50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende şu anda 3+1 evde oturuyırum çocuk olursada 4+1 e taşınırım diye düşünüyorum .o boş oda var ya boş oda olmazsa olmazım....pek dağpınık değil ama kurtarıcım oluyo+ benim kilerim var yığıntılarımı oraya kaldırıyorum.boş odada sadece çamaşır işimi görüyorum.

ay bizde de öyle, bir sürü ıvır zıvır, atıyorum ama ben ya üfff içimi sıkıyor o eşyalar benim.

sohbet hoş güzelde sanki biraz konunun dışına çıkıyomuş gibi olduk.lmaz:kaydirigubbakcemile2gerçi ütü yapmak da kalori yakmaya iyi bi destek oluyo muş.

biz öyleyiz anacım, alışırsın. her konu var burda.

benim esyalarimin bir kismi annemde,
almadim ondan.
kitaplarimin buyuuukk bi cogunlugu onda mesela.
ordaki kitapligimi bozmadim, oylece duruyor )

Herkese merhabalar...
Bende çocuktan önce herşeyi ütülerdim ... şimdi valla yastık kılıfı haricinde nevresim takımı yok iç çamaşırı çorap vs ütülemem...yoksa siz kot ütüleyenlerden :1rolleyes:misiniz....
ay nefret ettim barsaklarımdan bilmiyorum neleri var çok hassaslaştılar..oda bende cok sıkıntı yaratıyo...
MENÜM
sabah
yağsız peynirli omlet
yarım dlm ekmek
öğlen
2 dolma içi(zeytinyağlı olduğu için yine bozulmuş olabilir)

ara
1 zero cola
Yarım paket etiform çörekotlu kraker
1 küçük muz

akşam
1 kase soğuk çorba
4 yk semizotu(iyi gelirmi yoksa daha çokmu çalıştıırır barsaklarımı)

ara
1 küçük muz

TEGO,
gecmis olsunnn

saol canımm ayy ne fenaa bişiymş yaa (

anchusa
geçmiş olsun canım. benim de ağrır kulaklarım. special k ile verilen kilolar geri alınıyormuş diye duymuştum ben.

tego
bu foruma gelmeden once special-k diyetini bir arkadasimla birlikte yapmistik.
gercekten de zayiflatti.
ama biraktigimda fazlasiyla geri aldimm

ayy başlamıyım hiç o zamn 3 günlk karpuz detox u yapmaı düşnüorum cumadan sonrada evde dielim yine o zmana kadr detox yapıyım dedm

merak etme kardiyo egzersizleri yaparsan kisa surede verirsin kilo.

ben kardiyo yapamadigimdan boyle yavas veriyoum
yapan arkadaslar cok hizli zayifladilar cnmm

bu kardiyo egzersizleri nasıl tatlım? merk ettm CADIARZU

kızlar ben bugün sıcktan pek düznli yiemedm bide tabiki kulak ağrımdan senağlama

sabh:1 tabak sütlü çorbaa içtim,1 domates ve 1 salatalık yedim yanında
ara:1,2 avuç kuruyemş yedm tutamadm kendimii ...:bbo:
öğle:1 bardak çay,2 tane grissini
ara:1 şeftali
hastaneden geldm çok sıcak bastı 1 tane de salatalık yedim bide üzüm yedm
akşam:2 kepçe makarna 1 kepçesi sossuz,1 kepçesi soslu böylelkle daha az soslu oldu :)) yanında da kocaman bir kase yoğurttt :)

gecede 1-2 porsiyon meyve yerm sanırım

selam kızlar bugün ne güzel kaynatmışsınız geçmişi okudum da zemuszemus . ütüden bahsetmişsin,z. ben de nevresim ütülüyorum.hatta iç çamaşrı, kot, toz bezlerimi bile ütülüyorum. ben de bir garibim hem ütü yapmayı hiç sevmem. ama benim kurutma makinem yok . oyüzden kırışıyıor sanırım.

bugün yediklerim.

sabah: 2 dilim esmer ekmek, kk yy peynir, domates,salatalık,biber,maydonoz

ara: 1sb yy süt

öğle: 3-4 kaşık bamya, 1 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim esmer ekmek

ara: 3 kayısı, çeyrek şeftali, 6-7 tane kiraz

akşam: 1 büyük kase sütlü müsli

ara: meyve yerim, yeşil çay içerim.

