50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bitanemm allah korudu valllaa
aman aman allah nazarlardan saklasinn keyfin cok yerindeymis bitanem masalllah diyimmmm lokumumda iyi cok sukur oynassin tepissinn yamyamimm:))bu arada bubasi yine kahbalti ettiriomu lokumuma:)))

evet tatlım bağırışa bağırışa kahvaltı yapıyoruzz tabiki tatlı sertkaydirigubbakcemile3
canım yakında resimde eklerim pc formatlandı bişeycik kalmadı resim olarakmafoldumben

cok tsk ederimm citiriskom benim fistikistomm benimmm
sayfa gecmis ama hemen buldum simdikkk okiyummm:))

sabah 57.5 akşam akannehir akşam 57.0 yarında allah kerimşakkıdı

hee gececi okul derdimde yok aylık hijyenimide yaptım:kedi: sempatiksalakcinniuuuhhhh çok şükürr-tatlicadiarzu-

kilonu sormadım ki kıl tüy sorununu sordum

canım senin niye sık sık başın ağrıyor ki
anchusa şeker varmı diye gitti hipotiroid hastası olduğunu öğrendi
sen de bi nörloji uzmanına git bence

sevglin hemen kaptı işi demek
bayan erkek ayrımı mı yapıyorlar alsanaalsanasmile

çok geç yarısı bitti bile
e nişanlanmışsın ya

ben de çok kiloyum
ve benim sık kullandığım bir tabir

Afiyet olsun o zaman canım.. Yooo, geçen nişanlanma konusu açıldı vs dedim de taaa güze en erken, hatta bana kalsa düğünden max 3 ay önce.. Yesa mı abarttı yine :))

Ben ilk kez kullanıyom ama hoş bi tabir cidden olumunekankayizsmile Özledim canım seni, en son kızına vakit ayırmaktan bahsetmiştin, aklımdayken söyleyem. Evdeyken ve kızın uyanıkken girme nete yerimseniben

canimm benimmm hayirlisi olsunnnn hic belli olmaz hayatim bi bakarsinn sende hemen bulursunnn onunki hemen olmus ama nasip kismet isi sansli biri zaten sansida senin gibi birinler birlikte olmasindan belli hayatimmm

evet tatlım bağırışa bağırışa kahvaltı yapıyoruzz tabiki tatlı sertkaydirigubbakcemile3
canım yakında resimde eklerim pc formatlandı bişeycik kalmadı resim olarakmafoldumben

acikcasi senden istemeye utaniomm lokumumm resimlerini valla duyunca cok sevindimm bakip bakipp severimm lokumumuu bende bu sayedee hayatimmm

Klimalardan canım... en ufak hava akımı baş ağrısı yapıyo. Malüm kapalı her mekanda klima var... Yıllardır böyleyim :sinifsinif:

Farklı iş yeri ve farklı sektör trufcum. Benim gittiğim yerler hep büyük şirketler ama çok saygısızlar cidden... İnsanı iş aradığına pişman ediyorlar her seferinde, ama bu sefer çok sinirlerim bozuldu cidden. Her şey bi yana, iş arayanları öyle kolay, öyle umursamadan bekletiyorlar ki... Hem de ne kadar bekleyeceğini bilmeden.. çok kötü valla (

ben de çok kiloyum
ve benim sık kullandığım bir tabir

aman arkadakilere bakma da bi daha
turuf sabah yazdım ama görmedin sanırım
bak çok çok zeki bir kadınsın kaydirigubbakcemile5 bu verdiğin kloları bir süre korumadan tabiki sen bilirsin de yerimseniben bebek için erken olmuyormu tatlım en az 1 sene korumalısın bence tabii başka bir sorun yoksa
şu zayıflığının bi tadını çıkaropuyorumnanaktan

gerye dönmek beni mahveder :1no2:
yaa bu baş ağrıları çok fazla oluyor sende bi eksiklik olmasın daha sıcaklar bastırmadıdabilmiyorumkismile yaa aynısını yaşadım biliyorum hasta yatardım ben hep:gitme: tabi o zaman nette yok oyalasın acucuk

evet dulsi inanılmaz değişiklikler var 56 da fo ekliycem bomba gibi hemide -tatlicadiarzu- abartmamın sebebi 18 yıl oldu ben bu kiloyu gömedim yaaa nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden

evet ya yesa nerden bildin
o dedi nişanlandı diye inanmadıydım ama teyit etmek için sordum
hatta onun kehanetine göre
lachesis, ben, anchusaydı sanırım hepsi hamile dediydi
ev cadısı uğradı da bugün bi ara
ne var ne yok deyince sıraladı böyle

ben de özledim seni gündüzleri pek vaktin olmuyor girmeye değil mi ?
benim de bu aralar nöbetim yok çarşamba günü o zamana kadar temizlik yapıcam sanırım
salonun ve çocuk odasının şeklini şemalini değiştirdim
diyet yapmıyorum son 1 haftadır
ama bugün slim in 6 videosuna başladım
şu an iptal durumdayım
özellikle bacaklar kangren olmuş gibi hissedilmiyo

evet canım bu günleri bir daha geri gelmeyecek
uyanıkken girmemeye özen gösteriyorum
ya sütünü içerken ya da uyurken giriyorum

canimm benimmm hayirlisi olsunnnn hic belli olmaz hayatim bi bakarsinn sende hemen bulursunnn onunki hemen olmus ama nasip kismet isi sansli biri zaten sansida senin gibi birinler birlikte olmasindan belli hayatimmm

:kedi: opuyorumnanaktan Saolasın canım, trufa da yazdım, bizim sektörler farklı. Zaten onun bulması şu sıralar hayatımdaki en büyük umut belirtisi oldu...

