı bi türlü tutamıyorum çnkü dha önceki deneyimlerinden ne kadr dikkat etsemde pek zayıflayamadığımı biliorum artık şu tok tutan yağ yakan haplar falan var onlardan kullanmayı düşünüorum ama kulananlarda işe yaramadı diyen çok var napcam ben ya sadce 6 kilocuk vermek istiyorum ama yok olmuyo yazda gelio bikini nasıl giycem bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardım ederse çokkkkkk sevinirim...

truf, gripin;

sagolun kizlar yorumlariniz icin.

gripin canim;
daha onc bahsetmistim ya, biz de adet olmus cay yalniz icilmez, eskiden cerez, biskuvi cok fazla yerdim cayin yaninda, simdi kesiyorum bunlari yavas yavas, bikac aksam da bir 2-3 tane yiyorum sadece..

ama evet sanirim benim aralarim fazla oluyor; bundan sonra aralarda sadece meve ya da yogurt yiyeyim bari, ya da sut iceyim dediginiz gibi.

o zaman da ruh gibi geziyorum ortalarda, isim dikkat istiyor, is yapamiyorum :-(((

zor is valla kilo vermek :-(

Selam kızlar...
günyadın.... 0.6 kilo vermişim,54.9 kiloyum bu sabah itibariyle.
Canım senin boyun çok uzundu ya... o yüzden dikkat et kendine. Tebrikler.

ben gorduuummmm coktaaannn, vuslat tarihi mi?
Evet peppercim :asigim: Öyle büyük görmek çok hoşuma gidiyo zemuszemus

Simitli aran benim için bi öğün gibi canım. Gerisi güzel.

Şey peyniri çok az koymak lazım di mi, yoksa çok ağır olur. Çarliston biberle yapsam olur mu :uhm: cokacimcoook Süper tarif için teşekkürler.

Peppercim sen elinden geleni yapıyorsan için rahat olsun. Bi bakmışsın patır patır gitcek kilolar.

2. hareket adet zaman sakıncalı diyorlar. Başlamak istediğinde haber verirsin kaydirigubbakcemile5
Ayy ben de 56 lı kilolara aceip özlem duruyorum. Gözün aydın canım. Çeşitten çok miktar çok önemli bence yiyeceklerde. kaydirigubbakcemile5

dulciciğm tibetimi yaptım :)
Anlaşıldı fıstık.

He valla ya, hadi koy da görek aklinialirimsmile

Ben aldıklarımı verdim canım, yerimde sayıyorum yerimseniben

Hoşgeldin, haplara bulaşma bence, burayı takip et bi süre, menüleri falan incele.

canlarim nassiniz yahu:) isten geldim yorgunum:) oksuruyorum oksurmekten yoruldum artik yaaa bi de tartilmadim da umarim sizler iyisinizdir insallah:)

Selam kızlar...

Canım senin boyun çok uzundu ya... o yüzden dikkat et kendine. Tebrikler.

sağol canım düşündüğün için beni,dikkat etmeye çalışıyorum,zaten 2.5 ay oldu başlayalı,6 kilo verdim. çok hızlı değil,sağlıklı sayılır. benim göbek problemim vardı daha yeni yeni hissediyorum inceldiğimi. önce olmayan kalçam küçüldü,sonra sıra göbeğe geldi.

:ne zamandir siteye girilmiyor bea klikcim :)

ben de aksam

balik
patates
bi de bi sebze yedim adini bilmedigim kabaga benzer

oglen
corba ictim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ne ters adamim yaa tersten yaziyorum

ama malesef aralarim pek kotuydu
ilk aram
cikolata odada cikolata bulmustum da onu attim cantaya

ikinci aram
turk lokumu:)

ucuncu aram da
kakaolu sut

onun diisnda bi de tarcin ve karanfil cayi ictim

yarin cok daha guzel olacak soz

tibeti de yapiyorum hemen

su hastaligim bi gecsin insallah baska ivir zivir da yapmam lazim yaaaaaaa

kizlar selammmmm
siteye giremedim hep sorun verdi cok sukur duzelmis size kahve yaptim sekerler

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerine kollarina saglikkkkk ben de yaninda mintli cikolata mi getirsem :))

tibetimi yaptim :))

Son düzenleyen: Moderatör:

ay ben de KözlenereK yapılanlara bayılıyorum. patlıcan ve Kırmızı biberi Közelyip sonra onların salatasını yapıyorum maydonozda dogruyorum bolca. sarımsaK sevmediğim için atmıyorum ama onla daha güzel oluyomus annemler diyor. azcıK sıvıyag ve nareKsisi,azcıK ceviz tabi cevizi de her zaman atmıyorum fazladan Kalori almıyım diye, baharat olaraK da Karabiber, sumaK çoK yaKısıyor.bayılıyorum ya bu salataya. önümde Kocaman bir tabaK olsun hatta bi Kaç tane olsun hepsini yerim heralde. hem Közlendiği için öyle agırlıv d avermiyor. yagını da az attıKtan sonra al iste müthis bir diyet yemeği, salata bile denmez bence :)

biz yazın fazla fazla alıyoruz dondurucuya atıyoruz Közleyi.Kısın öyle tüKetiyoruz. tabi taze taze Közlenmisinin yerini tutmuyo ama olsun mevsimi dısında alıp KözlemeKten iyidir.

normalde yazın biz dısarda Közlüyoruz Külün içine gömüyoruz. öyle bi imKan olmasaydı ocagın üstünde denerdim ama fırından daha güzel oluyous Köz tadı oluyomus. denemedim ama öyle diyolar

ay bu da güzeldir mutlaKa da ben nedense Kızartılmadan yapıaln sebze yemKlerini çov sevmiyorum.KızartıldıKtan sonra pisirildimi dadından yiyemeyom ama :)

az yağda Kızartıp Kağıt havludada yağını iyce aldırıp pistimi diyet sayılmaz mı yav:)

ayy bunu çoK seviyorum ben.ilK Kez yemeKteyiz programında görmüstüm. deneyince çoK beğendim neden ben bunu daha önce hiç yapmadım Ki dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…