• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa bir haftada 1,5 kilomu vermiş aaaaaaaaaaa akannehir
birazdan mola vericem cokacimcoook teşekkür ederim burcucum

BOZO :56.3 (700gram vermiş)
YESA:50.5 (1500 gram vermiş)
YASEMN:61.3 (300gram vermiş)
SCYLLAA:58.2 (300 gram almış)
FSNCELIK:59.5 (700 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (1000 gram vermiş)
SEVGİ:57.5( YENİ UYE)
ECEMM:56(YENİ ÜYE)
ASHMİNUKAL:60.6(YENİ ÜYE)
TWEETY:61
TRUF:60.8(200 gram vermiş)

Merhaba.gif

ben yarin sabah tartilcam kizlar

ben yarın akşam yanlız olacağımı sanıyordum ama değilmişim
yarın kaçamak yapmak serbst mi :kedi:

canım yarın yılbası tabı ama yenı yıla yıyerek gırmıyelım dımı aşıraya kaçamamak ve yakmak ıcın caba sarfetmek şartıyla olabılır ama bu haftakı koç da scyllaa ceza verırse uyguluycaz kacarı yok

kıslar koç olmak insanı acayip motive ediyor belki ben bu sayede zayıfladım bu hafta
kendimi sorumlu gibi hissettim

kıslar koç olmak insanı acayip motive ediyor belki ben bu sayede zayıfladım bu hafta
kendimi sorumlu gibi hissettim

canım ıste bende bu yuzden sadece kılo verenlerı degıl rast gele sıradan secıcem koçları demıstım hatırlarsan sorumluluk vermek adına dıye not dusmustum.ıse yardıgına cok sevındım

canım ıste bende bu yuzden sadece kılo verenlerı degıl rast gele sıradan secıcem koçları demıstım hatırlarsan sorumluluk vermek adına dıye not dusmustum.ıse yardıgına cok sevındım

evet canım hatırlıyorum ve çok işe yarıyor
inanın ne yediysem dürüstçe yazdım
bugün kendi cezam var 20 çömelme hareketi yapıcam yatarken gündüz zaten yaptım sporumu

kızlar bu gün :

1 portakal
1 ayran
1 kepek ekmeğine peynirli tost
salata

yedim. akşam da salata çorba ya da onun gibi bişey yerim ama canım çok tatlı çekiyo muhtemelen danette yiycem bu gece.

kilom 48 e indi. 1 kilo vermişim sırnaşık şey

bu arada bu su olayınızı anlamadım kızlar. ben doktor falan değilim ama kendi düşüncemi söyliyim vücudun neye ihtiyacı varsa insanın canı onu çeker. Emin olun aklımızdan çok daha iyi çalışıyo vücut. Biz eczaneye gidip kan şekerimizi ölçtürüp düştüğünü anlamayuız ama regl döneminde canımız tatlı çeker o zaman anlarız ki kan şekerimiz düşmüş. Ya da hamilelerin canları bişey çeker hücrelerin ona ihtiyacı vardır. Su da böyle.

Ben etrafımda 1 kişi bile görmedim ki canım bu gün 1,5 litre su içmek istedi desin. Anca 3 4 bardak içiyo herkes. Şimdi bütün bu insanlar sağlıksız da bu yaşlarına kadar neden doktor dememiş sen su içmiyosun da böyle oldun diye.

Bilim dünyası sürekli efsaneler üretiyo ve sürekli değişiyo.

Vitaminler, kolesterol seviyesi, su ihtiyacı vs.

Her şeyin azı karar çoğu zarar demişler.

Ben size şöyle bi tavsiye veriyim ben eskiden hiç su içmezdim ve çözümü yemekllerde su içmede buldum. iki kaşık yemek yiyip 1 yudum su içtim. bunu bir süre yapınca ben artık su içmeden yemek yiyemez hale geldim. çorba içerken bile su içiyorum. ama öyle bardak bardak değil tabi vücudum ne kadar isterse. günde zaten çay limonata vs. su ihtiyacınızı karşılıyosunuz bakın size internette bulduğum bi örnek gösteriyim :

enfeksiyondan kurtulmak için günde 2.5-3 lt su içmeye karar verdim 15 gün boyunca bunu yaptım 15 gün sonra bana baygınlık vurmaya başladı nabzım 60 a kadar indi kaba soluğu hastahanede aldım doktora durumumu anlattım doktor bana hiponatremi geçirdiğimi söyledi kandaki sodyum yani tuz oranımı düşürmüş
bu durumu internette incelediğimde fazla su içmenin ölüme kadar götürdüğünü gördüm su içerken maul olmalıyız sıvı olarak yalnız sudan karşılamayın meyve suyu gibi içeceklerden de sıvı almaya bakın yoksa vücudun elektrolit dengesini bozarsınız benden söylemesi

bunula ilgili yazı: Fazla su içmek öldürüyor.!

Çok su içmenin bilinenin tersine ölümcül olabileceği belirtiliyor..

Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su içmek, ölümle sonuçlanabilecek zehirlenmelere yol açıyor.

ÖZELLıKLE GRıPLıYKEN DıKKAT

Avustralya'daki Queensland Üniversitesi bilimadamları, her şeyin olduğu gibi su içmenin de fazlasının zararlı olduğunu ortaya çıkarttı.

Araştırmaya göre, özellikle soğuk algınlığı ve bronşit gibi hastalıklar sırasında vücuttaki suyu bağlayan bir hormon salgılanıyor.

ıdrar yoluyla atılamayan su, hiponatremi hastalığına yol açıyor.

BAŞ DÖNMESı ıLE BAŞLIYOR

Kanın fazla sulanması nedeniyle tuz oranının düşmesi olarak açıklanan hastalık, baş dönmesi ve yorgunlukla başlıyor, komaya kadar uzanıyor.

Uzmanlar, "Gripliyken aşırı su içmek felce bile neden olabilir.

Ayrıca, böbreklerin atamayacağı kadar çok su tüketmek toksik etki gösterir. Bu da ölümcül zehirlenmelere yol açar" diyor.

Kızlar canınızın çektiğini dinleyin başka bişey dinlemeyin. yok hergün bir avuç fındıkmış, yok her gün 2 litre suymuş, yok günde şu kadar bilmem neymiş. Allah bize öyle bir beden bahşetmiş ki neye ihtiyacı varsa bize söylüyo zaten.

afferın sana bende kondısyon plates kosturp duruyorum ama bugun yattım hastaydım ya dınlendım keşke aynı sehırlerde olsaydık gorusup muhabbet ederık resım cektırıp yayınlardık burda

canım zaten günde en fazla 2.5 litre kışın
yazın ter attığımız için biraz daha fazla su içebiliriz
ama benim su içtikçe içesim geliyor

Back
X