evet bitanemm allah korudu valllaa
aman aman allah nazarlardan saklasinn keyfin cok yerindeymis bitanem masalllah diyimmmm lokumumda iyi cok sukur oynassin tepissinn yamyamimm:))bu arada bubasi yine kahbalti ettiriomu lokumuma:)))
Foruma daha erken yazamamın sebebi yine aynı yasemincim, baş ağrısı... Sorun etmiyom, çünkü dikkat etmiyom hiç yediklerime, bi de şişlik, zımbırtı öncesi falan sanırım. Bu hafta iddalıyım :lepi:
Maşallah yavaş ama istikrarlı gidiyon kaydirigubbakcemile5 İnanıyom, bi kaç gün içinde ulaşırsın hedefine hihoyyyt
Çok geçmiş olsun prenscim ( Nasılsın sorusuna yanıt yazdım zaten görmedin sanırım kaydirigubbakcemile3
sabah 57.5 akşam akannehir akşam 57.0 yarında allah kerimşakkıdı
hee gececi okul derdimde yok aylık hijyenimide yaptım:kedi: sempatiksalakcinniuuuhhhh çok şükürr-tatlicadiarzu-
Foruma daha erken yazamamın sebebi yine aynı yasemincim, baş ağrısı... Sorun etmiyom, çünkü dikkat etmiyom hiç yediklerime, bi de şişlik, zımbırtı öncesi falan sanırım. Bu hafta iddalıyım :lepi:
Maşallah yavaş ama istikrarlı gidiyon kaydirigubbakcemile5 İnanıyom, bi kaç gün içinde ulaşırsın hedefine hihoyyyt
Çok geçmiş olsun prenscim ( Nasılsın sorusuna yanıt yazdım zaten görmedin sanırım kaydirigubbakcemile3
çok geç yarısı bitti bile
e nişanlanmışsın ya
ben de çok kiloyum
ve benim sık kullandığım bir tabir
İdare eder canım... Dün erkek arkadaşımın da benim de görüşmem vardı. Onun ilk görüşmesiydi, hemen buldu işi :lepi: Ben 3. görüşmemi yaptım sonuç bekliyorumİK nın tavırları çok sinirimi bozdu...
Sen nasılsın fıstık????
Aaaa bu saatte yeme canım ya... Ben de bu sıralar çok cozuttum, yeme düzenim bozuldu, ama sevgülüm işe başlayacağı için bi şekilde düzen oluşur ve diyete devam ederim sanırsam...
Ne hayırlı olsun trufcum :uhm:
evet tatlım bağırışa bağırışa kahvaltı yapıyoruzz tabiki tatlı sertkaydirigubbakcemile3
canım yakında resimde eklerim pc formatlandı bişeycik kalmadı resim olarakmafoldumben
canım senin niye sık sık başın ağrıyor ki
anchusa şeker varmı diye gitti hipotiroid hastası olduğunu öğrendi
sen de bi nörloji uzmanına git bence
sevglin hemen kaptı işi demek
bayan erkek ayrımı mı yapıyorlar alsanaalsanasmile
turuf sabah yazdım ama görmedin sanırımben de çok kiloyum
ve benim sık kullandığım bir tabir
aman arkadakilere bakma da bi daha
yaa bu baş ağrıları çok fazla oluyor sende bi eksiklik olmasın daha sıcaklar bastırmadıdabilmiyorumkismile yaa aynısını yaşadım biliyorum hasta yatardım ben hep:gitme: tabi o zaman nette yok oyalasın acucukForuma daha erken yazamamın sebebi yine aynı yasemincim, baş ağrısı... Sorun etmiyom, çünkü dikkat etmiyom hiç yediklerime, bi de şişlik, zımbırtı öncesi falan sanırım. Bu hafta iddalıyım :lepi:
kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun o zaman canım.. Yooo, geçen nişanlanma konusu açıldı vs dedim de taaa güze en erken, hatta bana kalsa düğünden max 3 ay önce.. Yesa mı abarttı yine :))
Ben ilk kez kullanıyom ama hoş bi tabir cidden olumunekankayizsmile Özledim canım seni, en son kızına vakit ayırmaktan bahsetmiştin, aklımdayken söyleyem. Evdeyken ve kızın uyanıkken girme nete yerimseniben
canimm benimmm hayirlisi olsunnnn hic belli olmaz hayatim bi bakarsinn sende hemen bulursunnn onunki hemen olmus ama nasip kismet isi sansli biri zaten sansida senin gibi birinler birlikte olmasindan belli hayatimmm
:kedi: opuyorumnanaktan Saolasın canım, trufa da yazdım, bizim sektörler farklı. Zaten onun bulması şu sıralar hayatımdaki en büyük umut belirtisi oldu...
