50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oncelikle yeni kocumuza hayirli ugurlu olsun der ilk cezama razi olurum

malesef yemege disariya gittik cok guzel bunu dene diye israr ettiler iyi dedim tavuk eti uzerine erimis kasar ve barbeku sosu bi de yaninda patates kizartmasi (neyseki hepsini yemedim) 1 bardak da limonata ama gazoz gibi ((

yarin daha da fena olacak gibi yaaa

ben su yediklerimi yakmaya calisiyim

canim benim cok sevindim hem sinavin icin hem moralin icin hem koclugun icin tekrardan tebrik ediyorum opuyorumnanaktan cok da tesekkur ediyorum ama almaktan o kadar korkuyorum ki bugun dikkat edemedim yarin da edemeyecegim buyuk ihtimal umarim almam insallah simdi spora basliyacagim su yediklerimi bi yakayim da sositososito

Hemen göreve başlıyım dimi.:)

Evet yarın yılbaşında, böyle bir günde diyet yapmak çok zor biliyorum. Size hafif bir yılbaşı menüsü önerebilirim. Dışarıda yiyecek olanlardan da buna göre yemeklerini seçebilirler. Neler yapılabilir, neler yenebilir;

Sarımsaklı yoğurtlu, havuçlu, kabaklı salatalar, patlıcan salatası.
Fırında yağsız pişirilmiş kızartma tadında patates, sade patates püresi,
Yeşil salatanın her çeşidi,
mayonessiz makarna salatası,
tam tahıl ekmeğinden minik kanepeler,
bol soğanlı çok az yağlı mantar sote.
ızgara et, ızgara tavuk

Kuruyemiş olarak beyaz leblebi, çok az fındık fıstık yiyebilirsiniz.

İçecek olarak diyet kola, sade soda, alkol alacaksınız, bira şarap gibi mayalı içecekler yerine, votka, viski gibi göbeğe yapışmayan içecekler.

Bu tarz yemekler tavsiye edebilirim.

Eğlence mekanına gidecekseniz de bol bol dans edip kalorileri yakmaya bakın
Biz evde tombala, tabu oynuycaz bu sene:)

Kolay gelsin canım, bisiklete biniceksen eline su şişeni almayı unutma

scylla ben eminim sen bu hafta kilo vericeksin bırakmak yok tekrar tebrik ediyorum

ben de yarın tavuk mantar meze türü düşünüyorum hafif şeyler yapıcam tatlı yok kola yerine meyve suyu gündüz dışarda olurum yürürüm öğle yemeği yiyemem

Ben de öyle yapıcam, inşallah bu hafta gerçek anlamda kilo verebilirim. Şu 58'de takıldım kaldım
Hırs yaptım, yarın misafirlere diyet yemeği yapıcam

Kızlar hepinizi tebrik ederim
bozo ve yesa ilginiz için sağolun bnm evim soba ile ısınıyor sabah 8 de kahvaltı yaptım yani tartılmak için üstümü değiştirmek laelaelaelaelae çok zor geliyo ama haftaya öyle denicem

birde sabahleyin kendimi biraz şiş hissettim kortum veremedim diye

neyse burcucum çok geçmiş olsun
bozo canm seni ayrıyettn koçluğun için tebrik ederim gerçi ben bu hafta pek yoktum ortalıkta
galiba bu hafta yandım:mymeka:

Scaylla senide kutlarım koçluğunda başarılar
ne olur çok ağır ceza vermeee senağlama

teşekkür ederim yasemin

bişey değil canım sizler sayesinde günlük enerjim yerine geliyor daha çok azm ediyorum
akşam yemeğini yedim yeşil çayımı içtim ara öğünde 2 kuru yemiş ve 4 kaşık yoğurt yedim
1 saattir açım eskiden olsa hiç durmaz yerdim şimdi tadarak ve hafif yiyerek idare ediyorum :lepi:

