50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sporumu yaptıııım belki 1 saat sonra tekrar yaparım diyordum ama yok:umursamaz:
öyle terledimki hemen duşumu aldım inşallah hastalanmam :bbo:
1800 adım 250 kalori yetmez ama napiiim:sinifsinif:

selam hanımlar boyum 1.63 kilom su an 52 sanırım bu aralar biraz yoldan cıkmışımm 48 kilo bana tam oluo:/ bunun üstnde kendimi hamburger ekmeği gibi puf puf hissediorum:/ demin durup dururken can sıkıntım geçsin die ayptr sölemesi 2 tane poğaça indrdim:/ pişmanım sanırım desteğe ihtiyacım var 2 hafta içinde 48 olmam lazım hedefi belrledm yarından itibaren diyetteym ölmek var dönmek yok

ben sporumu yaptıııım belki 1 saat sonra tekrar yaparım diyordum ama yok:umursamaz:

Süpersin hayatım ben de hızlı tempoda 400 kalori yaktım, bir litre daha içtiğim bugün içtiğim su toplamda 4 litre oldu:)

2 hafta da 4 kilo mu vermek istiyorsun, bir de ölmek var dönmek yok diyorsun, ne acelen var yazık kendine, değer mi ölmeye 3-5 kilo:) Acele giden kilolar misafirle gelir canım, o yüzden yavaş yavaş kalıcı kilo vermeni tavsiye ederim, haftada bir kiloyu geçmemelisin.

mentalist izledim tatlım netten indirip izliyoruz:)
canim o diziyi biliorumm bi iki bolum izleyip sonra yarim kalmisti guzeldi ama
Dün 1 saat yapıp 400 kalori yaktım bugün de 300 falan yaparım sanıyorum.

ayni sekilde calisioruz demekki gulum ama ben cok hizli cevirmiorum tatlim normal tempoda ceviriorum bi saat

canim nasilsin?lokum nasil napio?benim prenses yanimda mayismis uyuyo:)

steppermi calisiosun?merdiven gibi pedallari indirip kaldiriosun dimi ne kadar sure yapiosunn?

Canlar yaa bayadir gorusmedigim arkadaslarla karsilastim msnde onlarla konusmaya daldim

sadece 100 tane ip atladim bi de yatmadan mekik hareketlerini yaparim ins

1 tane muz yedim bisikleti de kullanmadim offffffff yaaaaaaaaaa

canim nasilsin?lokum nasil napio?benim prenses yanimda mayismis uyuyo:)

steppermi calisiosun?merdiven gibi pedallari indirip kaldiriosun dimi ne kadar sure yapiosunn?

iyiyim cnm lokumda iyi 20 dkikadır kucağımda uyuyordu şimdi bıraktım bnmkinin erkek olduğunu söylemeyi unutmuştum cnm opuyorumnanaktan

evet ya bugün süreye bakmadım yalnız 10 a 20 kala başladım duşumu aldım 10.30 da pc deydim 45 dakika heralde
prensesin resmi yokmu

canim benim demek kucagindaydi lokumm oyy yerim benn onu canimmya cok seviommm
tatlim pcye aktaramiorum malesef yakinda digital fot mak alcam o zaman cekcem bol bol tatlim prensesimi

Canlar yaa bayadir gorusmedigim arkadaslarla karsilastim msnde onlarla konusmaya daldim

oofffffff yook lmaz:insan mutlu olduğu zamanda vücut güzel şeyler üretir oda lazım dimiamaŞeniz

Hırpalama canım kendini yarın daha fazla yapar telafi edersin

kizlar benim prensesim uykusunda su icio galiba diili azcuk disarda sapirtadio:))
lokumda yapiomu oyle canim?

Süpersin hayatım ben de hızlı tempoda 400 kalori yaktım, bir litre daha içtiğim bugün içtiğim su toplamda 4 litre oldu:)

saol cnm ama bacaklarımı arkası tatlı tatlı ağrıyor biraz kollarıda çalıştırdım onlarıda toplayayım

bakalım bnde 400 kaloriyi rahat rahat yakabilecekmiyim:dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…