bizdede var bir bos oda.. ama henuz bir yillik evli bir ciftin bu kadar fazlaligi olmamasi lazim ya...butun fazlaliklari oraya tiktim bende.. ne zaman su odayi duzenleyeyim desem fenalik basiyor geri cikiyorum..o kadar da cok sey attim sozde.... bebek gelse evde ona nasil yer bulacagiz bilmiyom yani.
bizdede var bir bos oda.. ama henuz bir yillik evli bir ciftin bu kadar fazlaligi olmamasi lazim ya...butun fazlaliklari oraya tiktim bende.. ne zaman su odayi duzenleyeyim desem fenalik basiyor geri cikiyorum..o kadar da cok sey attim sozde.... bebek gelse evde ona nasil yer bulacagiz bilmiyom yani.
sohbet hoş güzelde sanki biraz konunun dışına çıkıyomuş gibi olduk.lmaz:kaydirigubbakcemile2gerçi ütü yapmak da kalori yakmaya iyi bi destek oluyo muş.
ay bizde de öyle, bir sürü ıvır zıvır, atıyorum ama ben ya üfff içimi sıkıyor o eşyalar benim.
biz öyleyiz anacım, alışırsın. her konu var burda.
TEGO,
gecmis olsunnn
anchusa
geçmiş olsun canım. benim de ağrır kulaklarım. special k ile verilen kilolar geri alınıyormuş diye duymuştum ben.
tego
bu foruma gelmeden once special-k diyetini bir arkadasimla birlikte yapmistik.
gercekten de zayiflatti.
ama biraktigimda fazlasiyla geri aldimm
merak etme kardiyo egzersizleri yaparsan kisa surede verirsin kilo.
ben kardiyo yapamadigimdan boyle yavas veriyoum
yapan arkadaslar cok hizli zayifladilar cnmm
Çok teşekkür ederima.s.. Bu laf beni çok mutlu etti şimdi. Çünkü ben hiç beğenmem Türkçemi. Konuşurken ya da yazarken bazı kelimeleri bulamıyorum, bir süre düşünmek zorunda kalıyorum, hatırlayamayınca da tek kelimeyle anlatacağım şeyi uzun uzun anlatıyorum. Yurtdışında falan da yaşamadım neden böyleyim bilmembilmiyorumkismile. Ama dil konusunda kendime güvenim yerine geldi sayende teşekkür ederim Trufcuğum:dance:. Yalnız şunu da belirteyim(dürüst olayım), birkaç hatamı arkadaşım düzelmiştirsen çok şeker bir kızsın yaramaz kız nutcase
yaşıtlarına göre türkçeyi güzel kullanıyorsun öncelikle onu belirteyim
Yok yok bende madde halinde yazmak isterim. Biraz elim alışsın daha düzgün yazarım :) .menünü maddeler halinde yazarsan daha okunaklı olur göze hitap eder
ama böyle yazmak istersen de okurum
Trufcum parantezlerini okuyunca bende iştah gitti zaten he he heemenünde hoşlanmadıklarım
salam (ki ben hiç sevmem - nasıl yapıldığı konusunda şüphelerim mevcut)
konserve sarma (ki ben hiç sevmem - bi sürü bakteri üreme ihtimali yüksek)
meyvelerini ara gibi yersen ve saatli beslenirsen daha iyi olur
ekmek demişsin ama beyaz ekmek yasak ve miktar belirtmemişsin
yoksa 1 ekmek yedin mi bugün ???
tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği hem lezzetli hem de zayıflamana yardımcı
siyah çay yerine yeşil çayı tek şekerli içmeye başlarsan daha iyi olur canısı
pilav 2 kaşığı geçmeyecek şekilde ye
ha bi de gazoz o olmamış
Öyle değil mi?nutcase kizsal mevzulari hic bilmiyosun sen yahuu ??
;-)
Biraz sabırlı ol o kadar kilo gitmiş, geri kalan ne ki?yerimsenibenkızlar şmdi hastaneye gidicm kulağım için yinelütfen yardımcı olun olur mu?? hepinizi öptüm kocaman..
Kafana ne kadar çok takarsan kilo vermen de o kadar zorlaşır, "bu kadar insan kilo verebiliyorsa ben de verebilirim" diye düşünmen lazım bence. Ne yapacağını bildikten sonra bu kilo verme işi çok kolay gelir sana da merak etme. Aç kalarak birden kilo verirsen fazlasıyla geri alırsın, sonra nutcase uyarmadı demeyinyerimseniben.birden kilo vermek de sağlıksız ama sağlııklıda veremiyom .beden sağlığımı koruyacağım diye ruh sağlığımdan olacağım.
Kardiyo egzersizleri kalb atışımızı hızlandıran egzersizlerdir. Misal; koşu, bisiklet gibi... Yüzme de sayılıyor sanırım. Dans da sayılıyor mu acaba?bu kardiyo egzersizleri nasıl tatlım? merk ettm CADIARZU
arkadaşlar meyveli soda kilo aldırırmı bilgilendirirseniz sevinirim.benim hedefte 52.bugün tartıldım 53.7oo kiloydum.adetten dolayı bu hafta 200 gramcık verebilmişim.4 gündür meyveli soda içiyorum acaba ondanmı veremedim.normalde haftada 1 kilo veriyodum.
Sıcakta kendini iyi hissetmiyorsan spor yapmak için kasma canım. Yararı değil zararı olur o zaman. Hafif esneme hareketleri falan yapabilirsin tabi.
arkadaşlar meyveli soda kilo aldırırmı bilgilendirirseniz sevinirim.benim hedefte 52.bugün tartıldım 53.7oo kiloydum.adetten dolayı bu hafta 200 gramcık verebilmişim.4 gündür meyveli soda içiyorum acaba ondanmı veremedim.normalde haftada 1 kilo veriyodum.
meyvveli soda içmemelisin
sade maden suyu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?