50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim iyi o zaman unutkanlik kotu oluyo bazenn isim unutuorum bazen yapacagimi bazen esyami dolama fistikli baklava gibi bisey ama cokk guzelllll

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haayatım giremiyorsun sende forumaa sıkıntından aklımdasın ama göremiyorumki
tamam bitanemmm öperimm boshayallersmile

canimm benimmm burda daha fazla gireri diodum ama is daha cok cikti ama aklim burda hepp tam giricem anneannem seslenioo veya annem sseslenio kaliooo
saoll canimm opp valla ama ben doayamam opmeye lokumu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi bak diğerleri iyi çıkmış, kolestrolü halledersin zaten. stres yapmamaya bak, zor gerçi senin durumunda dene en azından. fazla iyisin canım bu hasta ediyor seni, herşeye yetişmeye çalışırsak kendimizi unuturuz ama değil mi
akışına bırak bakalım neler olacak.

ben de gidip ders çalışıyım kızlar hiç çıkasım yok ama saat 1 olmuş en az 3 saat çalışmam lazım, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ammanınnnnnakannehir hayırlısı boncuğummmmyerimseniben ama en güzel kararı ikiniz verin bence kaydirigubbakcemile5

O kadar olur, dışarıda böyle işler olunca benim annem de işin doğrusunu yanlışını elaleme öğretirkaydirigubbakcemile3. Annen ne ameliyatı olacak bu arada?
kasık fıtığı var canım ağrı yapıyormuş artık küççücük bir çekup tan geçti önümüzdeki çarşamba ameliyat olucak
ayy çenem biliyom çok düşükte aaaa gözümün önünde haksızlığada gelemem
kadın gayet güzel geziyooo:1ninca:

godzillayı biliyon dimiii:uhm:

Çok zor canım ya, böylelerinin sesini ameliyatla aldırtmak lazım. Münkün oldukça evden uzaklaşmaya çalış, zaten yavaş yavaş yüzmeye de başlarsın yerimseniben

aynen canimm benimm doktorda konusma fazla diye uyardi ama dinleyen kimm yine can can cannn vallla kimseyi takmiooo
deniz mevsimi haftaya acilir gibi eger sicaklik boyle giderse bende erken acmayi dusunuorum ama iste evde aklim kalir bisey olursa diye engel olamiorum bu konuda kendime malesefff gulcicegimmm

istediğini diyebilirsin canım olumunekankayizsmile
Tamam o zaman sana abla, Yasemin'e abluş, Nesme'ye abba, Yesaya da minik diyeyimnaniknanik.
canim iyi o zaman unutkanlik kotu oluyo bazenn isim unutuorum bazen yapacagimi bazen esyami dolama fistikli baklava gibi bisey ama cokk guzelllll
İyi o zaman bir ara deneyeyim. Aman koçum duymasın:tomato:.

Çok doğru bi tespit canım, bunu unutmamak lazım olumunekankayizsmile

Keşke forum yoluyla yardımcı olabilsem canım matematik konusunda... Ama takıldığın bi soru olursa, fotosunu çekip koyarsa yardımcı olabilirim. Aaaa gerek yok ki, senin kocan mühendis zaten kaydirigubbakcemile3 Söyle ona çalıştırsın seni :lepi: Öptüüm opuyorumnanaktan

tamam canimin ici senin aklin bende kalmasinn ders caliscan daha cunku ferah olsunn
burda moral alipp derse gitcegen sorunlara boguluiosunn daraliosun valla kiyamiorum hic allah zihin acikligi versin iyi dersler papatyammmm limonumu bebikimi koklaya koklaya doya doya benim icinde op hayatim

ammanınnnnnakannehir hayırlısı boncuğummmmyerimseniben ama en güzel kararı ikiniz verin bence kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Yok canım, çok konuşup tehdit yağdırandan düşündüğün gibi zarar gelmez kolay kolay, içini ferah tut, yoksa çok zarar görecek sağlığın bu konuda, kendine hakim olmalısın. İçini sıktıkça olan sana oluyo. Netice annen kendi kararlarını verdi ve o kendince durumu idare etmesini öğrenmiştir. Sen de aynı şekilde sağlığını korumalısın :1hug:

Ben kaçıyorum kızlar, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

PRENSESCİM tatlı rüyalar, kovalasın seni pembe patili tavşanlar kaydirigubbakcemile3

He he biliyorum biliyorum, Japon canavarı sanırımkaydirigubbakcemile3. Geçmiş olsun annene bu aradaa.s..
bi tanecik dene derim cok guzel fistik seviosan bayilirsin canimm
Ok, tavsiye alınmıştır cokacimcoook.

canimmm benimmmmmm yerimm seni citiy citiy benn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatli ruyalar senide kovalasi pembe patili tavsanlar canim benimmmm allah rahatlik versin balimmmmmmŞeniz

He he biliyorum biliyorum, Japon canavarı sanırımkaydirigubbakcemile3. Geçmiş olsun annene bu aradaa.s..

.
saol canım

oğlum tam bir dinozor hastasıı yerimseniben bende filmini seyrettim oradan biliyorummşakkıdı

bende kaçayım artık sırtım ağrıdı artım pc de iyi geceleerrr öptümm:))

saol canım

oğlum tam bir dinozor hastasıı yerimseniben bende filmini seyrettim oradan biliyorummşakkıdı

bende kaçayım artık sırtım ağrıdı artım pc de iyi geceleerrr öptümm:))

canimm allah rahatlik versinnnn tatli ruyalarr kovalasi pembe patili tavsanlar:))))
senide cocuklarida lokumuda cokkkk opuyommmmm bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…