50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim platesi hoca esligindemi yapiosun?yoksa yalnizmi?lastik ve minderde olunca sakatlanma orani daha azdir deilmi tek basina yaparken?yeni baslayanlar lastige hemenmi baslio yoksa bi kac gun sonra falanmi

kizlar bugun oglen salata yogurt
aksam iki yumurtadan peynirli omlet bi dilim cavdar ekmegi
elma uc mandalina
findik yedim

teşekkürler cnm tam 100 kaloride tam bırakıyordum eşim devam dedi:lepi:

teşekkürler cnm tam 100 kaloride tam bırakıyordum eşim devam dedi:lepi:

bravo valla boyle esleri yurekten kutluyoruz :lepi: bi de eve cikolata tatli kek cips kuruyemis getiren esler var ki aman aman eksik kalsinn-tatlicadiarzu-

bravo valla boyle esleri yurekten kutluyoruz :lepi: bi de eve cikolata tatli kek cips kuruyemis getiren esler var ki aman aman eksik kalsinn-tatlicadiarzu-

saol cnm bnmki tam spor sever senelerdir bana yalvarıyor düzenli spor yapmam :dance:içinde dinleyen yoktu sebebi yalnız spor yapmayı sevmemem

şimdi oda yediklerine dikkat ediyor ara ara güzel kaçamakları var ama belinde fıtık var 4 kilo daha verse ona yeter

iyi geceler kıslar bugünki menüm süt çay omlet bir dilim ekmek fıstık 4-5 dilim kavun biracıkta peynir birde ben yeşil çayı fazla sevmiyorum aram yok nasıl anlaşcaz bilemiyorum hareket olarakta ev temizliği yaptım kaydirigubbakcemile3

canimbenim resimdeki pisi seninmi?benimde pisim varda adi prenses cok severim tum hayvanlari ama pisiler daha bi baska merak ettim adi nedir

evet cnm bnm temmuzda bulduk gözleri açık bile değildi yeni fotoları koymaya üşeniyorum avtardaki serçeyide ben büyüttüm sonra saldım yani bnmde tedavim -tatlicadiarzu-yok

canim yesil cay sevmiosan onun yerine form caylari hem iclerinde misir puskulu kiraz sapi vb faydali bitkilerde var marka vermek yasak sanirim marketlerde satiliooo biliosundur:)

canim bu kadar mi yaa sanki pek az olmus kafamçokkarıştı

ne guzel canim insanin yaninda destek verecek biri olunca hatta o da kilo vermeye calisinca cok daha kolay oluyor :lepi:

sanada iyi geceler ecemm yeşil çayın yerini tutan bir iki şey daha var ama şimdi aklımda değil bende yeşil çayı seviyorumda alışkanlığım yoktu burayı takiple sürekli içmeye başladım evde siyah çay kullanımını bile azalttım yaniyerimseniben

aaa canimmm neden saldinnn hayirdir neyin var

canım o kada çılgın ötüyoduki insanın beyninde yankılanıyordu onuda eşim fabrikanın çatısındandüşünce eve getirdi uçmaya başlayınca öyle saldım
tedavim yok deyincede tam bir doğa ve hayvan severim evde mutlaka bi hayvan olur:asigim:

pardon canim bende hastasin sandim ondan disari saldin sandim ama pisicigi o kadar bakmissin keske salmasaydin canim buyuyunce sesi kesilirdi bak benim prensesim simdi buyudu abba oldu:)yanimdda uyuyooo:)

pardon canim bende hastasin sandim ondan disari saldin sandim ama pisicigi o kadar bakmissin keske salmasaydin canim buyuyunce sesi kesilirdi bak benim prensesim simdi buyudu abba oldu:)yanimdda uyuyooo:)

yaaa cnm bnm ben avatardaki serçeden bahsettim pisicik duruyor şimdi 6 aylık adıda lokum

yaaa cnm bnm ben avatardaki serçeden bahsettim pisicik duruyor şimdi 6 aylık adıda lokum

kaydirigubbakcemile3 yanlis anlasma olmus gulum kaydirigubbakcemile3 lokum cok guzel adida kendine yerim onu ben benimicin mincukla op tatlim benim kizinda adi prenses pisilerde cok seker oluyolarr

kaydirigubbakcemile3 yanlis anlasma olmus gulum kaydirigubbakcemile3 lokum cok guzel adida kendine yerim onu ben benimicin mincukla op tatlim benim kizinda adi prenses pisilerde cok seker oluyolarr

kaydirigubbakcemile3evet canım olsun acaba bnm avatar gözükmüyormu dedim bi araa.s.

yarım saattir cnm tatlı istiyor kriz değil ama yemekten 3 saat sonra meyva ve yoğurtta yemedim direniyorum anlıycanız şimdi yarım mandalin yerim tamam tatlımıda yarına saklıyayım bari öğle yemek yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…