Yesacım,
Karın hareketlerini yaparken plates mantığıyla kalkmadan önce nefes alıp, kalkarken nefesini verirsen, sonra kalktığın da bulunduğun yerde durup orada tekrar nefes alıp, yatarken nefes verirsen kısa zamanda kaslarını daha fazla çalıştırabilirsin,(bir de bunları yaparken göbeğini hep içine çek) ben böyle yapıyorum ve şuan karnım istediğim düzlükte.
Ama ben de basen problemi var onu çözemiyorum, onun için kilo vermem lazım işte tüm fazlalığım kalça basende toplanmış.
evet canim ben de aerobik, step falan filan gitmistim ordan hatirliyorum tam senin dedigin gibiydi ilk baslarda bayaa bi nefes calistik zaten tesekkur ederim :lepi: kalca ve basen hareketleri nivea body cdsinde vardi canim bu resimdeki hareketin bir cok cesiti umarim yardimci olur benim sorunum gobegimle hep boyle dumduz olsun istemisimdir ama zor biraz sanirim :gitme: o yuzden surekli mekik :Saruboceq:
rica ederim canim gercekten sabah kalkar kalmaz tartilmak en dogrusu derler hatta uzerimizde hic kiyafet olmamasi gerekiyormus kaydirigubbakcemile3
Geç saatlerde acıktığında naneli sakız çiğne hayatım iyi geliyor iştahı kesiyor, miden çok kazındığında ya da canın tatlı istediğinde bazen sert şekersiz bir nescafe iyi gelebiliyor. Ama fazlası selülit yapar bunu da unutmamak lazım.
Stepperını kullanmaya başladın mı, çok hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum, sen dene yorumlarını söyle de belki ben de alırım:)
ya bugun nefsıtle basladım gene güne bugun yılbası ve dogum gunum nası hayır dıcem yıyceklere bılmıorm aslında ıradelıyım yemem ama cok ısrar edecekler o yuzden azda olsa dıyetın dısına cıkabılrımm::::mekık dısında spor yapamıorm calıstıgım ıcın ama yuruyuse baslıcam ınsallah 3 gun tatılımmm
hayır kızlar börek değil BÖBREK :roflol: çok fazla kansızlık var bende hergün mutlaka 1 öğünde et yemek zorundayım karaciğer, böbrek, kırmızı et vs...doktor söyledi heralde en son 2 yıl önce fln et yemiştim çünkü :sinifsinif: ilaçda kullanıyorum zaten
evet sporumu hiç aksatmıyorum hatta vakit bulsam arttırcam çok seviyorum spor yapmayıhihoyyyt
teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım çarşamba diye okumuştum kilo bildirimini 57yim halane zormuş 2 kilo vermek yahu :1shok:
boyum 1.65 sizce 55 iyi dimi? daha az hedef kilo belirlesem belki yakışmaz diye düşündüm bilmiyorum siz ne dersiniz? hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için a.s.
hayır kızlar börek değil BÖBREK :roflol: çok fazla kansızlık var bende hergün mutlaka 1 öğünde et yemek zorundayım karaciğer, böbrek, kırmızı et vs...doktor söyledi heralde en son 2 yıl önce fln et yemiştim çünkü :sinifsinif: ilaçda kullanıyorum zaten
evet sporumu hiç aksatmıyorum hatta vakit bulsam arttırcam çok seviyorum spor yapmayıhihoyyyt
teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım çarşamba diye okumuştum kilo bildirimini 57yim halane zormuş 2 kilo vermek yahu :1shok:
boyum 1.65 sizce 55 iyi dimi? daha az hedef kilo belirlesem belki yakışmaz diye düşündüm bilmiyorum siz ne dersiniz? hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için a.s.
hukukçu bii ben yanlış okumamışım böreği bende diyrm ne alaka :roflol:
ya kılo cızelgesını yenıdenmı yapmam lasım verdııgım kıloyu göstermek ıcın
ya bugun nefsıtle basladım gene güne bugun yılbası ve dogum gunum nası hayır dıcem yıyceklere bılmıorm aslında ıradelıyım yemem ama cok ısrar edecekler o yuzden azda olsa dıyetın dısına cıkabılrımm::::mekık dısında spor yapamıorm calıstıgım ıcın ama yuruyuse baslıcam ınsallah 3 gun tatılımmm
YENİYIL HEPİMİZE SAĞLIK MUTLULUK VE HUZURLU GÜNLER GETİRSİN
a.s.MUTLU YILLAR ARKADAŞLAAAR HEPİNİZİ ÖPTÜMMŞenizhihoyyyt
rica ederim canim gercekten sabah kalkar kalmaz tartilmak en dogrusu derler hatta uzerimizde hic kiyafet olmamasi gerekiyormus kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?