50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bence sen gunluk olarak gozunun sadece ustune kalın koyu renkli bir kalem ceksen ucunu uzatarak, hafif rimel ve koyu renk ruj sursen yeter. cildin yaglıysa allık isine girme derim ama yuzun genisse daraltmak icin kemiklere azıcık uzunlamasına surebilirsin o zaman ruju koyu surmezsin. ozel gun makyajları icin de topiclerde baya anlatıyor kızlar nasıl yaptıklarını ve foto yukluyorlar, oralara da bakabilirsin. :79:

kizlar göz makyaji konusunda güzel paylasimlar var burada, özellikle ilarzu isimli kullanicinin makyajlari sahane. Miriana da öyle..

koçuma sevgilerle dunku menum :)

sabah:1 domates,1 salatalık,3 zeytin,1 dilim mozarella,bir dilim kepekli ekmek,6 fındık
ara:elma
öğle:yumurtalı ıspanak,3 dilim kepekli ekmek
ara portakal
akşam:haşlanmı ıspanak ve brokoliyi yoğurtla karıştırıp yedim.oh oh ne de guzeldi.

canim bir de camelion var , o nasil bir marka acaba bilgin var mi?

Hekese selammm ben geldiiimmm :))
Dünkü menümü yazıyım ben de

Sabah-------> çok ince bir dilim üzümlü kek, bir iki zeytin

Öğlen--------> 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak haşlanmış yoğurtlu brokoli

Ara----------->1 paket etifotm kepekli bisküvi

Ara (akşam 7)------------> şekersiz yeşil çay, 2 avuç üzüm

Akşam(saat 9:30)----------> çeyrek bazlama, 1 kase tarhana çorba, 1 tabak yumurtalı ispanak yoğurt ile

Cozutma(gece 23:00)------------------> 1 dilim kek

Dün gece 12'ye kadar çalıştım evde de, o yüzden spor fln hak getire anca çorba- ıspanak yapmaya, sofrayı kurup kaldırmaya ve sonra da bu günün yemeğini koymaya vaktim oldu.Düdüklüde haşlama tavuk patates havuç yaptım eheheheh :13:

Spor cezalarım katlanarak artıyor koçum farkındayım.

Bide farkettim ki iş stresi beni daha çok yemeğe itiyor.Bayram arifesi acayip yoğunlaştım, ee yatana kadar çalışınca da yemek yemeği sanki kendime hak gördüm.....cık cık cık...çok ayıpp

Bu günden itibaren ne kadar hala yoğun olsam da kendime geliyorummm ağzımı kapattımmmm

@elacım bebeğim sağol ama sen benden zayıfsın kuşum

@yaekhiyna tatlım biz yazın buluşmuştuk, resimler anchusanın albümünde

canımcım teknik olarak kilom senden az olabilir ama boyuma göre fazla olduğu için öle fıstık görünmüyorum

Valla yaptıklarını dağıt oraya buraya, eğer benim gibi obursan hepsi mideye iner

İki gün önce güya kocam istedi diye bi üzümlü kek yaptım ama ben de bir sürü nasiplendim valla ..Hayır masanın üstünde durdukça yiyesim geliyo..

Esasen böle şeyleri şeffaf pasta kabına koymayacaksın, kek kalıbında değil dandik tepside yamuk yumuk pişirceksin ..yoksa ortası delil kek kalıplarından çıkıp şeffaf kaplara konan kekler çokkk çekici oluyoooo yaaa

Senin masanın üstü de şimdi tam dalmalıktır ay ay ayy

Allahım bana da bu kadar az yiyip doymayı nasip et..amin:97:

göz altlarında morluk varsa iyi bir likit kapatıcı kullan önce, ama yoksa gerek yok buna.
cildin düzgünse fondöten kullanma hiç gerek yok.
canım az makyaj yapıyor musun zaten bir kere kaliteli malzemeler kullan ki etkili olsun.
cildin yağlı ise parlamaması ve pürüzsüz olması için ten rengine uygun açık renkli bir pudra kullanmanı tavsiye ederim.
göz altı kapatıcı kullanmayacaksan göz çevrene güzel bir aydınlatıcı ya da sedefli açık renk doğal bir far kullanabilirsin.
gözlerin yeşilmiş mutlaka kalem kullan çok yakışır. metalik yeşil, (normal yeşil biraz garip duruyor) siyah, koyu siyah gibi kalemler çok güzel olacaktır. kalemi kirpiklerinin içine sür. özel günlerde göz kapağına da eyeliner de kullanabilirsin ama günlükte gerek yok bence.
iyi bir rimelin olsun 2-3 kat rimel sür, takma kirpik etkisi edin. :)
en son da yüzün beyaz olduğu için bebek pembesi bir allık sürersen muhteşem olursun. :)

canim bir de camelion var , o nasil bir marka acaba bilgin var mi?

