yesacım muz neden tercih ediyorsun kahvaltıda muz kalorisi en yüksek meyvelerin başında gelir.
benim sana kahvaltı tavsiyem: 1 domates, 1 salatalık, 2 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 3 siyah ya da yeşil zeytin. diyetisyenimin önerisi de bu yönde idi bana ama maalesef hiç uygulamak nasip olmadı
dün sabah maalesef açma yemek zorunda kaldım öğlen geçiştirdim akşam da hamsi buğlama salata çoook az ekmek yedim.
bugün yine nöbetteyim. ama gayet az yemem lazım. çünkü bir önceki nöbetimde kaçamak yapıp 1 ince dilim çikolatalı fransız keki, 2 tane sultan lokumu, 1 tane tuzlu kurabiye, 1 tane mercimek köftesi yemiştim ;(
ama bu sabah 3 çeri dometes 1 badem salatalık yedim. arada da simit çay
ben artık sporu bıraktım adetime son 4-5 gün bebiş felan varsa korkuyorum dikkat ederek yiycem
günaydın kızlar
benim bugün kahvalltı biraz farklı oldu eşim evde olunca kahvaltı daha değişik oluyor napıyım gün içinde telafi ederiz artık
gunaydin kizlar
scyllaa oncelikle sana soz vermistim 500 kalori kac dk da yaktigima bakacaktim ama benden sonra bisiklet kullanilmis ve 20 kalori yakilmis :)) 3 dk da yani 100 kalori 15dk yakilmis ama kullanan kisi o kadar da genc degil bence 10-15 dk arasi iyi olabilir 100 kalori icin :)
ben de dunku yediklerimi yazmasam cok iyi olacak ama en azindan alkol almiyorum ordan yirtarim insallah ama diyet kola ve sprite tarzi icecekler bayaa ictim ve cikolatali-vanilyali cheese kek yedim azicik da christmas puding(
ama eve geldim yatmadan once mekik cektim o yorgunlukla :))
simdi kalktim yine cektim mekiklerimi
birazdan suyumu icip kahvalti yapacagim ama ben 2 secenegimden de sikildim kahvalti icin baska bi onerisi olan
1secenek= kahvaltilik gevregi-azicik sut-muz
2secenek=1 tost ekmegi- azicik krem peynir ustune- domates
gunaydin kizlar
scyllaa oncelikle sana soz vermistim 500 kalori kac dk da yaktigima bakacaktim ama benden sonra bisiklet kullanilmis ve 20 kalori yakilmis :)) 3 dk da yani 100 kalori 15dk yakilmis ama kullanan kisi o kadar da genc degil bence 10-15 dk arasi iyi olabilir 100 kalori icin :)
ben de dunku yediklerimi yazmasam cok iyi olacak ama en azindan alkol almiyorum ordan yirtarim insallah ama diyet kola ve sprite tarzi icecekler bayaa ictim ve cikolatali-vanilyali cheese kek yedim azicik da christmas puding(
ama eve geldim yatmadan once mekik cektim o yorgunlukla :))
simdi kalktim yine cektim mekiklerimi
birazdan suyumu icip kahvalti yapacagim ama ben 2 secenegimden de sikildim kahvalti icin baska bi onerisi olan
1secenek= kahvaltilik gevregi-azicik sut-muz
2secenek=1 tost ekmegi- azicik krem peynir ustune- domates
ne güzel ya hareketi hiç bırakmıyorsun evet bazen ayakta bazende oturarak çalışıyorum ama öyle yoğun bi tempo koşturmaca filan yok o yüzden fazla kalori yakamıyorum ben en çok evde temizlik yaparken yakıyorum kalorileri. pilates filan yapıyorum
ama bana diyetisyen evde sakın kendi kendine bişey yapma yürü dedi günde 30 dk
çok bişey değil ama işe arabayla gelince (ki gelmek zorundayım yürüme mesafesiyle 2 gün sürer)
evden kızım dolayısıyla yürüyüşe çıkamayınca pek bi hareketsiz kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?