50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım haklısın bılgılendırdıgın ıcın tsk ederım bende yemeklerden once su ıcmeyı alışkanlık halıne getırdım ve tabı aralarda da ıcıyorum susuz sofraya oturmamopuyorumnanaktan

canım zaten günde en fazla 2.5 litre kışın
yazın ter attığımız için biraz daha fazla su içebiliriz
ama benim su içtikçe içesim geliyor

ahah açlıktan olabilir mi ben şimdi beğenmediğim limonatayı ağzımda yuvarlayıp yutuyorum

mantar seviyosan mantar da haşlayabilirsin hem tok tutuyo hem lezzetli gerçi herkes sevmiyo mantarı ama ben mantar yiycem. benim derdim götürüceğim fındık fıstıklarda sonra biz misafirliğe gidicez hem bişey yememek de olmaz ama dimi laelaelaelaelae

bak mantarı ii hatırlattın
mantar
tavuk bide meze hafif olur tatlı yapmıycam zaten

yok yok tatlı yapmıycam istemedi kilo aldım dedi kaydirigubbakcemile3
benim gibi kilo takıntılı birisinin yanında dura dura onda da başladı

slm kızlar bugün yediklerimi yazıyorum sizce çok mu yemişim bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kaydirigubbakcemile5
kahvaltı= 1 domates
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
çok az peynir
1 portakal
öğle=1 küçük kase yoğurt
1 porsiyon böbrek (kansızlığım var diye yemek zorundayım her gün:çok üzgünüm:)
akşam=1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük elma

2.5 lt su içtim
1.30 saat spor yaptım (hergün yapıyorum)

lütfen bana yardımcı olun kızlar şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
(57 kiloyum 55e düşmeye çalışıyorumopuyorumnanaktan)

sporla dengelemişsin spor yapmasan çok olurdu ama bence çok iyi süpersin alkışlıyoruz alkisalkisalkis

börek yiyorsan sadece kahvaltıda ekmek ye akşam yeme
kansızlık varsa pekmez iç

YESA CIM SENI COK TEBRIK EDIYORUM ISTE ODULUN:hooray:alkisalkisalkis

ayy canim cok tesekkur ediyorummmmm :lepi:

kızlar bu arada yesa yı tebrık etmeyı unutmayınkaydirigubbakcemile5

ayy bi de kizlara da soylemissin tebrik edin diye canim benim opuyorumnanaktan

yesa bir haftada 1,5 kilomu vermiş aaaaaaaaaaa akannehir
birazdan mola vericem cokacimcoook teşekkür ederim burcucum

canim ilk baslarken 52 dedim kiloma tam bir hafta onceki tartilmam degildi ama tartiyi her istedigimde kullanamadigim icin 52 demistim belki 51.5 de olabilirim o zaman ama su an kesin kesin 50.5 im alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızlar merhaba hepinize,

Okuldaydım bugün yeni geldim, bana destek olduğunuz için hepinizi çok ama çok öpüyor ve teşekkür ediyorum. En korktuğum sınav bugündü istatistik:S
Ve iyi geçti, dün kü moral bozukluğum yok şuan bir de koç olduğumu öğrenince daha da bir mutlu oldum çok sağol burcucum. Sabah o kadar keyifsizdim ki, 3 kaşık nutella yedim:S Tabi madem koç oldum önce kendime ceza veriyorum 400 kalori yakıcam bisiklette.
Kızlar hepiniz bu hafta çok iyiymişsiniz hepinizi tebrik ediyorum.
Bozocum mükemmel bir koçtun, sayende vücudum sımsıkı oldu spordan kilo veremedim belki ama kasa falan dönmüştür belki şuan daha pozitif bakıyorum.
Yesacım mükemmel azmin için seni de tebrik ediyorum.
Burcu hayatım geçmiş olsun, teşekkürler yeniden.
Ve yasemincim tavsiyen için çok sağol deniycem, çok teşekkür ederim canım.

afferın sana bende kondısyon plates kosturp duruyorum ama bugun yattım hastaydım ya dınlendım keşke aynı sehırlerde olsaydık gorusup muhabbet ederık resım cektırıp yayınlardık burda

gecmis olsun canim tekrardan en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle :Saruboceq:

canim bence de cok yememissin de kansizlik ve borek ikilisini cozemedim ben yaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…