canım o da öyleymiş, ama onun setlerinden birinin far sayısı baya fazla, pudra vs için değil ama far ve dudak parlatıcısı için alınabilir aslında.
far bazıyla kullanırsın kalıcı olur. baz yoksa arko yeşil kremlerden de oluyor, ben burdan duydum uyguladım gerçekten de işe yarıyor :)
benim de öyle çantası için aldığım bir set vardı, allığını falan kullanamadım ama, farlarını bazla kullanıyorum, dudak parlatıcılarını da kullanıyorum.

ay sorma ya gidip gelip yiyorum ben de ya benim yaptıklarım baya tükendi aslında çoğunu eşim bitirir akşam kesin, bir poğaça kalır da.
ekler pasta ve koca bir pasta var, o tehlikeli olan
bir tabağa poğaça, çörek, ekler pasta ve normal pasta koysa.
onlar da komşuya verilir mi bilmiyorum ki, ayıp olmasın.
ne münasebet demesin teyze sonra bana

Teyze de buldu da bunayacak mı, üzümünü yesin bağını sormasın accık
Dikkat et canım platesi yanlış yaparsan sıkıntısı büyük olur:94:

ay sorma ya gidip gelip yiyorum ben de ya benim yaptıklarım baya tükendi aslında çoğunu eşim bitirir akşam kesin, bir poğaça kalır da.
ekler pasta ve koca bir pasta var, o tehlikeli olan
bir tabağa poğaça, çörek, ekler pasta ve normal pasta koysa.
onlar da komşuya verilir mi bilmiyorum ki, ayıp olmasın.
ne münasebet demesin teyze sonra bana [/QUOTE]

demez annem öyle yapardı,herşeyden koyardı bir tabağa götürürdü komşuya.bence daha sempatik bu.

@Lachesis

1. öneriler icin cok cok tesekkür ederim...

2. biri bana, su öglen vakti 1 tabak yiyecek icecek getirse hiiic mi hiic 'nerden cikti bunlar' demem :) siz deneyin, yemek istemezse cöpe atar, laf ederse de demek ki mantikli bi komsu degilmis diyip ona göre davranirsiniz :)

3. gecmis olsun.. umarim ciddi birsey degildir..

Ya sanırım ben regli olucam, gerçi 14'üne daha var ama şişivermeye başladım şimdiden.Öyle farklı bi belirti de yok Sanırım hamilelik hayallerim gelecek aya kaldı.Neyse kilo vermek için bir ay daha kazanmış olurum napalım..Herşeyin hayırlısı

hayırlısı canım.bence ne kadar az kiloyla hamile kalınırsa o kadar iyidir.ablamın ikiz bebekleri oldu...doğumdan sonra tartıldı,sadece eski kilosundan 3 kilo fazlaydı. sonraki hafta zaten ustunden o kiloyu suyu attı ve hiçbişey olmamış doğum yapmamış gibi devam etti hayatına.ne çatlak oluştu ne de selulit...onun yerinde ben olsam doğumdan sonra 20 kilo fazlam olurdu çatlaklar da cabası

selam kızlar....nasılsınız bakayım...ben çok iyim bu akşam dr.kontrolüm var bakalım ne diyecek
yedikelrim....
sabah: yarım domates, yarım salatalık,1 yumurta, çeyrekten az ekmek, 1br çay.
kahvaltının ardından azcık üzüm ve 1 bardak süt

ara : 2 tam ceviz
öğle: nefis bi sebze çorbası, 1 tbak kuzu kavurma 5 tane ince patates kızartma. 2 dlm ekmek.1 bardak taze sıkılmış karışık havuç elma suyu...
ara için 1 portakalım var..akşam belli değil daha...

Selamm ben de seni merak ediyodum, hatta biraz önceprofiline girip mesajlarına baktım
Nasılsın iyi misin, ne durumdasın, bulantılar başladı mı değişiklikleri anlat bakalım azcık

orenje selam
maşallah canım takdir ettim seni çok güzel beslenmişsin lütfen hep böyle devam et,ama kahvaltına peynirde koy kaşar çökelek yada keçi peyniri senin için en iyileri bilinmeyen akşamına yada herhangi bir ara öğünede yoğurt koymalısın....

bi de bide aktivitem

leslie ile ısındım
slim in 6 yaptım :)

koçuma tekrardan sevgiler

valla supersin cnm 10 puann:81:

sen tam sopaliksinn
su keki biran once birine ver bisey yap, yiyip durma artik.. spor odevlerini de yapmadin mi yine,
valla seni 10 tur kosturucam sonunda o olacak hee

ay belim ağrıyor, plates yaparken incittim biraz galiba
amannn cnm dikkat et...

afferin sanaa
sutunu de icmis, meyvesini de yemis benim taze annemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…