yok hayatım niye öyle düşüneyimbilmiyorumkismile kızıyom ama sebeblerin varmış olsunkafamçokkarıştı acucukta olsa bi yazaydın bak seni sevmesek böyle dermiyiz hiçŞenizolumunekankayizsmile
ayy devamlı anlatıyom dimii bunadığımı bayaa reklam ediyomlaelaelaelaelae
yok kız öyle değil ben sevinince paylaşmayı çok severim üzüntümüde tabiii ama sevdiklerime olumunekankayizsmile öyle potlar kırdımki bu sebebten insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ben de hiiiiiiç patazlama anlatırım aldıklarımı gösteririm ama bu bir gösteri bir böbür değim o olayı yaşadığım için çok mutluyum sadece paylaşmak işte
ay baydım yinee:1ninca:
ben de ne bu acele dediydim...
sebebi var gülüm...bir süre burda değildim..bir süre de iş güç..aslında girdima am buraya giremedim...bir ara kilo aldım..şimdi geri verdim fln..durumum fenalarda:sinifsinif:
bu günş ve sıcak beni mahvediyor kızlar..yasemin sanırım sennle aynı..resmen eenerjim bitiyor...baş ağrısı eklem ağrısı çekiyorum
ya bi ara sağlık problemlerim vardı..kiloyu düşünecek durumda değildim o yzden girmedimmafoldumben
Delüüüü kaydirigubbakcemile3
ıçin dışın bir senin de demek ki Şeniz Böyle yaşamak daha güzel valla, duyguları saklamak da zor iş :sinifsinif: Ama tabi bazı kişiler bu içtenliği haketmiyo, kendimi tutmayı öğrendim ben kısmen bayanssulusmile :))
Olur mu öyle şey de, ne bu zırt pırt sigara ikonu. :mymeka: Sen çok mu sigara içiyon yoksa, hiç sesin de çıkmıyo o konuda :mymeka:klava:
He yaw, ne acele, düğüne yakın zamanda olsun istiyom zaten, pek gönüllü değilim o işlere :sinifsinif:
Bloguna yazma fırsatı bulursun ama :mymeka: Hala mı fenalardasın?
Ay kızlar ya, bugün azcuk güneşe çıktım, yüzüm gözüm kaşınıyo yine, herşeyi geçtim, insanın göz kapağı niye kaşınır ki
bu ara maşşallahım var cadıcımteklemedim dahaaa-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun kendine dikkat et pek belli etmiyon ama hassassın sende birazcıkyerimseniben
evet biracık delüyüm ama seviyorum ben bu huyumu senin dedğin gibi kişisine göre hareket ediyorum artık
bide insanları tanımayıda öğrenmeye başladım hareketlerimi ona göre ayarlıyorum
ama çokta kasamam ben neysem oyummmkötükedihüsoyerimseniben
yavv kızmaaaaa :1ninca: :kedi: opuyorumnanaktan
tekrardan iyi geceler bu sefer kesin kaçtımmmmm
Geçmiş olsun cadıcım. Ben de kilomu boşladım buaralar...
Teşekkürler canım, heee bence de. Olay resmiyete binince, herkes konuşma hakkı buluyo kendinde... :bbo:
Hani böyle depolarda mal kabul için kullanılan ürün paletleri var ya yerden yükseltmek için oluyo tahta da olur plastikte onu transpaletle havaya kaldırmışlar 2-3 cm yerden görmedim ben de üzerinde ürünler vardı bakıyim diye eğildim diğer tarafa öyle olunca transpaleti tutan çocuk indirdi paleti ve olan oldu üzerinde 500 kg falan mal vardı nasıl bağırdım ayağımı nasıl çektim bilmem yaniii mafoldumben
canım dediğimiz gibi sebze meyve pişmemiş ürün olacak
bitki çayı meyve çayı olur bol su esas, müsli olur böyle ama pakette ürün pek yenmiyo ama müslide koruyucu yok yenebilir
hayvansal ürün yok yoğurt süt falan da yok
şeker tuz yok
tatlı hamur işi yok gerisini yiyebilirsin
(bişiy kaldıysa -tatlicadiarzu-)
kollardan öte göğüsleri toğarlıyoo üst göğüs kaslarını aynaya bak yaparken oynuyolar zaten
canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım
valla ben böle bişi görmedim başka bişi yapmaya gerek kalmıo bunu yapınca ter içinde kaldım,dün gece yatarken kalçamın üstüne yatamadım,kaçam o kadar ağrıodu yani,slimin 2,videosuna geçmeye korkuom yani o derece
]
trufcim seni pek bir cesaretli gordum. 3. ve 4. derken cocuktan bahsediyn di mi??? cicek falan degil...Amanin ben bir taneye bakayim o yeter valla....akannehirah canım mutluluğunu paylaşıyorum
ben de 2-3 senedir ilk kez bu kadar zayıfım
ama bu ay hamile kalmak istiyorum
aslında geç bile kaldım
kızımla ikincinin arasında 2 yaş olsun istiyordum 3 yaş olacak
1 sene bekleyemem (tabi Allah bilir orasını)
dileğim Allahtan hayırlı sağlıklı bir erkek evlat
15-20 güne gebemiyim değilmiyim belli olur
2. hemen yapayım da daha sırada 3. 4. var ancak sıra gelir
bu gebeliğimde ebru şallı gacısı gibi 6-7 kiloyla bitirmek isityorum nasipse
o zaman hemen eski kiloma dönebilirim
yeni kocu gozlerinden oper ve basarilar dilerim efendimmmm, benim de kilo vermeme izin verme nolursun artikin...iyi geceler kızlar ağır koçluk kurallarımı yarın açıklayacağım öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?