İk insan kaynakları yani. En nefret ettiğim meslek mensupları.

canim benimm hic umudunu yitirme bebegimm sende kalbine gore iyi bi is bulcan hayatim buna inaniorummm kaymaklim

ah canım mutluluğunu paylaşıyorum
ben de 2-3 senedir ilk kez bu kadar zayıfım

ama bu ay hamile kalmak istiyorum
aslında geç bile kaldım
kızımla ikincinin arasında 2 yaş olsun istiyordum 3 yaş olacak
1 sene bekleyemem (tabi Allah bilir orasını)
dileğim Allahtan hayırlı sağlıklı bir erkek evlat
15-20 güne gebemiyim değilmiyim belli olur
2. hemen yapayım da daha sırada 3. 4. var ancak sıra gelir

bu gebeliğimde ebru şallı gacısı gibi 6-7 kiloyla bitirmek isityorum nasipse
o zaman hemen eski kiloma dönebilirim

kilonu sormadım ki kıl tüy sorununu sordum

hııı pardon canım yaa geçen nilifert sormuştu kk da bi bölümde gördüm ben tüyleri aldıktan hemen sonra mümkünse gece ve mümkünse kocan yokken :bbo: SOĞAN SALATASI GİBİ KOKUYORSUN şakkıdı

soğanı rendeleyip suyunu sürüyorsun hem seyreltiyor hemde geç çıkarıyo:lepi:
ilk deneme koltuk altınaydı % 50 azalma ve geç çıkardı aslında dahada azalttıda epilasyon aleti kırıyor onlar çıktı yani turufum HARİİKAAAAA BİŞEY BUUUUdelikafadulden

canlar sizlere doyum olmaz ben izninizi isteyimmmm allah rahatlik versinn
ttatli ruyalar kovalasin sizi pembe patikli tavsanalar:))))

tamam sağol canım başka bi yerde de deme sakın
soğanlara zam gelmesin
deneyeceğim mutlaka

ama yada bırak gelsin
bizim oranın halkının bi kısmı soğan satarak geçimlerini sağlıyorlar
güneyin soğanları çıkınca pahalı pahalı satılıyor
bizim oranınkiler para etmiyor sonra
hooooooop yeşilırmağa atıveriyorlar
ırmakta sudan çok soğa yüzüyor öyle olduğunda

tamman canımcım sen yaparsınolumunekankayizsmile allah sağlıkla nasip etsin
bide bu forum olduktan sonra elimizden bi uçanla kaçan kurtulur alimallahbayanssulusmile

3--4 derken:1ninca: :bbo:

Yok canım, ben kendimi tanıyom, avm ler artık öyle bi havalandırma sistemi kullanıyorlar ki.. benim için kaçış yok. Evde otursam baş ağrısı da olmuyo yani :)) Klimadan nasıl bu kadar eminsin dersen, omzuma boynuma veya koluma masajla ağrı geçiyo, onu bırak zaten klima vurdukça rahatsız olduğumu hissediyom.

delikafadulden Kız ne kadar iddalısın, çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 Maşallah kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol :lepi:

Yesa dan başka cadı yok ki, olmayan şeyi oldu diyen kaydirigubbakcemile3 Sen de direkt kutlayınca, birisinin bu haberi verdiğini abartıp annadım zaten :lepi: Aaa lachesis ve anchusayı da mı o gruba katmış, bana truf hamile dese inanırdım ama :)
EvCadısı mı :umursamaz: Kızıyorum valla, uzun süre yazmayanlara, geçerli bi nedeni yoksa yazmaması için, küserim valla :dilcikar:

Gündüzleri evde olmuyorum trufcum, o yüzden girmiyorum. Ama işte sevgülü işe başlayacağı için daha sık girebilirim buraya artık. Kolay gelsin, zor valla sıcakta temizlik :sinifsinif: Slim sanırım oturmalı hareketleri çok yaptırıyo, genelde o öyle yapıyo bacakları, ben hiç sevmiyom o hareketleri yaw. Ben de bıraktım diyeti ama bomba gibi dönüş yapcam :lepi: Buarada yasemine katılıyorum, tabi siz daha iyi bilirsiniz de, biraz bekleyin yaw, daha gençsin, kızın minik, onu ilgi manyağı yap önce kaydirigubbakcemile3

Efferin, kesinlikle öyle yapmalısın, biz sabırlar bekleriz seni olumunekankayizsmile

kazansın canım gerçekten kendi çiftçimiz köylümüz kazansın

dediğin gibi neler gidiyo çöpee :uhm:

iyi geceler benim tatlı meleğimmm opuyorumnanaktan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…