bu canim dimi uzerinde durmak zor deilmi
yok cnm üzerinde durmak kolay sadece boyun hareketide yapayım dedim başım döndü kafamçokkarıştı çok rahat yaniiii
saol cnm ama bacaklarımı arkası tatlı tatlı ağrıyor biraz kollarıda çalıştırdım onlarıda toplayayım
bakalım bnde 400 kaloriyi rahat rahat yakabilecekmiyim:dance:
stepper da çok zor olur 400 kalori bence, bisiklette oturmana rağmen çok yorucu:S
ayakta bayılırsın valla sakın bir anda yapma 200 sabah 200 akşam yapabilirsin ama.
bnm göbeği eriten bi alet vardı yeni attım onuda
aslında bisiklet bnce çok zevkli olmalı oturduğun yerde kitabını oku başının dönme derdi yok:sm_cool:
oofffffff yooklmaz:insan mutlu olduğu zamanda vücut güzel şeyler üretir oda lazım dimiamaŞeniz
Hırpalama canım kendini yarın daha fazla yapar telafi edersin
canlarim ya cok tesekkurler de bu reg oldugum zamanlardan nefret ediyorumlmaz: mekik cektim bayaa bi biraz daha cekip yatayim bari kucuk cikolatalardan da yedim ayyyy cok fena bugun yaakaydirigubbakcemile umarim bi sey almam bu hafta 50.5e raziyim :Saruboceq:
canlarim ya cok tesekkurler de bu reg oldugum zamanlardan nefret ediyorumlmaz: mekik cektim bayaa bi biraz daha cekip yatayim bari kucuk cikolatalardan da yedim ayyyy cok fena bugun yaakaydirigubbakcemile umarim bi sey almam bu hafta 50.5e raziyim :Saruboceq:
şimdi yeni başladığım için bende kendimi zorlamam sıkılmamak için yani bu gece eşim evde yok görse gözleri dolardılaelaelaelaelae
canim mentollumu yedinnn reglsin olur o kadarcik vijdanyapma lutfen canimcim
:))
Kızlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi çok, iyi geceler herkese...
içini rahat tut fazla kasınca insan kendini iyi olmuyor mesela ben bugün öyle oldumopuyorumnanaktan
:))
Kızlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi çok, iyi geceler herkese...
canim yaa yok mentollu degil de findikli cevizli fistikli her turlusunden yedim ayyy bi de marifet gibi soyluyorum kaydirigubbakcemile
tamam canim benim cok saolasin umarim iyi olur kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?