50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koctan ilk fircayi yiyen de ben oldum..fisfisfis

sensecigim, senin azmini ve de iradeni takdir etmemek mumkun degil.. sen bakma benim dediklerime, bahaneler yaratiyorum iste kendimee

burda hava çok kötü biliyormusunuz yağmur yağacak sanırım kap kara oldu ortalık acayipte rüzgar var

offff ne güzel eve gidince yürüyüşe çıkacaktık.....

selam kızlar..
sabah 11:30 gibi dişçideki işim bitti..Fakat dişlerimdeki yapım çalışmaları nedeni ile çorbadan başka bişey yiyemiyorum..
sanırım iradi olmayan kilo verme günlerine girmiş bulunuyorum..
vatana millete hayırlı olsun:delphin:

hayırlı olsun şekerim.

kzılar sabahmı vercez kilo bildirimlerini ayy benim en ii bildirimim olacakheralde .
geçen hafta regldim fazla fazla çıkıyordum.

peper sen sabahtanmı çıkacaksın akşam mı burdamısın yarın

hayırlı olsun şekerim.

kzılar sabahmı vercez kilo bildirimlerini ayy benim en ii bildirimim olacakheralde .
geçen hafta regldim fazla fazla çıkıyordum.

peper sen sabahtanmı çıkacaksın akşam mı burdamısın yarın

yarin burdayim canim.

aksam cikicaz yola.

hadi insallah haftanin 1. si olursunnn

merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....

gecmis olsun kahve kokusucum.. bahaneyle bu aksam cok hafif yiyeceksin bak...

moral için teşekkür ederim sevgili koçumgamyoncuiremsu

burda hava çok kötü biliyormusunuz yağmur yağacak sanırım kap kara oldu ortalık acayipte rüzgar var

suleulkucum , ben öyle havaları inanılmaz severim , keşke burası da öyle olsa ama nerdeeeeolumunekankayizsmile

hayırlı olsun şekerim.

nilüfertcim teşekkür ederim şekertomsenağlama

kahvekokusu, had gecmis olsun canimcigimmmm

pepperım çok sağol canımıniçisiopuyorumnanaktan

merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....

bence alma canim zayiflama ilaci..
cok duyuyoruz olumleri, hastalananlari (Allah korusun)
sagliksiz zayif olacagina saglikli kilolu olmak iyidir.

yalniz bi hap var, ismini bilmiyorum kac sene evvel kadin dogum doktoru anneme vermisti; 2 ayri hapti, biri istah kesici, digeri yag atici. annem kucuk tuvaletinin resmen beyaz beyaz yag oldugunu soyluyordu. annemin bi komsusu gecenlerde doktora gitmis, ona da ayni ilaclari vermis doktor.
bu tip ilaclari doktor verdigine gore bunlarin belki zarari olmayabilir. sen de doktorla gorus, doktorun onerdigi ilaci al. cunku haklisin, biz surda 3-5 kiloyu zor veriyoruz; kilo vermek kolay bisey degil; belki zayiflamaya yardimci zararsiz seyler vardir.

doktora sor mutlaka diyorum son olarak..

koctan ilk fircayi yiyen de ben oldum..fisfisfis

sensecigim, senin azmini ve de iradeni takdir etmemek mumkun degil.. sen bakma benim dediklerime, bahaneler yaratiyorum iste kendimee

Şeniz olumunekankayizsmile

evde yürücez artık slim in 6 ile yürünüyuo mu onla KUZU??? Kafayı Leslie ile bozmuş di mi spor yapalım dendiğinde yürücek miyiz diyo kaydirigubbakcemile3
3 part sensecim indirirsin hemen.. zaten ilk iki hafta onu yapıcaz diğerlerini sonra indirirsin..

aaaaaa bölüm bölüm mü??
ilk 2 hafta derken??? kaç ay yapıcaz hiiiiiiiiiiiii :1shok:

malum sitede mi bunun linkleri de hani her zaman kullandığımız buraya yazınca adı çıkmayan kaydirigubbakcemile3

KAHVE KOKUSU geçmiş olsun canımmm

YASAFAT Canım madem böyle ölümle ilgili bi durum var neden kullanasın ki ?? nefsine hakim olmazsan verdiğin gibi aynen alırsın kiloları oysa bunu sen de biliyorsun... Ölüm olmasa bile ya hormonlarını bozarsa?? allah korusun kullanma canım yaaa ne güzel yap sporunu ye yemeğini...

Son düzenleme:

sakın canım.. alma o haplardan bak onlar işe yarasaydı şuanda kilolu kimse olmazdı..
bende nefsime hakim olamazdım. burda öğrendim..
istersen aramıza gel

6 hafta yapıcaz canım..
3 video var her video iki hafta..
evet malum sitede slim in 6 sende zayıfla yaz ilk satırda çıkıo..

yasafat ,
sana yorum bile yapmıyorum..
bu tip yöntemlerin çok tehlikeli olduğuna dair , o kadar yazılan çizlene rağmen nasıl kendine böylesine zarar vermeyi göze alırsın..
bırak kilolu kal ama lütfen o hapları içme:1no2:

6 hafta yapıcaz canım..
3 video var her video iki hafta..
evet malum sitede slim in 6 sende zayıfla yaz ilk satırda çıkıo..

ok canım nasıl zor mu?? baktın mı ?? kaç dakika sürüyo?? Lachesis in yaptığına baktın di mi??

Ayyy ne sorduuummmm kaydirigubbakcemile3

Back
X