50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3bayadır tetlı yemedğim belli oluyor

keşke şu tatlı sevmeyenlerden olsam

evet haklısın canım moral verdiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan bişey sorucam haftada yada ayda ne kadar kilo vermek sağlıklı?CADIARZU:uhm:

rica ederim canim opuyorumnanaktan haftada 1 kilo olmak uzere ayda 4 kilo en sagliklisi ya da en fazla 5 kaydirigubbakcemile5

komşum aşue getirdi 3 kaşık yedim :kedi:

ayy olsa da ben de yesem yaaa akannehir

bende bacak hareketlerini yaptım aşure veya makarnayı belki yakmışımdır :))))

rica ederim canim opuyorumnanaktan haftada 1 kilo olmak uzere ayda 4 kilo en sagliklisi ya da en fazla 5 kaydirigubbakcemile5

vay be demek 1 ay dayansam diyet yapmaya 53 kilo olcam ama 55 iyi alkisalkisalkis
spora bünyem alışık hiç zorlanmıyorum da yemek kısmı çok zorluyor beni :sinifsinif:
sadece hergünki sporumu yapıp normal beslensem kilo veremem mi kızlar? gamyoncuiremsu:dance:

Selam kızlar ben geldim nasılsınız bugün, formunuzdasınız bakıyorum aşureler falan:)
Tatlı yiyen fıstıklar akşam yemeklerini az yiyerek bunu telafi edebilirler, ben de öğlen kaçırdım biraz akşam yemeği yemiycem o yüzden meyveyle falan idare ederim artık

Hukukçu sadece sporla kilo vermen çok uzun sürer, kas yaparsın o da daha ağır çekiyor bazen, ama vücudun sıkılaşır o ayrı konu

aşure yiyen ben :kedi:

ben de çorba yiycem birazdan aslında canım hiç birşey istemiyor

bugün yediklerimi yazıyorum kızlar opuyorumnanaktan

kahvaltı= 1 domates,1 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,az peynir
spor sonrası 1 bardak süt
öğle=1 porsiyon tavuk eti,1 kase yoğurt,1 portakal
akşam=1 kase çorba

1.5 lt su içtim daha 1 lt kaldı
1.30 saat sporumu yaptım yine tabiki :dance:
öpüyorum hepiniziii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…