İk insan kaynakları yani. En nefret ettiğim meslek mensupları.
turuf sabah yazdım ama görmedin sanırım
bak çok çok zeki bir kadınsın kaydirigubbakcemile5 bu verdiğin kloları bir süre korumadan tabiki sen bilirsin de yerimseniben bebek için erken olmuyormu tatlım en az 1 sene korumalısın bence tabii başka bir sorun yoksa
şu zayıflığının bi tadını çıkaropuyorumnanaktan
gerye dönmek beni mahveder :1no2:
yaa bu baş ağrıları çok fazla oluyor sende bi eksiklik olmasın daha sıcaklar bastırmadıdabilmiyorumkismile yaa aynısını yaşadım biliyorum hasta yatardım ben hep:gitme: tabi o zaman nette yok oyalasın acucuk
evet dulsi inanılmaz değişiklikler var 56 da fo ekliycem bomba gibi hemide -tatlicadiarzu- abartmamın sebebi 18 yıl oldu ben bu kiloyu gömedim yaaa nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden
kilonu sormadım ki kıl tüy sorununu sordum
hııı pardon canım yaa geçen nilifert sormuştu kk da bi bölümde gördüm ben tüyleri aldıktan hemen sonra mümkünse gece ve mümkünse kocan yokken :bbo: SOĞAN SALATASI GİBİ KOKUYORSUN şakkıdı
soğanı rendeleyip suyunu sürüyorsun hem seyreltiyor hemde geç çıkarıyo:lepi:
ilk deneme koltuk altınaydı % 50 azalma ve geç çıkardı aslında dahada azalttıda epilasyon aleti kırıyor onlar çıktı yani turufum HARİİKAAAAA BİŞEY BUUUUdelikafadulden
ah canım mutluluğunu paylaşıyorum
ben de 2-3 senedir ilk kez bu kadar zayıfım
ama bu ay hamile kalmak istiyorum
aslında geç bile kaldım
kızımla ikincinin arasında 2 yaş olsun istiyordum 3 yaş olacak
1 sene bekleyemem (tabi Allah bilir orasını)
dileğim Allahtan hayırlı sağlıklı bir erkek evlat
15-20 güne gebemiyim değilmiyim belli olur
2. hemen yapayım da daha sırada 3. 4. var ancak sıra gelir
bu gebeliğimde ebru şallı gacısı gibi 6-7 kiloyla bitirmek isityorum nasipse
o zaman hemen eski kiloma dönebilirim
Yok canım, ben kendimi tanıyom, avm ler artık öyle bi havalandırma sistemi kullanıyorlar ki.. benim için kaçış yok. Evde otursam baş ağrısı da olmuyo yani :)) Klimadan nasıl bu kadar eminsin dersen, omzuma boynuma veya koluma masajla ağrı geçiyo, onu bırak zaten klima vurdukça rahatsız olduğumu hissediyom.yaa bu baş ağrıları çok fazla oluyor sende bi eksiklik olmasın daha sıcaklar bastırmadıdabilmiyorumkismile yaa aynısını yaşadım biliyorum hasta yatardım ben hep:gitme: tabi o zaman nette yok oyalasın acucuk
evet dulsi inanılmaz değişiklikler var 56 da fo ekliycem bomba gibi hemide -tatlicadiarzu- abartmamın sebebi 18 yıl oldu ben bu kiloyu gömedim yaaa nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden
evet ya yesa nerden bildin
o dedi nişanlandı diye inanmadıydım ama teyit etmek için sordum
hatta onun kehanetine göre
lachesis, ben, anchusaydı sanırım hepsi hamile dediydi
ev cadısı uğradı da bugün bi ara
ne var ne yok deyince sıraladı böyle
ben de özledim seni gündüzleri pek vaktin olmuyor girmeye değil mi ?
benim de bu aralar nöbetim yok çarşamba günü o zamana kadar temizlik yapıcam sanırım
salonun ve çocuk odasının şeklini şemalini değiştirdim
diyet yapmıyorum son 1 haftadır
ama bugün slim in 6 videosuna başladım
şu an iptal durumdayım
özellikle bacaklar kangren olmuş gibi hissedilmiyo
evet canım bu günleri bir daha geri gelmeyecek
uyanıkken girmemeye özen gösteriyorum
ya sütünü içerken ya da uyurken giriyorum
tamam sağol canım başka bi yerde de deme sakın
soğanlara zam gelmesin
deneyeceğim mutlaka
ama yada bırak gelsin
bizim oranın halkının bi kısmı soğan satarak geçimlerini sağlıyorlar
güneyin soğanları çıkınca pahalı pahalı satılıyor
bizim oranınkiler para etmiyor sonra
hooooooop yeşilırmağa atıveriyorlar
ırmakta sudan çok soğa yüzüyor öyle olduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?