50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dut ne canim?? cis mi yani

menunu gayet begendim canim afferinn
:81:

spor da yapmissin daha ne olsun.

kizlar menuler cok az geiyor hayirdir ? erkenden bayram tatiline mi ciktiniz hepiniz ??

düt aslında süt....... cıs değil.... yazarken yanlış yazmışım......

gunaydinnnn.........

sabah--> 1dilik kepek ekmegi+1 kk peynir

ara--> 1 muz+yarim hurma (meyve olani)

oglen--> 4 adet firinda fingerfish

ara--> yogurt 150 gr

aksam--> hehe firinda patates püreli koftemin son günü...

düt aslında süt....... cıs değil.... yazarken yanlış yazmışım......

ayy koptum burda.. cok guldum yaaaa ))

gunaydinnnn.........

sabah--> 1dilik kepek ekmegi+1 kk peynir

ara--> 1 muz+yarim hurma (meyve olani)

oglen--> 4 adet firinda fingerfish

ara--> yogurt 150 gr

aksam--> hehe firinda patates püreli koftemin son günü...

:81:

gayet guzel cnm. begendim menunu

ev odevini yaptin mi??

günaydın kızlar nasılsınız, benim dünüm çok fena geçti beklendiği üzere:S
yeni bir kısır denedim çok güzel oldu yahu, misafirden çok yedim ehehe
sonra eşim ekler almış, misafirler pasta getirmiş, ev çok fena yemek dolu. arkadaşları aradım da bir müsait gelecek bulamadım

ayy ekler'i de nasil özlemisim.... ev yemekleri de burnumda tüttü resmen :) keske beni arasaydiniz ucardim

kızlar bu arada strawberryde yılbaşı indirimi başlamış, makyaj setleri inanılmayacak şekilde ucuz:S

ama ben hasta oldugum icin bu hafta ödevim yok ki :) kocum dün öyle demistiniz :))

yine de ekstradan yol yürüdüm :))

aa dogru cnm, sen izinliydin. pardon

nasilsin bugun;
depresyonun falan gecti mi??

oo hepsini sen yeme sakin haa )

dun icin diyecek bisey yok, ama ikac gun yemek yapma bari de azar azar bunlari bitirin

kızlar bu arada strawberryde yılbaşı indirimi başlamış, makyaj setleri inanılmayacak şekilde ucuz:S

canim ben de gecen gun baktim da;
harika makyaj paletleri var ve benim eskiden beri hevesim vardir makyajs setinde

a ile baslayan bi marka vardi simdi unuttum, onun renkleri cok hos

ben de almayi dusunuyorum, acaba bu ind. ne zamana kadar surer cnm ??

oo hepsini sen yeme sakin haa )

dun icin diyecek bisey yok, ama ikac gun yemek yapma bari de azar azar bunlari bitirin

karşı komşu teyzeye götüriyim birazcık, hep selamlaşıyoruz hiçbirşey götürmedim. biraz komşuluk yapıyım dimi :)
şimdi tabağa poğaça çörek falan koyucam ama pasta falan da koysam ayıp olur mu sizce, kendi yaptığımdan mı götürmeliyim sadece:S

arezia mı? çok indirime girmiş onu setleri ya, istiyorsan kaçırma yarı fiyatından ucuz. 26sında bitiyor. zaten şuan yılın en büyük indirimi.
benim makyaj setlerim var ama, ben de alsam da bir arkadaşıma hediye etsem mi diye düşünüyorum, benim ihtiyacım olan bişey yok indirimde :S bişeyler alıcam ama hepsi normal fiyatında geçen aldığım göz kalemi seti de indirime girmiş, bahtsız mıyım neyin

aa dogru cnm, sen izinliydin. pardon

nasilsin bugun;
depresyonun falan gecti mi??

evet biraz daha iyiyim... aslinda 2 gündür sevdicegimle de inatlasiyorduk, onun stresi de vardi... dun aksam 4 parca cikolatadan ve uzunca bir telefon konusmasindan sonra kendime geldim :)

bugün spor yapabilecegimi düsünüyorum. ödeve hazirim kocum :)

ben de artik yavas yavas duzenli makyaj yapmaya baslamak istiyorum. ne tavsiye edersiniz.
bi goz kalemim, rimelim, allik im var ama cok beceremedigim icin kullanmiyorum. sanirim cesit yok, surekli ayni sey yapmak istemiyorum bu yuzden de hic yapmiyorum. ama artik bakim konusunda da bir duzenim olsa fena olmaz

günaydın kızlarrrr
koçum sen benim kafama bikaçgünlük peşin peşin vur istersen
dün süpriz bişekilde 1 ay içersindeki 3.reglimi oldum...
bel ağrısı yüzünden dün ödev falan yapamadım yan gelip yattım
bugün de kasıklarımda hafif sızı var eğer geçerse bişeyler yapmaya çalışıcam
bu hafta kilomdaki 300gr lık artuşın sebebide bu olsa gerek bu sabah tartıldım geçen cuma 58.8 dim bu sabah 58.7

günaydinnn ....

1 ay icinde 3. mü?? hic doktorla konustunuz mu?

cuma günü tartilir misiniz yoksa bu kilonuzu not edeyim mi listeye, bu hafta kilo listesini ben tutacagim...

canım neyi merak ediyorsun mesela. ten rengin ne yüzüne ne uyar, nasıl makyaj yapman falan lazım falan mı, yoksa hangi markayı kullanman lazım falan mı?

sen cilt tipini, ten rengini, göz rengini falan yaz ben sana söyliyim. az çeşitle de çok güzel makyaj yapılabilir doğru ürün seçildiğinde.

@pepper canım arezia fazla kalıcı değilmiş bu arada, ama bazla vs güzel olabilir farları.

yok canım dr.umu aramadım yıllık kontrolüm önümüğzdeki ay bayramdan sonra gidicem öne çekip ama ben duruma sebep olna şeyi bildiğim için kendim ettim yani oyüzden pek endişelenmiyorum...

geçmiş olsun canım bir doktora görün istersen.

herseyi merak ediyorum desem :)) cunku bu konuda oldukca zayifim. yani sadece biryere gidilecekse makyaj yapardim, o da kardesimin zoru ve cabalariyla. simdi biyere gideceksem-özel biryer- bi göz kalemi, rimel, allik.. günlük hayatta da hicbisi yok.. ama günlük hayat icin yukarida yazdiklarimi, özel zamanlarda da daha özel seyler istiyorum :)

cilt tipim: yagli diyebilirim
ten rengim: acik, soluk benizli degilim ama acik ten,
sac rengim: kizil boya vardi, diplerim 10 cm geldi, kizil akti, suan cok renkli ama kestane tonlarinin hepsi var diyebilirim :)
göz: yesil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…