• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün sabah maalesef açma yemek zorunda kaldım öğlen geçiştirdim akşam da hamsi buğlama salata çoook az ekmek yedim.
bugün yine nöbetteyim. ama gayet az yemem lazım. çünkü bir önceki nöbetimde kaçamak yapıp 1 ince dilim çikolatalı fransız keki, 2 tane sultan lokumu, 1 tane tuzlu kurabiye, 1 tane mercimek köftesi yemiştim ;(
ama bu sabah 3 çeri dometes 1 badem salatalık yedim. arada da simit çay

gunaydin kizlar
scyllaa oncelikle sana soz vermistim 500 kalori kac dk da yaktigima bakacaktim ama benden sonra bisiklet kullanilmis ve 20 kalori yakilmis :)) 3 dk da yani 100 kalori 15dk yakilmis ama kullanan kisi o kadar da genc degil bence 10-15 dk arasi iyi olabilir 100 kalori icin :)

ben de dunku yediklerimi yazmasam cok iyi olacak ama en azindan alkol almiyorum ordan yirtarim insallah ama diyet kola ve sprite tarzi icecekler bayaa ictim ve cikolatali-vanilyali cheese kek yedim azicik da christmas puding :((

ama eve geldim yatmadan once mekik cektim o yorgunlukla :))

simdi kalktim yine cektim mekiklerimi

birazdan suyumu icip kahvalti yapacagim ama ben 2 secenegimden de sikildim kahvalti icin baska bi onerisi olan

1secenek= kahvaltilik gevregi-azicik sut-muz
2secenek=1 tost ekmegi- azicik krem peynir ustune- domates

yesacım muz neden tercih ediyorsun kahvaltıda muz kalorisi en yüksek meyvelerin başında gelir.
benim sana kahvaltı tavsiyem: 1 domates, 1 salatalık, 2 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 3 siyah ya da yeşil zeytin. diyetisyenimin önerisi de bu yönde idi bana ama maalesef hiç uygulamak nasip olmadı

yesacım muz neden tercih ediyorsun kahvaltıda muz kalorisi en yüksek meyvelerin başında gelir.
benim sana kahvaltı tavsiyem: 1 domates, 1 salatalık, 2 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 3 siyah ya da yeşil zeytin. diyetisyenimin önerisi de bu yönde idi bana ama maalesef hiç uygulamak nasip olmadı

canim hem muzu cok seviyorum hem cok doyurucu hem de kahvaltilik gevregimin icine dogruyorum yemesi de guzel oluyor zemuszemus dediginde haklisin ama internette arastirdim muz diyetiyle bile karsilastim yaa kaydirigubbakcemile3
kahvalti tavsiyen iyiymis canim yapmaya calisiyim (burasi kendi evim olmadigi icin cok rahat kullanamiyorum mutfagi cekiniyorum bi sey dedikleri yok da :kedi::kedi: )
saolasin canim cevap icin opuyorumnanaktan

muz diyeti :))) Morning Banana Diet Rules — Morning Banana Diet (site ingilizce ama bakmak isterseniz belki)

bu diyete gore sabah kahvaltida muz yiyebilirsiniz (hatta su kucucuk muzlar var ya onlardan 4 taneye kadar sinir var :))

onun disinda dedigi seyler zaten hepimizin bildigi her zaman soyledigi seyler

1- su ic
2-6dan sonra bi sey yeme
3-yavas yavas cigne, tam tadina var
4-suyu birden bire bosaltma, yavas yavas kucuk yudumlar halinde ic
5- tamamen doymus bi sekilde hatta fazla fazla doymus bir sekilde sofradan kalkma az ye oz ye guzel guzel ye iste :))

slm kıslar öncelikle yeni yılınızı kutluyorum bozo yesa ve yeni gelen arkadaşlar opuyorumnanaktan
bir bardak su ve süt içtim daha yeni uyandım çünki bugun böle oldu mafoldumben

Yesacım pratik kahvaltı örneği olarak çavdar ekmeği üzerine light labne peynir ve salatalık da güzel oluyor.
Bozocum ben de yürüyüşe çıkamadım çok rüzgar var burada da, bisiklet çeviririm artık. Evde hızlı kalori yakan bir hareket var gerçi çok yorucu ama. Anlatıyım.
Ellerinizi göğüs hizasında avucunuz yere bakacak şekilde tutup, zıplayarak dizlerinizi sırayla elinize vurmaya çalışıyorsunuz, olduğunuz yer de koşar gibi.. Karın ve bacak kaslarını deli çalıştırıyor ama çok yorucu:( Resmini falan bulursam koyarım.

