aaa ben niye ütülüyorum o zaman ya ama benimkileer o kadar kötü oluyor ki buruşmuş mendil gibi yatılı gelen misafirlere verdiğim nevresimler sürekli misafir geldiğinden sürekli yıkayıp ütülemek zorundayım. benim makinem mi çok buruşturuyor acaba, ben de ütülemek istemiyorum ama görseniz
ay ben de uğraşmak istemiyorum, senin kurutma makinan daha mı az kırıştırıyor acaba, kurutma makinesine atılan toplar var kırışmasını önlüyormuş galiba, öyle bişey kullanıyor musun ben.
ben de kurutma makinası olsam off sıkıldım nevresim yıka ütüle
depresyona giricem bu ütü yüzünden
daha dolapları topluycam
abarttım dimi ya ay çok canım çekmişti ama
ben böyle başlayınca duramıyorum işte
Bu arada ütüden dolayım mesajljlarınıza geç cevp verdim kusura bakmayın, nevresimler bitti mola verdim.
magazacilar cok tuhaff,
bazen de yakismayan seyi, cok yakisti diyip tutturuyolarr
en iyisi takmamak.
neyse bosver magzacilari;
gelelim diyet konusuna,
neler yapmyi planliyosun kilo vermek icinn
magazacilar cok tuhaff,
bazen de yakismayan seyi, cok yakisti diyip tutturuyolarr
en iyisi takmamak.
neyse bosver magzacilari;
gelelim diyet konusuna,
neler yapmyi planliyosun kilo vermek icinn
canim kurutma mak.ne ilk kullandigimda cok doldurmusum bir de rasthele koymustum camasirlari, cok kiristirmisti
simdi daha az camasir koyuyorum;
bir de soyle alalade katlar gibi yaip oyle koyuyorum camasirlar tek tek
hic kirismiyor.
carsaflari zaten duzguncene katlayinca varolan kirisikliklar da gidiyor.
valla kurutma makinesi cok rahatlik, ama bu sicaklar da biraz zor cunku bulundugu ortami sicak yapiyor.. ben mutfagin camini acip, kapisini kapatiyorum, iceri sicaklik gelmiyor, rahat oluyor yine.
tavsiye ederim cnm,
ozellikle kisin rahat edersin.
2 saatte kuruyor camasirlarin dusunsene.
bir de camasirlar yumusacik oluyor+ miss gibi yumusatici kokuyorlar..
--- bence sen de utuleme nevresimleri yaa,canina yazikk
bugün sabah 1 kase müsli yedim öğlende tavuk döner:çok üzgünüm: ara öğün yiyemedim az önce çok az yer fıstığı yedim.akşam da bi çorba içerim diye planlıyorum.ama açıkçası en azından bu aralar çok az yemeye çalışıcağım.şu an 54 üm bakalım ilerleyen günlerde verebilecekmiyim.bide işyerinde çayı kesmeyi düşünüyorum şeker açısından sadece yeşil çay ona şeker atmıyorum çünkü..sen kaç kilosun ne kadar fazlan var.
bide çalışırken masa başında eğzersiz tarzı hareketler yapıyorum odada tek başıma olunca rahatım.akşamda evde haraketler mekikler çekiyodum bu aralar daha sık ve istikrarlı olacağım.inş.işe yara diye yumut ediyorum.aslında çabuk kilo veren biriyim şu ana kadar pek umursamıyordum ama artık dikkat etme zamanı geldi.ideal kilo da kalmam lazım.boğaza fermuar....ve bol bol hareket ...yapabileceğim şimdilik bu sanırım...
evet biri bizim kulagimizi ceksin.....ben de utulemem hic nevresimleri.
bir de onlarla ugrasamam ayyy
siz varyaaaaaa;
birinin lachesisle ikinize dur demei lazim.
ben diyeyim bari
DURUNNyasakkelime
iste ben de baslayinca 2 taneyle duramiyorum. paket bitiyor maalesef... cok pisbogazim ben yaaaaa.aaa ben niye ütülüyorum o zaman ya ama benimkileer o kadar kötü oluyor ki buruşmuş mendil gibi yatılı gelen misafirlere verdiğim nevresimler sürekli misafir geldiğinden sürekli yıkayıp ütülemek zorundayım. benim makinem mi çok buruşturuyor acaba, ben de ütülemek istemiyorum ama görseniz
y ben de uğraşmak istemiyorum, senin kurutma makinan daha mı az kırıştırıyor acaba, kurutma makinesine atılan toplar var kırışmasını önlüyormuş galiba, öyle bişey kullanıyor musun ben.
ben de kurutma makinası olsam off sıkıldım nevresim yıka ütüle
depresyona giricem bu ütü yüzünden
daha dolapları topluycam
abarttım dimi ya ay çok canım çekmişti ama
ben böyle başlayınca duramıyorum işte
evet bak peppermint hakli...sana yazik yani...canim kurutma mak.ne ilk kullandigimda cok doldurmusum bir de rasthele koymustum camasirlari, cok kiristirmisti
simdi daha az camasir koyuyorum;
bir de soyle alalade katlar gibi yaip oyle koyuyorum camasirlar tek tek
hic kirismiyor.
carsaflari zaten duzguncene katlayinca varolan kirisikliklar da gidiyor.
valla kurutma makinesi cok rahatlik, ama bu sicaklar da biraz zor cunku bulundugu ortami sicak yapiyor.. ben mutfagin camini acip, kapisini kapatiyorum, iceri sicaklik gelmiyor, rahat oluyor yine.
tavsiye ederim cnm,
ozellikle kisin rahat edersin.