sen çok şeker bir kızsın yaramaz kız nutcase
yaşıtlarına göre türkçeyi güzel kullanıyorsun öncelikle onu belirteyim
Çok teşekkür ederima.s.. Bu laf beni çok mutlu etti şimdi. Çünkü ben hiç beğenmem Türkçemi. Konuşurken ya da yazarken bazı kelimeleri bulamıyorum, bir süre düşünmek zorunda kalıyorum, hatırlayamayınca da tek kelimeyle anlatacağım şeyi uzun uzun anlatıyorum. Yurtdışında falan da yaşamadım neden böyleyim bilmembilmiyorumkismile. Ama dil konusunda kendime güvenim yerine geldi sayende teşekkür ederim Trufcuğum:dance:. Yalnız şunu da belirteyim(dürüst olayım), birkaç hatamı arkadaşım düzelmiştir.
menünü maddeler halinde yazarsan daha okunaklı olur göze hitap eder
ama böyle yazmak istersen de okurum
Yok yok bende madde halinde yazmak isterim. Biraz elim alışsın daha düzgün yazarım :) .
Trufcum parantezlerini okuyunca bende iştah gitti zaten he he hee. Salam özellikle son zamanlarda çok az yiyorum, konserve aslında hiç almayız ama evde bir şey olmayınca yiyorum. Tamir falan olunca yemek yapılmayabiliyor da bazen belli olmuyor. Saatli beslenme olayı da pek mümkün değil bu düzende. Gazozu genelde ayda bir içiyorum. Aaaa resmen herşeye bir bahane buldum yahu . Utandım kendimden. Ama yanlış anlama lütfen, yazdıklarının hepsine katılıyorumbuyrunnnnnnnnn. Sadece normal nutcase bu değil onu anlatmaya çalışıyorum. Birkaç ay önce yazsaydım buraya çok daha güzel menüler görecektiniz. Neyse, konuya dönelim. Beyaz ekmek yemek istemiyorum ama bir kere Ramazandan sonra kahvaltıda değişik bir ekmek yemiştim bir süre. O ekmek de midemi kaldırıyordu biraz o yüzden bıraktım. Ne ekmeği olduğunu hatırlamıyorum. Önümüz de Ramazan, büyük ihtimalle biraz süzüleceğim zaten, şu sıralar değişik ekmekler denemeyeyim, birkaç ay sonra bakarım saydığın ekmeklere. Şimdilik beyaz ekmeğe devam :) .

Ekmeğin miktarını nasıl yazacağımı pek kestiremedim de. Yoksa bir ekmek bitirmedim merak etmeyin . Ben bir eski mesajıma bakayım da ne demek istemişim sonra açıklarım ben de unuttum ne yazdığımı menümde. Diyette olmadığım için pilav 2 kaşığı geçiyor. Ama 2 kaşığı diyete başlarsam uygularım. Yeşil çayı iyi ki hatırlattın, ne zamandır başlamak istiyorum bir türlü başlayamadım, onu da not alayım ilk iş anneme sorayım evde yeşil çay var mı. Yalnız şekerli içmemek lazım diye biliyorum ben, o zaman yeşil çayın bir şeyi kayboluyormuş, neyiydi hatırlamıyorum. Yoksa şekerli değil de ballı içince mi kayboluyordu o, hatırlayamadım şimdieyvahedigeldismile. Neyse ben şekersiz ve limonlu içeyim en iyisi :) .
nutcase kizsal mevzulari hic bilmiyosun sen yahuu ??
;-)
Öyle değil mi? Ailem bizi pek kız çocuk gibi yetiştirmedi ben ne yapayım ya ... Şaka bir yana, bu ağda/epilasyon işlerinin derinini hiç bilmem, yani hiç dışarı bir yere gidip de bir şey yaptırmadım o yüzden anlamadım o kelimenin ne olduğunu. Kolye-takı işlerinden bahsediliyor sandım :) .
kızlar şmdi hastaneye gidicm kulağım için yine lütfen yardımcı olun olur mu?? hepinizi öptüm kocaman..
Biraz sabırlı ol o kadar kilo gitmiş, geri kalan ne ki?yerimseniben
Kulağın için de bir şey yazayım. Çok bilmiş arkadaşımdan duydum, onun da kulağı birkaç hafta önce çok ağrıyormuş, sanki içten bir şey fırlayacak gibi hissetmiş, annesi birkaç havlu ütülemiş, o da ağrıyan kulağı sıcak havlunun üstüne gelecek şekilde yatmış. Havlu soğudukça annesi başka ütüleyip veriyormuş, böyle birkaç sefer devam etmişler ağrısı çok hafiflemiş sonra da geçmiş. Yani şimdi sen de bunu yap demiyorum çünkü sendeki durum farklıysa zararı da olabilir. Sonuçta arkadaşımın işitmesinde bir sorun çıkmamış. Ama aklında bulunsun daha hafif durumlar için.
birden kilo vermek de sağlıksız ama sağlııklıda veremiyom .beden sağlığımı koruyacağım diye ruh sağlığımdan olacağım.
Kafana ne kadar çok takarsan kilo vermen de o kadar zorlaşır, "bu kadar insan kilo verebiliyorsa ben de verebilirim" diye düşünmen lazım bence. Ne yapacağını bildikten sonra bu kilo verme işi çok kolay gelir sana da merak etme. Aç kalarak birden kilo verirsen fazlasıyla geri alırsın, sonra nutcase uyarmadı demeyinyerimseniben.
Bu arada mekik çektiğini yazmışsın, tam olarak nasıl yapıyorsun anlatabilir misin? Şu yüzden soruyorum, mekik çekerken boyun kaslarını kullanmak çok yanlış, sadece karnı hissederek kalkmak gerekiyor.
bu kardiyo egzersizleri nasıl tatlım? merk ettm CADIARZU
Kardiyo egzersizleri kalb atışımızı hızlandıran egzersizlerdir. Misal; koşu, bisiklet gibi... Yüzme de sayılıyor sanırım. Dans da sayılıyor mu acaba?

