Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar..
sabah 11:30 gibi dişçideki işim bitti..Fakat dişlerimdeki yapım çalışmaları nedeni ile çorbadan başka bişey yiyemiyorum..
sanırım iradi olmayan kilo verme günlerine girmiş bulunuyorum..
vatana millete hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun şekerim.
kzılar sabahmı vercez kilo bildirimlerini ayy benim en ii bildirimim olacakheralde .
geçen hafta regldim fazla fazla çıkıyordum.
peper sen sabahtanmı çıkacaksın akşam mı burdamısın yarın
burda hava çok kötü biliyormusunuz yağmur yağacak sanırım kap kara oldu ortalık acayipte rüzgar var
offff ne güzel eve gidince yürüyüşe çıkacaktık.....
gecmis olsun kahve kokusucum.. bahaneyle bu aksam cok hafif yiyeceksin bak...
burda hava çok kötü biliyormusunuz yağmur yağacak sanırım kap kara oldu ortalık acayipte rüzgar var
hayırlı olsun şekerim.
kahvekokusu, had gecmis olsun canimcigimmmm
merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
koctan ilk fircayi yiyen de ben oldum..fisfisfis
sensecigim, senin azmini ve de iradeni takdir etmemek mumkun degil.. sen bakma benim dediklerime, bahaneler yaratiyorum iste kendimee
evde yürücez artık slim in 6 ile yürünüyuo mu onla KUZU??? Kafayı Leslie ile bozmuş di mi spor yapalım dendiğinde yürücek miyiz diyo kaydirigubbakcemile3burda hava çok kötü biliyormusunuz yağmur yağacak sanırım kap kara oldu ortalık acayipte rüzgar var
3 part sensecim indirirsin hemen.. zaten ilk iki hafta onu yapıcaz diğerlerini sonra indirirsin..
merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
geçmiş olsun kahvekokusu.. çorbalar meyve suları seni bekler =)
ama kensin sık ona göre :teselli:
teşekkür ederim kuzusum ,
akşama çorba ve haşlanmış patates yemeyi düşünüyorumsenağlama
kensin sık
6 hafta yapıcaz canım..
3 video var her video iki hafta..
evet malum sitede slim in 6 sende zayıfla yaz ilk satırda çıkıo..