yesa bunlar ne hepsını bır gune mı koydun tamam kocun muz ye dedı ama ustune sen magnum yedın bıde onun ustune kuruyemıs ve ayrıca bu kuruyemısde kaju yok degılmı canımlmaz: o vs ler nekı acaba dulci sana badem uzum cevız ye demıstr o vs ler ne acaba cok merak ettım
aksam bezelye patates tamamda mılfoy hamuru dırek kat kat yagla acılır ıcıne et de konmus oooooooolmaz: hepsını bır gune koymussun sende kaydirigubbakcemile tamam ufak kacamaklara ızın varda senınkı dag gıbı olmuskötükedihüso ama sabah ve öğle menun gayet guzel sen aralarda cosmussun
sporlarını da goreyım ona gore cezalardan ceza begen
yesa tsk canim.. ins burda aranizda olucam adasim sensewitch önerdi sagolsun :)
boyum 1.58
baslangic kilom 59 idi, suan 52 lerdeyim
benide listeye dahil edin zemuszemus
findik cerez omega yag acisindan iyidir ama günde 2ser tane, fazlasi kilo yapar..
kolay gelsin cnm kaydirigubbakcemile2
YAPTIKLARIM
1- slim in 6 START IT UP
2-slim in 6 PACK&SLIM
3- callan esneme
4-banyoda lifi vucut uzerinde gezdirme hehehhe:))
yesacıkk,,son hareektt süpermiş.....2.hafat olduğu için mi hem start hem pack yapıyosun?
yesa ya çok üşeniyorummmmmmmmmmmmmmmmm yapmam lazım slilerimi ama bi türlü elim gitmio çok sıcak yaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff
yok kocum baktim 80 kalorisi var cibukta sütlü dondurma cilek kapli
sorcaktim ama cesaret edemedim, ozaman yarin ögleden önce yiyebilirim hihoyyyt
dogruluk payini bende bilmiyorumki canim..
yarin kizlarla toplanacagiz arkadasin evinde bakalim neler olacak, kesin börekler cörekler vs vs ama ama ama yemicem, salata yerim bol ohh mis gibi
merhaba arkadaşlar bugun cok tempolu geçti bizim salonu boyadık ama resmen bütün ev battı önce yengemlerin salonu boyadık temizledik sorada bizimkini resmen bittim valla damla damla ter aktı anlımdan sabah 3 zeytin peynir yarım salatalık birde 1 dilim kepek ekmek yedim öğle ise 1 tabak kepekli makarna arada 2 tane dondurma yedim:icecream::ecrin_bebek: napım cok ama cok terledim soğuk su bulamayınca inanin öyle tatlı buz gibi geldiki dondurma bütün vucudum serinledi arada yarım elma akşamda 2 tane biber dolması 1 dilim karpuz salata 1 dilimde kepekli ekmek yedimmm spor yapamadım vallahi bugunki yorgunluğumu spora sayyorum hala bacaklarım cok acıyor:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorummmmzemuszemus
YAPTIKLARIM
1- slim in 6 START IT UP
2-slim in 6 PACK&SLIM
3- callan esneme
4-banyoda lifi vucut uzerinde gezdirme hehehhe:))
kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)
kocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ceza verirsen raziyim ben sporumu yaptim ama ZUKSEDDIN gibi degilim ben heheh:)
tamamdir kocum 50 sana feda olsun 1050 cekerim ben ZUKSEDDIN gibi degilim heheh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?