Truf şimdi baktım da "reçel yedim ekmekle" demişim. Onun anlamı şu, ekmek arası reçel yedim yani. Şimdi dilim ekmek değildi o, o yüzden nasıl yazacağımı bilemedim. Ekmeğin büyüklüğünü nasıl yazsam acaba??? Bir elimle tutunca tam kaplamıyordu elimi yani işte buradan tahmin etmeye çalışın, büyük bir ekmek dilimi değildi .

Ben bugünkü menümü biraz daha sonra yazarım, bir şeyler eklenebilir çünkü...

tego tatilin son üç günü eşimin de kulağı çok ağrımıştı. doktora gittik. 2 tane damla, ağrı kesici ve antibiyotik verdi.ama en çok rahatlatan 2 gün kulağına tampon yapıldı. gazlı beze 5- 6 tane ilaç sürüp kulağın içine itilip bir gün bekletiliyor. ondan sonra kulağı açıldı.

Benim boy 1.57. Daha doğrusu son baktığımda(1,5-2 sene önce) öyleydi, bende ticker'ime öyle kaydettim. Metremiz kırıldığı için bir daha boyumu ölçtürmedim. Mezurayla deneyeceğim bir ara .

hanımlar merhaba.. uyumus kalmısım aksam 1-2 saat cok yorgundum cunku..
spor yapıcam ama cok üşenyorum.. birinin kıcımı kaldırması gerek şu oturdugum yerden.. hava da cok sıcak lanet olsun ki.. iyice zor geliyo bu havada spor..

Sıcakta kendini iyi hissetmiyorsan spor yapmak için kasma canım. Yararı değil zararı olur o zaman. Hafif esneme hareketleri falan yapabilirsin tabi.

arkadaşlar meyveli soda kilo aldırırmı bilgilendirirseniz sevinirim.benim hedefte 52.bugün tartıldım 53.7oo kiloydum.adetten dolayı bu hafta 200 gramcık verebilmişim.4 gündür meyveli soda içiyorum acaba ondanmı veremedim.normalde haftada 1 kilo veriyodum.

meyvveli soda içmemelisin
sade maden suyu olacak

Bugünkü menümü yazayım hatırladığım kadarıyla.

Kahvaltı
İki-üç sucuk, beyaz peynir/domatesli ekmek(bir hamburger ekmeği). Şekerli ve limonlu siyah çay. Bir-iki siyah zeytin. Bir dilim ekmekle nutella. Unuttuğum bir şey varsa kusura bakmayın.

Öğle
Yarım tavuklu dürüm.

Akşam
3-5 konserve zeytinyağlı yaprak. Çok az kaşar peyniri. İki bardak meyva suyu. Çok az yoğurt.

Arada şeftali ve dondurma yedim. Şimdi bir bardak kahve içeceğim sonra da başka bir şey yemem herhalde.

Sıcakta kendini iyi hissetmiyorsan spor yapmak için kasma canım. Yararı değil zararı olur o zaman. Hafif esneme hareketleri falan yapabilirsin tabi.

haklısın valla.. ama dayanamadım vicdanım rahatlasın diye 45 dakika eliptik yaptım. 410 kalori yakmısım.
karın hareketleri ve slim in 6 yapıcam sanırım bir de.. çok terledim.
spor bana olan biten herseyi unutturuyor şimdilik...

meyvveli soda içmemelisin
sade maden suyu olacak

evet canım meyveli sodada şeker var diye biliyorum ben. içme boşver. yeşilçay filan iç onun yerine.. süt iç.. filan.

bugunkü menümü yazayım ben de.. herkes yazıyor.

sabah: peynir-salatalık-2dilim kepek ekmeği

öğle:1paket eti form sade. okuldaydım yiyecek uygun bisey bulamadım malesef

aksam: 3tane banvit kasap köfte almıstım onu yaptım yedim-2yemek kasıgı yogurt-biraz bulgur pilavı- taze nane

spordan önce de 2-3 yudum powerade içtim.

şimdi 45 dakika eliptiğe ek olarak. start t up+ 8 min abs+zumba yapıcam.

tuhaf bi sekilde gögüslerimin şiştiğini hissediyorum. oysa daha yeni bitti reglim.. yarın sabah tartılayım bi de.. merak ettim ne kadar olmusum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…