Kızlar merhaba hepinize,
Okuldaydım bugün yeni geldim, bana destek olduğunuz için hepinizi çok ama çok öpüyor ve teşekkür ediyorum. En korktuğum sınav bugündü istatistik:S
Ve iyi geçti, dün kü moral bozukluğum yok şuan bir de koç olduğumu öğrenince daha da bir mutlu oldum çok sağol burcucum. Sabah o kadar keyifsizdim ki, 3 kaşık nutella yedim:S Tabi madem koç oldum önce kendime ceza veriyorum 400 kalori yakıcam bisiklette.
Kızlar hepiniz bu hafta çok iyiymişsiniz hepinizi tebrik ediyorum.
Bozocum mükemmel bir koçtun, sayende vücudum sımsıkı oldu spordan kilo veremedim belki ama kasa falan dönmüştür belki şuan daha pozitif bakıyorum.
Yesacım mükemmel azmin için seni de tebrik ediyorum.
Burcu hayatım geçmiş olsun, teşekkürler yeniden.
Ve yasemincim tavsiyen için çok sağol deniycem, çok teşekkür ederim canım.
canim benim cok sevindim hem sinavin icin hem moralin icin hem koclugun icin tekrardan tebrik ediyorum opuyorumnanaktan cok da tesekkur ediyorum ama almaktan o kadar korkuyorum ki bugun dikkat edemedim yarin da edemeyecegim buyuk ihtimal umarim almam insallah simdi spora basliyacagim su yediklerimi bi yakayim da sositososito
scylla ben eminim sen bu hafta kilo vericeksin bırakmak yok tekrar tebrik ediyorum
ben de yarın tavuk mantar meze türü düşünüyorum hafif şeyler yapıcam tatlı yok kola yerine meyve suyu gündüz dışarda olurum yürürüm öğle yemeği yiyemem
teşekkür ederim yasemin
bişey değil canım sizler sayesinde günlük enerjim yerine geliyor daha çok azm ediyorum
akşam yemeğini yedim yeşil çayımı içtim ara öğünde 2 kuru yemiş ve 4 kaşık yoğurt yedim
1 saattir açım eskiden olsa hiç durmaz yerdim şimdi tadarak ve hafif yiyerek idare ediyorum :lepi:
1 günlük bişey olmaz heralde herkes yerken bakıcakmıyız
ertesi gün telafi ederiz
bişey değil canım sizler sayesinde günlük enerjim yerine geliyor daha çok azm ediyorum
akşam yemeğini yedim yeşil çayımı içtim ara öğünde 2 kuru yemiş ve 4 kaşık yoğurt yedim
1 saattir açım eskiden olsa hiç durmaz yerdim şimdi tadarak ve hafif yiyerek idare ediyorum :lepi:
Kızlar hepinizi tebrik ederim
bozo ve yesa ilginiz için sağolun bnm evim soba ile ısınıyor sabah 8 de kahvaltı yaptım yani tartılmak için üstümü değiştirmek laelaelaelaelae çok zor geliyo ama haftaya öyle denicem
birde sabahleyin kendimi biraz şiş hissettim kortum veremedim diye
neyse burcucum çok geçmiş olsun
bozo canm seni ayrıyettn koçluğun için tebrik ederim gerçi ben bu hafta pek yoktum ortalıkta
galiba bu hafta yandım:mymeka:
Scaylla senide kutlarım koçluğunda başarılar
ne olur çok ağır ceza vermeee senağlama
tam 500 kalori yaktim bisiklette
100 kere ip atladim simdi de sirada mekik var bayaa bi
sizce yakmismiyimdir bugun yediklerimi canlar insallahhhhhhh
Yakmışsındır bence hayatım, bişey sorucam 500 kalori ne kadar sürüyor senin bisiklette. Bir dehep aynı hızda mı çalışıyorsun?
canim hizi falan da gosteriyo da hic dikkat etmiyorum ben gozum kalori de :lepi: 100 kaloriyi 9dk-13 dk arasinda yakiyorum canim senin nasi opuyorumnanaktan bazen hizlandigim oluyor ama normalde sabit bir hizim oluyor :)
Hımm benim 20 dakika falan oluyor, aynı zamanda ders de çalıyorum ya, ondan dalıyorum yavaşlıyorum bazen. Ama birazdan sadece ona konsantre olarak yapıcam o zaman daha hızlı olur herhalde.Çok hızlı yapınca da ateş basıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?