50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

april ara ögünlerde havuc yenebilir,sindirimi kolay :)

babymon tsk ederim canim

kizlar kilo cizgelgesini yapmaya calisiyorum, halledip cikicam bende..
iyi geceler, görüsmek üzere..

merhaba arkadaşlar bugun cok tempolu geçti bizim salonu boyadık ama resmen bütün ev battı önce yengemlerin salonu boyadık temizledik sorada bizimkini resmen bittim valla damla damla ter aktı anlımdan sabah 3 zeytin peynir yarım salatalık birde 1 dilim kepek ekmek yedim öğle ise 1 tabak kepekli makarna arada 2 tane dondurma yedim:icecream::ecrin_bebek: napım cok ama cok terledim soğuk su bulamayınca inanin öyle tatlı buz gibi geldiki dondurma bütün vucudum serinledi arada yarım elma akşamda 2 tane biber dolması 1 dilim karpuz salata 1 dilimde kepekli ekmek yedimmm spor yapamadım vallahi bugunki yorgunluğumu spora sayyorum hala bacaklarım cok acıyor:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorummmmzemuszemus

canim ama ama amaaaaaaaaaaaa dun demistim ya yarin dondurma yiyecegim diye yaaaaaaaaa onun icin de izin almistim ben valla KAJU yok dur canim hepsini yazayim ya ole zararli bi sey yoktu valla billa:)) fistik- uzum- ceviz-badem- findik-bi tane daha bi sey var sole buyuk fistik gibi adini bilmiyorum

canimmmmmmmmmmm ya belki de milfoy hamuru degildir valla bilmiyorum yaaaa akannehir pie diye geciyor offf cok fena firca yedim haa :sinifsinif:

ooooooooooooo tam bizliksin canim gercekten de zayiflamasi gereken kisilerden sempatiksalakcinni ama menun sahane valla bi de benimkinden sonra yazinca daha da dikkat cekmis haa benimki daha da kotu gorunuyor simdi heheh:)) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben su an 59sun sandimmmmmmmmmmmmmmm hay masallahhhhhhhhhhh amaninnnnnnnnn bi sey kalmamis valla bravoooooo findik cerez cok haklisin canim fazlasi direkt kilo yapiyor kaydirigubbakcemile

YAPTIKLARIM

1- slim in 6 START IT UP

2-slim in 6 PACK&SLIM

3- callan esneme

4-banyoda lifi vucut uzerinde gezdirme hehehhe:))

nesmecim insaallah gec saatde acıkmazsın aksam cok az yemissin gun boyu da sadece meyve yemıssın ama kahvaltını begendımkaydirigubbakcemile5 bende bugun sen gıbı gun boyu temızlık yaptım her tarafım agrıyr ınan.ama tertemız olunca buna degmıs dıyrsn.

Acıkmadımm canım,yorgunluk açlığı bastırdı...temizlik gibisi yookkkk.....

lutfen sınamekıyı coooook mecbur kalmadıkca kullanmayın bagırsaklarınızı tembellestırır.

sağol canım tavsiyen için.Benim bağırsakalr çok tembel ort.haftada sadece 1 kez çalışıyolar, o nedenleee 1 hafatyı geçincee içme zorunda kalıyorum,10 günü geçince de ilacım var onu kullanıyorumm..

yesa ya çok üşeniyorummmmmmmmmmmmmmmmm yapmam lazım slilerimi ama bi türlü elim gitmio çok sıcak yaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff

ya da ha gayret deip slim packten başlıyım yapmaya yapmam lazım sözüm var,offfff görüşemeyiz belki herkese ii geceler

yesacıkk,,son hareektt süpermiş.....2.hafat olduğu için mi hem start hem pack yapıyosun?

hehhe saolasin canim asil onda kalori yakiyorum ben yok canim SPATZCIGIMI kiskandim da ondan yaptim bugun o da yapmista heheh

yesa ya çok üşeniyorummmmmmmmmmmmmmmmm yapmam lazım slilerimi ama bi türlü elim gitmio çok sıcak yaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff

offfffff zukseddin carpacam haaaaaaaaaaa 2 haftadir bi senin sesin cikti ayyy bacagim ayy karnim ayy suram buram diye kalk yap da gel ac pencere cam ole yap bi sey olmaz ya da lop lop otur heheeh biz hepimiz tas olalim sen port port hehhe offf kendimden igrendim haa :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)

yok kocum baktim 80 kalorisi var cibukta sütlü dondurma cilek kapli
sorcaktim ama cesaret edemedim, ozaman yarin ögleden önce yiyebilirim hihoyyyt

tamam o zaman yarın arada kucuk bır kacamak yapabılırsın ama bunu alıskanlık halıne getrme :)
dogruluk payini bende bilmiyorumki canim..

yarin kizlarla toplanacagiz arkadasin evinde bakalim neler olacak, kesin börekler cörekler vs vs ama ama ama yemicem, salata yerim bol ohh mis gibi

ooohhhhh salataya bayılırım afıyet olsun.

bugunde herkes temızlık yapmıs heralde. hersey cok guzel menu cok guzel ama 2 dondurma ısı bozdu 1 tane olsa anlıyacagım bu hafta baska dondurma yok anlastıkkaydirigubbakcemile5

YAPTIKLARIM

1- slim in 6 START IT UP

2-slim in 6 PACK&SLIM

3- callan esneme

4-banyoda lifi vucut uzerinde gezdirme hehehhe:))

yaptıkların cok guzel sonuncuyu bende yaptım bugun :)sempatiksalakcinni. dondurma yıyecegım demıs olabılırsın ahtrlamyrm ama magnum kesınlıkle demedın tamam herseyı anladım kacamak yapacagız ıstedıgımızden azar azar yıyecegz fakat bunların hepsını bırgunde yapmıyacagız degılmı cımcımelmaz: sımdı 50 mekık cek bakayım

bırde kızlar gun ıcerısınde dık durulacak ve karınlar ıcımıze cekılecek hemen sımdı dık durun ve karın ıcerı

kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)

tamamdir kocum 50 sana feda olsun 1050 cekerim ben ZUKSEDDIN gibi degilim heheh:)

sen çalışkan bir öğrencisin yesam zaten bılıyrdm severek cekecegını zukseddin tembellik yapıo sen ona uyma

hadi üstüne yeşil çay içelim:içelim:

aaaaaaaaaaaaa icelim kocum simdi bitirdim bardagimi ayy bi de yoruldum ki ben mekiklerimi cekip yatsam mi acaba yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…