2 saatte kuruyor camasirlarin dusunsene.
bir de camasirlar yumusacik oluyor+ miss gibi yumusatici kokuyorlar..
--- bence sen de utuleme nevresimleri yaa,canina yazikk
dikkat et canim kendine.
bisey dikkatimi cekti;
hep oglenki menulerini yaziyosun
sabah ve aksamlar nerde kuzucummm yerimseniben
neleri goturuyosun aksamlari itiraf et :roflol:
birazdan ulkerk sana kus kadar yemissin diycek hazir oll :roflol: :roflol:
ay sen cok az yiyorsun yaaa..
ben bugun ekmegi abarttim.... canim hep birseyler yemek istiyor....terbiye etmem lazim kendimi yine..
ama acaip kırışıyor ya yoksa ben öyle pek ütü seven bir tip değilim, penyelerimi falan ütülemem, ama bunların kumaşından mı, ben mi makineyi çok dolduruyorum acaba, çok çılgın oluyorlar
kurutma makinası çocuk olduğunda büyük rahatlık, şimdi değil de hamile falan kalırsam alıcam ben de.
ama acaip kırışıyor ya yoksa ben öyle pek ütü seven bir tip değilim, penyelerimi falan ütülemem, ama bunların kumaşından mı, ben mi makineyi çok dolduruyorum acaba, çok çılgın oluyorlar
kurutma makinası çocuk olduğunda büyük rahatlık, şimdi değil de hamile falan kalırsam alıcam ben de.
iste bizden biri dahamerhaba.ben her nevresim takımımı ayrı atıyorum.çıkıncada silkeleyip asıyorum katlarmış gibi gererek.bi de pamuklu saten olunca dümdüz oluyo hiç ütülemiyorum yastık kılıflarım hariç.çok doldurmamak lazım ben yarısını bile doldurmuyorum ayrı ayrı atıyorum gerçi çocuk yok eşim ve ben olunca çok da çamaşır çıkmıyo.o konuda rahatım .eşim kendi ütüsünü yapıyo bende giyeceğimi ütüleyip giyiyorum.toptan ütüye zamanım kalmıyo...sizede kolay gelsin.
ben de nevresimleri ütüleyenlerdenimvereliniortak
Lachesis bir fan club kuralım ne dersinyerimseniben
evet biri bizim kulagimizi ceksin.....
iste ben de baslayinca 2 taneyle duramiyorum. paket bitiyor maalesef... cok pisbogazim ben yaaaaa.
ya ben de islakken silkeliyorum guzelce. kuruyup yataga serince de zaten burusukluk falan kalmiyor..uyurken altimizda utulensin iste....yoksa zor is nevresim utulemek....bir arkadasim yatiya geldi.. biraz burusuk geldi bana carsaflar. kiza ozur dileye dileye verdim gece, bana deli misin nevresim utulemeyle ugrasilmaz deyince rahat etmistim. sonra dusundum annem ablamda utulemiyorlar. benim de isime geldi boyle olmak..
evet bak peppermint hakli...sana yazik yani...
benim gomlekler birikti utulenecek bu gece klimanin altina gecip yapmayi planliyorum.bu sicakte utu yapmak daha da zor. 3 saatimi alir.. ama neyse benim yardimci gelmis koyden bugun camdan gordum....bir sevindim bir sevindim...
kizlar bu kurutma makinesinin boyutu nedir?? camasir makinesi kadar degilmi??? ay siz nasil sigiyorsunuz evinize. bizde iki kisiye kocaman ev dar geliyor. bir sey almadan once on kere dusunuyorum valla sirf bu yer olayi yuzunden..
canim ben 53,7 kiloyum.
boyum 1.60 cm
52 olmak istiyorum mumkun olursa. subattan beri burdayim totalde 3 kilo verdim.
yalniz bel rahatsizligim oldu, hareket edemedim; o ara verdigim kiloyu geri aldim falann..
ama simdi daha iyiyim. doktorun onerisiyle haftada 3-4 gun pilates yapiyorum.
bir de gunde 6 ogun beslenmeye calisiyorum
sana da tavsiyem ara ogunleri atlamaman.
sebze-meyve-sut-yogurt tuketmen
ve bol hareket.
merak etme kardiyo egzersizleri yaparsan kisa surede verirsin kilo.
ben kardiyo yapamadigimdan boyle yavas veriyoum
yapan arkadaslar cok hizli zayifladilar cnmm
iste bizden biri daha
ben mi cok tembelim acaba.....bilmiyorumkismile
ehehe çok sevindim demek:) ben olsam ben de sevinirdim.
