50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh canim yaa kac gundur makarna ve asure goruyorum valla senin listende scyllaa bi baksin bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben baktım az bile buldum menüsünü, ilk defa yedi o tatlı hem takip ettim ben, başkasıyla karıştırdın herhalde bu aralar aşure yiyen çok:)

Zaten 4 kaşık yemiş aşureyi, akşam yemeği bile yememiş doğru düzgün.

ben cezama gidiyoooooom

Ben de gidip kendi sporuma başlıyım yavaş yavaş gelirim yine öpüyorum hepinizi..

Bir de herkese çok mutlu olma görevi veriyorum, yersiz korkularla boş yere kendini hırpalamayı da yasaklıyorum, bunlara uymazsanız çok kızarım 1000 kalorilik spor veririm ona göre klava:

tamam şekerım kolay gelsınkaydirigubbakcemile2

ben makarnayı en son geçen ctesi yedim bide bugün aşure desen daha ilk kez bugün yedim o da 3-4 kaşık
bak zaten depresyondayım öyle deme bana mafoldumben

ayyy balimmmmmmm sekerim kuzummmmm kiyamam ben sana forumun en guzeli en zayifi benim gozumde yine mi zayifladin canim sen yaw:)laelaelaelaelae

ayy ben bi kalkamadim su bilg basindan gidip de yapamadim sporumu yaaaaaaaa

Selam kızlar,

Ben yılbaşı, tatil, sonra regl oldum derken biraz saldım kendimi. Bu hafta bir gelişme beklemiyorum o nedenle.
Ptesi işe gidince yine başlayacağım sporuma biraz toparlasam da Çarşamba günü kilom artmış olmasa bari mafoldumben
Şu an karnım çok aç ama bişey yiyemem 20:00'de yoğurtlu elma yedim ondan beri su içiyorum 2 saattir. yemiyceeeemmmm.... yemiycemmmm.....

Umarım herkesin çok iyi gidiyordur kaydirigubbakcemile5

senınde ıyı gıtsın dıkkat et bıraz hadı kolay gelsınkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…