ben artık sporu bıraktım adetime son 4-5 gün bebiş felan varsa korkuyorum dikkat ederek yiycem

dün sabah maalesef açma yemek zorunda kaldım öğlen geçiştirdim akşam da hamsi buğlama salata çoook az ekmek yedim.
bugün yine nöbetteyim. ama gayet az yemem lazım. çünkü bir önceki nöbetimde kaçamak yapıp 1 ince dilim çikolatalı fransız keki, 2 tane sultan lokumu, 1 tane tuzlu kurabiye, 1 tane mercimek köftesi yemiştim ;(
ama bu sabah 3 çeri dometes 1 badem salatalık yedim. arada da simit çay

Truf bütün gün oturuyor musun nasıl çalışıyorsun? Ben uzun zaman işte kaldığım ya da nöbette olduğum zamanlar, oturduğum yerden bacaklarımı uzatıp geriyor, pergel gibi açıp kapatıyordum. Tabi masanda seni kimse görmüyorsa güzel bir hareket, ofis gibi bir ortamda komik olur:D

ne güzel ya hareketi hiç bırakmıyorsun evet bazen ayakta bazende oturarak çalışıyorum ama öyle yoğun bi tempo koşturmaca filan yok o yüzden fazla kalori yakamıyorum ben en çok evde temizlik yaparken yakıyorum kalorileri. pilates filan yapıyorum
ama bana diyetisyen evde sakın kendi kendine bişey yapma yürü dedi günde 30 dk
çok bişey değil ama işe arabayla gelince (ki gelmek zorundayım yürüme mesafesiyle 2 gün sürer)
evden kızım dolayısıyla yürüyüşe çıkamayınca pek bi hareketsiz kalıyorum.

have_a_nice_day-7996.gif

gunaydin kizlar
scyllaa oncelikle sana soz vermistim 500 kalori kac dk da yaktigima bakacaktim ama benden sonra bisiklet kullanilmis ve 20 kalori yakilmis :)) 3 dk da yani 100 kalori 15dk yakilmis ama kullanan kisi o kadar da genc degil bence 10-15 dk arasi iyi olabilir 100 kalori icin :)

ben de dunku yediklerimi yazmasam cok iyi olacak ama en azindan alkol almiyorum ordan yirtarim insallah ama diyet kola ve sprite tarzi icecekler bayaa ictim ve cikolatali-vanilyali cheese kek yedim azicik da christmas puding :((

birazdan suyumu icip kahvalti yapacagim ama ben 2 secenegimden de sikildim kahvalti icin baska bi onerisi olan

canim ikinci secenek bence bir kahvalti menusu olarak cok az..bence kahvalti menunu zenginlestir biraz...a.s

gunaydin kizlar

canim afiyet olsun dun yilbasiydi olur o kadar kacamak simdiden sonra dikkat ederiz
kahvaltida bi yumurtadan maydonozlu dereoltu beyaz peynirli omlette yiiyebilirsin

ne güzel ya hareketi hiç bırakmıyorsun evet bazen ayakta bazende oturarak çalışıyorum ama öyle yoğun bi tempo koşturmaca filan yok o yüzden fazla kalori yakamıyorum ben en çok evde temizlik yaparken yakıyorum kalorileri. pilates filan yapıyorum
ama bana diyetisyen evde sakın kendi kendine bişey yapma yürü dedi günde 30 dk
çok bişey değil ama işe arabayla gelince (ki gelmek zorundayım yürüme mesafesiyle 2 gün sürer)
evden kızım dolayısıyla yürüyüşe çıkamayınca pek bi hareketsiz kalıyorum.

canim plates yapiomussunn
baslangic cd ile mi basladin?cunku hoca esliginde yapmayinca sakatlanmalar oluyomus doktor soyledi genelde evde yapanlar arasinda oluomus bende tedirgin oldum baslayamadim

ben geçen sene ebru şallı nın programından yapıyordum platesi acayip sıkılaşmıştım

Back
X