ya işte ben de misafirlere veremiyorum aşırı kırışık olunca. ya ama ben de öyle tek tek açmıyorum ütünün buharını sonra anlıyorum düzgünce üçe dörde katlıyorum, bir altını bir üstünü yapınca aradaki katlarda buhalar düzeliyor işte.
bizim evde boş oda var ütü odası yaptım, daha almadım ama alırsam oraya koyarım herhalde, ya da bilgisayar odasına bilemiyorum, ya zaten taşıncaz biz. herhalde taşınana kadar almam. geçen salaklık yapıp portamnto gibi bişey aldım. unuttum taşıncağımızı bilmiyorumkismile
ehehe çok sevindim demek:) ben olsam ben de sevinirdim.
ya işte ben de misafirlere veremiyorum aşırı kırışık olunca. ya ama ben de öyle tek tek açmıyorum ütünün buharını sonra anlıyorum düzgünce üçe dörde katlıyorum, bir altını bir üstünü yapınca aradaki katlarda buhalar düzeliyor işte.
bizim evde boş oda var ütü odası yaptım, daha almadım ama alırsam oraya koyarım herhalde, ya da bilgisayar odasına bilemiyorum, ya zaten taşıncaz biz. herhalde taşınana kadar almam. geçen salaklık yapıp portamnto gibi bişey aldım. unuttum taşıncağımızı bilmiyorumkismile
bir de oyle dene cnm,
mak.yi az doldur,
katlayarak at nevresimleri
bir de 100 devir de degilde mesela 800 devir de, ya da 600 devir de sikma yaptir.
o zaman fazla kirismaz cnm.
su dedigin kirisik onleyen toplari merak ettim ben de. vay be, daha neler duyucazz
merhaba.ben her nevresim takımımı ayrı atıyorum.çıkıncada silkeleyip asıyorum katlarmış gibi gererek.bi de pamuklu saten olunca dümdüz oluyo hiç ütülemiyorum yastık kılıflarım hariç.çok doldurmamak lazım ben yarısını bile doldurmuyorum ayrı ayrı atıyorum gerçi çocuk yok eşim ve ben olunca çok da çamaşır çıkmıyo.o konuda rahatım .eşim kendi ütüsünü yapıyo bende giyeceğimi ütüleyip giyiyorum.toptan ütüye zamanım kalmıyo...sizede kolay gelsin.
ben mi cok tembelim acaba.....bilmiyorumkismile
evet biri bizim kulagimizi ceksin.....
iste ben de baslayinca 2 taneyle duramiyorum. paket bitiyor maalesef... cok pisbogazim ben yaaaaa.
ya ben de islakken silkeliyorum guzelce. kuruyup yataga serince de zaten burusukluk falan kalmiyor..uyurken altimizda utulensin iste....yoksa zor is nevresim utulemek....bir arkadasim yatiya geldi.. biraz burusuk geldi bana carsaflar. kiza ozur dileye dileye verdim gece, bana deli misin nevresim utulemeyle ugrasilmaz deyince rahat etmistim. sonra dusundum annem ablamda utulemiyorlar. benim de isime geldi boyle olmak..
evet bak peppermint hakli...sana yazik yani...
benim gomlekler birikti utulenecek bu gece klimanin altina gecip yapmayi planliyorum.bu sicakte utu yapmak daha da zor. 3 saatimi alir.. ama neyse benim yardimci gelmis koyden bugun camdan gordum....bir sevindim bir sevindim...
canım benimmmmm,
evet sen söyleyince benim de dikkatimi çekti ,
akşamları giremediğimden sabahları da yoğun olduğumdan olsa gerek araya gidiyor sanırım menüler:kedi:bundan sonra yazmaya dikkat edicem ,
ama genel olarak sabahları hiçbişey yemiyorum , akşamları da öğlenden biraz daha fazla abartarak yiyorumbayanssulusmile
benim de canım hiçbir şey istemiyor aksine..
sün akşam tek başıma yediğim yarım kilo mezgiti saymazsak , dengeli besleniyorum galiba
akannehir
kizlar bu kurutma makinesinin boyutu nedir?? camasir makinesi kadar degilmi??? ay siz nasil sigiyorsunuz evinize. bizde iki kisiye kocaman ev dar geliyor. bir sey almadan once on kere dusunuyorum valla sirf bu yer olayi yuzunden..
merhaba.ben her nevresim takımımı ayrı atıyorum.çıkıncada silkeleyip asıyorum katlarmış gibi gererek.bi de pamuklu saten olunca dümdüz oluyo hiç ütülemiyorum yastık kılıflarım hariç.çok doldurmamak lazım ben yarısını bile doldurmuyorum ayrı ayrı atıyorum gerçi çocuk yok eşim ve ben olunca çok da çamaşır çıkmıyo.o konuda rahatım .eşim kendi ütüsünü yapıyo bende giyeceğimi ütüleyip giyiyorum.toptan ütüye zamanım kalmıyo...sizede kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?