gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tşk edıyorum.ayrıca yesacım nedemek rıca ederım sen bu kupayı hak ettın.
hafta da 1 gun kondısyona 2 gunde platese gıdıyorum bahsetmıstım daha once gercı ama yınelemek ıstedım.platesın faydası cok ben topla degıl mınder ustunde ve lastıkle yapıyorum.burası acayıp alıskanlık yaptı bende nete gıremeyınce ozluyorum hepınızı.
selam kızlar herkesin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu olsun......
sabah kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmekle..... sonra 1 saat yürüyüş yaptım geldim. 2-3 kaşık aşure yedim.1 saatlik sporumu yaptım.
akşam yemeğinde yarım kase çorba, yoğurt, 3 kaşık pilav ve tavuk yedim.....
birazdanda maden suyumu içeceğim.2 litre suyumuda tamamlamaya çalışıyorum....
ya ben yenı yıl dogum gunu derken kucuk bı dılım pasta yedım cok ısrar ettıler napımama bugun telafı ettım sabah bı dılım kepek ekmegı bı dılım peynır bı yumrta yedım aksamda nesfit yedım sutle karstırp sımdı de muzumu yıyorum...
bugün yediklerimi yazıyorum kaydirigubbakcemile5
kahvaltı=1 domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 5 zeytin, az peynir, 1 portakal
öğle=1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
akşam= 1 elma
1.5 lt oldu suyum 1 lt kaldı :dance:
hergün ki gibi 1.30 saat sporumu yaptım :dance:
sürekli çok yiyorum gibi hissediyorum kızlar ya sizin yediklerinizi okuyunca off veremicemmi acaba kilo :çok üzgünüm:
Sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 tuzlu kurabiye 2 zeytin şekersiz çay
Öğlen yemedim çünkü sabah yediğimi 13'te yedim
akşam da makarna salatası ve bir adet etsiz çiğ köfte yedim.
Ve bisiklette 400 kalori yaktım. Biraz daha yakmam lazım
slm arkadaşlar,bende katılabilirmiyim size.bi ön şart filan var mı bilmiyorum öyle bodoslama girdim ama.boyum 165cm, ve ne yaparsam yapayım (yada bana öyle geliyor) değişmeyen kilom 58.5
teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
akşam:brokoli salatası, yoğurt(bir kase)
ve 2,5 lt su
yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen bana acımayın
evet ya valla öyle cips kuruyemıs hersey vardı yemedım hehe zayıfıcam hırs yaptımm resmen:)
ben de dayanamadım bacak hareketlerimi yaptım
akşam üstü uyumuşum kalmışım bugün bi tuhafım anlamadım
acayip şişim kızlar ya bacağıma karnıma bakmak istemiyorum resmen
göğsülerim acayip şiş benden önce gidiyor karnım desen bugün okadar da bişey yemedim halbuki ama acayip şiş ahh şu regli dönemleri yokmu mafoldumben
teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
akşam:brokoli salatası, yoğurt(bir kase)
ve 2,5 lt su
yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen bana acımayın
valla bravo canim yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen canim ben de ayniyim regl oldum bugun ve karnim acaip sis kafamçokkarıştı neyseki simdilik tatli krizim gelmedi gelmez insalah eksik kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?