• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prensesçim sanada iyi geceler kedişinedeŞeniz

iyigeceler06lf3tc5.gif

canim benim allah rahatlik versin
lokumda tatli ruyalar gorsunnn canim

iyi geceler kıslar 2 gündür takip edemedim doğru düzgün ne güzel herkes bi yardımlaşma çabalarında bu azimle hedefimizi ulaşcaz inş kaydirigubbakcemile2

gunaydin canlarim kimsecikler yazmamis

ben sabah kalktim mekiklerimi cektim suyumu ictim
kahvalti
kahvaltilik gevregi ve sut

regl oldugum icin dun dayanamayip 1 paket cikolatam vardi onu actim ama bugun onu ev sahibime verecegim hediye olarak yanimda durmasim bitmeden rahat etmiyorum cunku :))

kızlar bir sorunum var akannehir yarından itibaren finallerim başlıyo ve bu geceden itibarende sabahlıcam 6dan sonra yemek yemiyorum normalde 10da da uyurum zaten ee final dönemi olunca gece napıcam kızlar sabah 9da her gün finalim meyve fln mı alsam ki onlardan yerim gece diyorum sizce napıyım? lütfen cevap yazın :1hug:
bide uyumamak için her vize finalde değişmez kuralım kola-kahve karışımıydı sizce gece içersem kilo yapar mı?? önceden dikkat etmiyordum ama şimdi dikkat ediyorum beslenmeme o yüzden kafam karıştı napcam ben yaaa :((

Sanada günaydın cnm
1 & 2 sefer uğradım kimse olmayınca kaçtım bari temizliğimide yaptım:lepi:

kızlar bir sorunum var akannehir yarından itibaren finallerim başlıyo ve bu geceden itibarende sabahlıcam 6dan sonra yemek yemiyorum normalde 10da da uyurum zaten ee final dönemi olunca gece napıcam kızlar sabah 9da her gün finalim meyve fln mı alsam ki onlardan yerim gece diyorum sizce napıyım? lütfen cevap yazın :1hug:
bide uyumamak için her vize finalde değişmez kuralım kola-kahve karışımıydı sizce gece içersem kilo yapar mı?? önceden dikkat etmiyordum ama şimdi dikkat ediyorum beslenmeme o yüzden kafam karıştı napcam ben yaaa :((

selam canım valla meyvanın yanında yoğurt süt veya peynir yersen kilo ve kan şekerini yükseltmez benim bildiklerim bunlar leblebi ve yağsız patlamış mısır da olabilir belki BAŞARILAR canım:1hug:

gunaydin canlarim kimsecikler yazmamis

ben sabah kalktim mekiklerimi cektim suyumu ictim
kahvalti
kahvaltilik gevregi ve sut

regl oldugum icin dun dayanamayip 1 paket cikolatam vardi onu actim ama bugun onu ev sahibime verecegim hediye olarak yanimda durmasim bitmeden rahat etmiyorum cunku :))

iyi pazarlar canimcimm

aynen bende actimmi sonunu gormem lazim:)))cikolatanin dayanilmaz cazibesi iste kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
yesacım ben diyeti bi kaç gündür asmıştım:kedi:
ama dur hemen kızmayın neden diye bi sorun
ya ilk defa adetim 31. günde oldu bende acaba dedim
normalde 28. günde falan olurum yediklerime az çok dikkat ettim ama maalesef mekik spor yapamadım
ama maalesef kırmızıları gördümmafoldumben
diyetten dolayı gecikme yaşadım galiba ama yeniden başlıyorum canlar

canim kahve sekersiz kremasiz icebilirsin zaten kafein veriolar abarmaamak sartiyla tabi kafein metobilozmayi hizlandiriomus kilo vermede etkenmis
masum atistirmaliklar leblebi yagsiz misirpatlagi salatalik dilimleri cheryy dometes ben onlari aciktigim kaseye koyar yerim tavsiye ederim meyvada yiyebilirsin cok asiriya kacmadan bence bi elma kabuklariyla yersen hem yararli hemde tok tutuyoo kalorusude dusuk canimcimm

Sanada günaydın cnm
1 & 2 sefer uğradım kimse olmayınca kaçtım bari temizliğimide yaptım:lepi:

iyi pazarlar canimcimm

aynen bende actimmi sonunu gormem lazim:)))cikolatanin dayanilmaz cazibesi iste kaydirigubbakcemile3

iyi yapmissin yasemincim valla benimde yapmam lazim temizlik hep spor olur kaydirigubbakcemile3

prensesim iyi pazarlar canim yatagimin altinda 4 paket cikolata kutusu var (bi yarismada kazanmistim) acmadiktan sonra sorun yok ama dun dayanamayip actim ama biraz once hepsini goturdum ev sahibime verdim opuyorumnanaktan su an 3 paket var insallah subata kadar acmayip turkiyeye goturuyum diyorum bi paketi kontrol ettim de mentollu cikolatadan canim akannehir

selam kızlar
yesacım ben diyeti bi kaç gündür asmıştım:kedi:
ama dur hemen kızmayın neden diye bi sorun
ya ilk defa adetim 31. günde oldu bende acaba dedim
normalde 28. günde falan olurum yediklerime az çok dikkat ettim ama maalesef mekik spor yapamadım
ama maalesef kırmızıları gördümmafoldumben
diyetten dolayı gecikme yaşadım galiba ama yeniden başlıyorum canlar

canim benim benim dunum pek fenaydi ama insallah bugun toparlayacagim zemuszemus ayy su cikolata olmasa bi de bisikleti de kullanamadim sadece ip ve hareket vardi dun neyse onumuzdeki gunlere bakalim :1ninca:

iyi yapmissin yasemincim valla benimde yapmam lazim temizlik hep spor olur kaydirigubbakcemile3

prensesim iyi pazarlar canim yatagimin altinda 4 paket cikolata kutusu var (bi yarismada kazanmistim) acmadiktan sonra sorun yok ama dun dayanamayip actim ama biraz once hepsini goturdum ev sahibime verdim opuyorumnanaktan su an 3 paket var insallah subata kadar acmayip turkiyeye goturuyum diyorum bi paketi kontrol ettim de mentollu cikolatadan canim akannehir

canim benim metolluler harika valla bende dayanamiorum kahvenin yaninda yiyorum bi kac tane:(((bende acmayinca duruo ama dayanamayip acarsam hepsi bitioo
cancazimmm.bu arada istanbula kar geliomus sen turkiyede nereye gelceksin kuzum

canim benim metolluler harika valla bende dayanamiorum kahvenin yaninda yiyorum bi kac tane:(((bende acmayinca duruo ama dayanamayip acarsam hepsi bitioo
cancazimmm.bu arada istanbula kar geliomus sen turkiyede nereye gelceksin kuzum

evet canim ya ayni dert ben de var acmayinca sorun yok ama bi acarsam offf cok fena akannehir yok canim istanbula gelmiyorum ben bi ankaraya ugrarim belki sonra orta karadeniz taraflari kaydirigubbakcemile4

evet canim ya ayni dert ben de var acmayinca sorun yok ama bi acarsam offf cok fena akannehir yok canim istanbula gelmiyorum ben bi ankaraya ugrarim belki sonra orta karadeniz taraflari kaydirigubbakcemile4

canim benim simdiden iyi yolculuklar bitanemmm
bilmiorum likorlu cikolata severmisin canim?bende yilbasi icin almistim paketi acmadigim icin duruyo oyle dolapta:))bugun yagmurmu kar mi var orada canim

Back
X