50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız, tatilde bol bol gezdim haliyle yedim içtim, tartıdaki rakam fena, başladığımız noktaya geri döndük yine, ama vazgeçmek yok, dört elle diyetimize devam

selam kızlar.ben de memleketten döndüm. ipin ucunu kaçırdığım çok oldu.ama kilo almış görünmüyorum. 1 aydır aynı kilodayım pazartesi bütün kızlar toplansa da eski enerjimizle devam etsek...motivasyona ihtiyacım var.

selamlar herkese...... bizde tatilden bugün döndük...... offf yaaa niye her tatil dönüşü böyle oluyor..... evde tam düzenimi oturtuyorum evden dışarı çıktımmı herşey bozuluyor neden dışardada tatildede düzenimi koruyomuyorum offff offfff......... bal kabağına dönüşüyorum..... (((

geçmişi okudum herkes aynı durumda mehter gibi olduk 2 ileri 1 geri.......

kızlar bende evıme dondum tatil bitti. yarın okul var sıkıntı bastı beni. kiloyu hıc konusmayayım yarın tartılacagm ama bır an once bu kılo almaya son vermelıyım. tatılde yaza gore kılo almıssın ama boyle cok guzel olmussun dedıler allahtan ama artık kosu bandımın bandını degıstırmem gerekyrdu onu degıstırtıp hergun kosup spora tam gaz vermem gerekıyr. sızlerde ıyısınızdır umarım gecmıs bayramınızı kutlar sızlerı operım. ben sımdı uyuyayım bıraz shala yorgunlugu atamadım uzerımden

slm kızlar bende kayseri ye gitmiştim bayram tatilinde, yeni döndüm.sitemizin görüntüsü değişmiş şaşırdımm

ayyy bnede bugün tam 59 gördüm tartıda offf tatil hepimizi yaktı vallaha hadi yarın sabah eskiy dönbelim artık
ve kızlar ben yarın iş başlıyorum
dua edin benim için aksilik olmasın sorun yaşamadan işbaşı yapayım ve işe alınayım....
çok istiyorum....

dualarim seninle canim, bu deneme mi yarindan itibaren ?

hepiniz benim kiloma gelmissiniz kizlar. ha gayret vericez kilolari bundan eminim, bu arada hosgeldiniz, özlemistik sizleri

günaydın kızlar aranıza katılmak istediğimi söylemiştim ama sanırım siz yoktunuz sadece aygirlden cevap gelmişti:)şimdi baktımda sizde benden 1-2 kilo daha azsınız.onun için çok dengesizlik olmayacaktır diyetlerimizde.ben bu sabah başladım.1 dilim ekmek ,1 dilim peynir,1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli,domates salatalık,2 tanede yeşil zeytin yedim.yanında da şekersiz siyah çay içtim.spora henüz başlamadım sauna eşofmanımı bekliyorum o gelince inşallah ona da başlıcam.şuan 60 kiloyum bakalım hafta sonu kaç olucam .ideal kilo 52 ymiş ama ben 50 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…