Geç saatlerde acıktığında naneli sakız çiğne hayatım iyi geliyor iştahı kesiyor, miden çok kazındığında ya da canın tatlı istediğinde bazen sert şekersiz bir nescafe iyi gelebiliyor. Ama fazlası selülit yapar bunu da unutmamak lazım.
Stepperını kullanmaya başladın mı, çok hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum, sen dene yorumlarını söyle de belki ben de alırım:)

1 günlük bişey olmaz heralde herkes yerken bakıcakmıyız
ertesi gün telafi ederiz

Yılda bir gün, o açıdan abartmamak lazım. Ama bende bir haftalık kaloriyi bir günde alabilme gibi bir kabiliyet olduğundan dikkat edicem, hem burcu bana tatlıyı yasakladı:S

Akşam yemeğini kaçta yiyorsun? ben bugün eve 8 de geldim onun için de o saatte yedim, o yüzden de geç yatıcam. Yatmadan önce bisiklet çalışırım kalçayı öyle ağrıtıyor ki 250 kaloriden sonra, koltuk, yatak cennet gibi geliyor

rica ederim canim gercekten sabah kalkar kalmaz tartilmak en dogrusu derler hatta uzerimizde hic kiyafet olmamasi gerekiyormus kaydirigubbakcemile3

tam 500 kalori yaktim bisiklette
100 kere ip atladim simdi de sirada mekik var bayaa bi

sizce yakmismiyimdir bugun yediklerimi canlar insallahhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
tam 500 kalori yaktim bisiklette
100 kere ip atladim simdi de sirada mekik var bayaa bi

sizce yakmismiyimdir bugun yediklerimi canlar insallahhhhhhh

Yakmışsındır bence hayatım, bişey sorucam 500 kalori ne kadar sürüyor senin bisiklette. Bir dehep aynı hızda mı çalışıyorsun?

Yakmışsındır bence hayatım, bişey sorucam 500 kalori ne kadar sürüyor senin bisiklette. Bir dehep aynı hızda mı çalışıyorsun?

canim hizi falan da gosteriyo da hic dikkat etmiyorum ben gozum kalori de :lepi: 100 kaloriyi 9dk-13 dk arasinda yakiyorum canim senin nasi opuyorumnanaktan bazen hizlandigim oluyor ama normalde sabit bir hizim oluyor :)

canim hizi falan da gosteriyo da hic dikkat etmiyorum ben gozum kalori de :lepi: 100 kaloriyi 9dk-13 dk arasinda yakiyorum canim senin nasi opuyorumnanaktan bazen hizlandigim oluyor ama normalde sabit bir hizim oluyor :)

Hımm benim 20 dakika falan oluyor, aynı zamanda ders de çalıyorum ya, ondan dalıyorum yavaşlıyorum bazen. Ama birazdan sadece ona konsantre olarak yapıcam o zaman daha hızlı olur herhalde.Çok hızlı yapınca da ateş basıyor bana

degisik turde tum mekiklerimi cektim egzersiz/gobek adli video da saolsun ondan da cok yararlandim
tum mekiklerim yarim bu arada

20 yarim mekik ayaklar yerde
20 ayaklar 90 derece
20 ayaklar havada
20 sag ayak sol ayak ustunde 20 tersi
20 normal mekik ama kalktigimiz anda popomuzu da kaldiriyoruz :))
10 sag ayak sol ayak ustu ama kalkarken popomuzda kalkiyor 10 tersi
20 oturup kalkma hareketi (BOZOcum saolsun)

ben de cok arastirdim canim hiz ne olmali nasil kullanilmali nasil en etkili sonuc elde edilir falan diye ama pek bi sey bulamadim sadece ayak ucumuza degil de topuguma agirlik verilmeliymis bu arada sabah bakiyim canim senin icin kayitli duruyordur 500 kaloriyi kac dk da yakmisim yazarim sabah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…