stepperı yine sizin sayenizde kullanıcam valla kendimden utanıyorum:kedi:
hayır kızlar börek değil BÖBREK :roflol: çok fazla kansızlık var bende hergün mutlaka 1 öğünde et yemek zorundayım karaciğer, böbrek, kırmızı et vs...doktor söyledi heralde en son 2 yıl önce fln et yemiştim çünkü :sinifsinif: ilaçda kullanıyorum zaten
evet sporumu hiç aksatmıyorum hatta vakit bulsam arttırcam çok seviyorum spor yapmayıhihoyyyt
teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım çarşamba diye okumuştum kilo bildirimini 57yim halane zormuş 2 kilo vermek yahu :1shok:
boyum 1.65 sizce 55 iyi dimi? daha az hedef kilo belirlesem belki yakışmaz diye düşündüm bilmiyorum siz ne dersiniz? hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için a.s.
Canım stepperına başla tabi, elde olan fırsatları değerlendirmek lazım, hem gerçekten çok hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum, gerçekse ben de alıcam, izlenimlerini bekliyoruz:)
O kadar para verdin niye yatsın köşede
kızlarr bişey sorucam
ben su muhallabisini çok severim ve evde hiç yapmadım yaklaşık 6 senedirde yemedim 3 gündür hep aklımda bugün yapıcam artık hem yılbaşı yemeği hemde tatlı valla kafam çok karışık bide önümüzdeki hafta aşurede yapçam yandım:1no2:
scylla sana çok iş düşüyor ver cezamı gitsin çekmeye razıyım:çok üzgünüm:
hehe he eşim onu geçen yaz atıyordu kalabalık yapıyor diye ben bakarak zayıflıyorum dedim-tatlicadiarzu- ama gerçektende kullanıcam farkı ölçülerle yazarımhihoyyyt
Su muhallebisi çok ağır bir tatlı değil hayatım, zaten bugün yılbaşı olduğundan evde bir tatlı aranacaktır, o da ağır bir tatlı olacağında su muhallebisi olsun, lakin küçük bir kaseyi geçmesin senin yediğinYoksa 12'ye dans ederek girersin, kalorisi gitsin diye ehehe:)
Aşure'ye gelince, ben aşureyi öğün niyetine küçük bir kase olarak yedim. Yani akşam yediysem akşam yemeği, öğlen yediysem öğlen yemeği yemedim. Öyle telafi etmeye çalıştım. Doyurucu bir tatlı zaten:)
yeni yıl herkese sağlık mutluluk huzur ve para getirsin
bebiş isteyenlere de bebiş getirsin :))
Güzel menüler, ben daha yemek yemedim, aklıma geldi gidip yiyim:)
dışarda küçük eti cin yedim şekerim düşmüştü galiba hep başım döndü
Canım stepperına başla tabi, elde olan fırsatları değerlendirmek lazım, hem gerçekten çok hızlı kilo verdiriyormuş diye duydum, gerçekse ben de alıcam, izlenimlerini bekliyoruz:)
O kadar para verdin niye yatsın köşede
MUTLU YILLAR YESA
eğer bu haftada aynı şekilde kilo verirsem inşallh:Saruboceq:üzerim:tomato:de bişey olmayınca en az 100 gr daha az çıkarlaelaelaelaelae
Kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum kaydirigubbakcemile3
Sevgicim senin ayrıca doğum günün kutlu olsun yeni yılda doğmak çok özel bir şey olmalı.
Ben bugün çook mutlu oldum, Sabah kalktım tartıldım veee 57.8 gram çıktım:)
Bir günde nasıl 400 gram eksildim anlamadım lakin, 57.8im:)
Geçen haftaki kilomdan sadece 100 gram eksik,100 gram da olsa fazla olmasından iyidir.
Bozocum senin de dediğin gbi stresten şişilik oldu herhalde.
Yuffiii
şimdi geldim spordan kızlar 1.30 saat hergün ki gibi hihoyyyt ya kızlar bu akşam napcaz valla ben tatlı aldım kola aldım bira aldım :roflol: bir günlük kaçamaktan bişi olur mu acaba? :roflol::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?