canim bu arada boyun kac ?47 olmak istiomussunda cok zayif geldi bana
yesacim sadece peynir ve salatalikla yapilan kahvaltida saglikli degil ....en azindan 2-3 zeytin yumurta olmasi lazim sabah menusunde....
bende incelme istiorum ama sadece topsuz olanlari yapsam olurmu
cunku topla olanlar daha tehlikeli gibi hocasiz ama topsuz yapulanalarda sanirim sakatlanma o kadar cok olmaz gibime gelio
kızlar herkese mutlu huzurlu başarı dolu yıllar diliyorumopuyorumnanaktan
dün gece diyet hak getirekaydirigubbakcemile3
ne hazırladıysak yumuldukcokacimcoook
ama yine dikkat temeye devam tabiki
canim eliptikten kastin kollarinda hareket etmesi mi kafamçokkarıştı
benimki de normal kondisyon bisikleti canim
bu arada scyllaa da sormustu bugun dikkat ettim 100 kaloriyi 13dk da yakiyormusum bugun 200 kalori yaktim kaydirigubbakcemile5
bu arada kondisyon bisikletinin yeri degisti tam televizyon karsisi o yuzden daha cok kullanabilirim yerimseniben
gunde en fazla 600 kalori yaktigim olmustu normalde 100-200 yakiyorum ama artik biraz daha fazla olabilir canim televizyon karsisi oldugu icin :lepi:
resmini de koyayim suna benziyor :kedi:
canim nerdeyse 160 sin 50 yetmiomu canim sanki 49un altina inince asiri gibi oluyo sanki bunyene dikkat et ama canimcanim boydan kaybediyorum ben 1.57yim o yuzden arada 10 fark hesabindan 47 olayim diyorum hic gormedim 40li kilolari hayatimda ama -tatlicadiarzu-
anladim canim da o zaman ben kahvaltilik gevreklerine devam edeyim napiyim :bbo:
anladim canim benim saolasin ilgin icin bakicammm tatlimEvet canım aynen öyle ben de topu aldım ama pek kullanmıyorum o yüzden çünkü omurgayı yaslıyorsun falan.
Topsuzlar, klasik egzersizlerin daha rahat keyifli ve faydalı hali diyelim.
İzleyince anlarsın zaten ne demek istediğimi. İnternette de bulabilirsin Lara Hudson'un dvdleri mesela, ayrı ayrı bölgelere göre ayırmış. Tabi Lara Ebru'ya göre biraz fazla pro kalıyor
anladim canimcim topla yapilanlar sanirim daha riskli hareketler sakatlanma acisindan
canim yuruyuse vakit bulamiosan evde bisiklette cevirebilirsin doktora sormustum bende yuruyus yapamiorum ama bisiklet yapiorum diye oda olur demisti yeterki hareket olsun
sonra icime sinmedi bide spor hocasina sordum oda hangisini zevkle yapiosan onu yap dedi sartlandirirsan zorlarsan bi sure sonra bikar birakir daha cok kilo alirsin demisti
onun icin sevdigin sporu bul omur boyu yaparsin dedi hakkettende on senedir bisikletten vazgecemedim tv izlerken falan ceviriorum hic kilo almadim ama antidepresan kullandigim icin metobolizmam bozuldu ve kilo aldim ne yazikki cok sukur antideprasan birakma yolundayim dozajlarim azalio insallah duzen gircek metobolizmam istahim
canim benim bendede boyle vardi onsene kullandim/tv karsisinda cok rahat oluyo hem zaman gecio anlamiosun bile sonra popom acidigi icin bundan aldim zaten onun miladi dolmustu
canim nerdeyse 160 sin 50 yetmiomu canim sanki 49un altina inince asiri gibi oluyo sanki bunyene dikkat et ama canim
anladim canim benim saolasin ilgin icin bakicammm tatlim
topla yapilirken yaninda bi hoca olsunki yanlis bi hareketle sakatlanmayalim sonra inceleyim derken kalici hasar vermeyelim kendimize
canim ben bu aleti cozemedim neresine oturuuyosun bunun cahilligime ver lutfen -tatlicadiarzu-
canim 1.57yim 1.60olsam 50 iyi 1.57icin 47 -tatlicadiarzu-
dikkat ediyorum canim gercekten iste boyla orantili olunca asiri olmuyor ama uzun boyle kisiler 50nin altina dusunce gercekten asiri oluyor :lepi:
Antidepresanlar insanı mahvediyor ya, ben 2 sene kullandım:S
Sana doğal antidepresanlar öneriyim ben, bir odanın camını aç tüm perdelerini aç içeri bol bol ışık girsin, sonra hareketli bol baslı bir müzik koy, bırak kendini müziğe. Günde yarım saat dans çok iyi geliyor. Fiziksel hareketin iyi geldiği kanıtlanmış zaten. Muz da iyi geliyor bu arada.
canimmmm benimmm
koltuga veya sandalyeye oturuyosun canim popusun acimio boylelikle kaydirigubbakcemile3
anladim canim benim dilerimm fazla zorlanamdan ineriz istediiggimiz kiloyo kuzum
ben de oyle tahmin etmistim canim -tatlicadiarzu-
umarim canim saglikli bir sekilde ineriz bi daha da cikmayiz zemuszemusopuyorumnanaktan
bu arada ozel mesajla gonderdigim tarifi mehay gormesin valla cok kizarklava:
canim benim malesef oyle kesinlikle metebolizmayi bozuyo kilo veremiosun istahin onlenemez sekilde acilio benim besinci ayda acildi acayip sekilde bazi depresanlar oyleymis basta istah acmazmis sonradan acarmis benim kuvvetli bi antidepresan olduugu icin birden kesilmiyo o yuzden dozaj azalta azalta birakiorum tatlim suan 150 mg dustum on gun sonra yine dusucek boyle boyle biticek insallah kuzum
Taabi tabi sakın birden bırakma ama dediklerimi dene bak işe yarıyor
insallahh canim benimmmm
o tarif cok guzel ama zayiflayinca yicezz bitanemm :)) kaydirigubbakcemile5b opuyorumnanaktan
tabii ki canim zayiflayinca oyle kacamak falan yapmak yok -tatlicadiarzu- christmas puding mis mentollu cikolataymis bozar bizi kaydirigubbakcemile3
canim benim yine iyi yurumussun hizin nasil peki ?
canim cok tesekkurler seninde yeni yilin kutlu olsun hep guzellikler getirsin saglik huzur getirsin zayiflik getirsin citirlik getirsin kaydirigubbakcemile3
canim bu ornegi sanirim daha rahat uygulayabilirim deneyim cok tesekkurler :lepi:
dedigin hareketi de anladim canim onu da bi deneyim bakalim kafamçokkarıştı
ben de sabah ilk ılık limonlu suyumu içtim
kahvaltı herzamankinden biraz farklıydı :kedi: ama öyle hamur işi yoktu
öğlen çorba
arada bir dilim kepek ekmeğine acılı ezme
akşamda tavuk çorbası içerim taze yaptım şimdi
1.5 litre su içtim mayışmış bir haldeyim
30 dakika yürüdüm
spor yapmadım ama acayip bir vicdan azabı duyuyorm belki bacak hareketleri yaparım kendimi çok yormadan
canim vijdan cok yapma geldi gecti diye bak kendini cok strese cokma guzelcim
bugunde hafif yemissin dengeeler guzelcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?