ohh canim yaa kac gundur makarna ve asure goruyorum valla senin listende scyllaa bi baksin bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben makarnayı en son geçen ctesi yedim bide bugün aşure desen daha ilk kez bugün yedim o da 3-4 kaşık
bak zaten depresyondayım öyle deme bana mafoldumben
bence onlar olabilir tabii bu benm fikrim meyva yerine geçer
dikkat ediyorumda pek meyva yiyen yok benmi gözden kaçırdım acabaCADIARZU
dokunmayım bozoma dokunmayın kuzuma ağlatmayın kucucuk kızı bakıyım.hıımmmmklava:
ben mi küçük kısım nerdeyse anne olucaktım yerimseniben
ben cezama gidiyoooooom
Ben de gidip kendi sporuma başlıyım yavaş yavaş gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Bir de herkese çok mutlu olma görevi veriyorum, yersiz korkularla boş yere kendini hırpalamayı da yasaklıyorum, bunlara uymazsanız çok kızarım 1000 kalorilik spor veririm ona göreklava:
lafın gelişi hayatım:1hug:
kaydirigubbakcemile3
sen ne güzel ankaradasın şimdi ankara da olmayı çokkk isterdim
ailen burdamı yoksa
ben makarnayı en son geçen ctesi yedim bide bugün aşure desen daha ilk kez bugün yedim o da 3-4 kaşık
bak zaten depresyondayım öyle deme bana mafoldumben
evet :gitme:
ayy ben bi kalkamadim su bilg basindan gidip de yapamadim sporumu yaaaaaaaa
Selam kızlar,
Ben yılbaşı, tatil, sonra regl oldum derken biraz saldım kendimi. Bu hafta bir gelişme beklemiyorum o nedenle.
Ptesi işe gidince yine başlayacağım sporuma biraz toparlasam da Çarşamba günü kilom artmış olmasa bari mafoldumben
Şu an karnım çok aç ama bişey yiyemem 20:00'de yoğurtlu elma yedim ondan beri su içiyorum 2 saattir. yemiyceeeemmmm.... yemiycemmmm.....
Umarım herkesin çok iyi gidiyordur kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?