50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,

Yesa çikolata sorununu çözdüğüne sevindim canım, bizim evde de nane şekerli çikolata var ama ben hiç yemiyorum, tadı da bir garip zaten mentollüsü gibi güzel değil, o yüzden hiç zararı yok öyle duruyor:)
Ben de bugün aşure yapıcam annemler gelcek diye, akşam yemeği yemem yine herhalde.
Bugün bir de krep günüydü o yüzden bisiklete iki kere binmeliyim bugün.

canim benim simdiden iyi yolculuklar bitanemmm
bilmiorum likorlu cikolata severmisin canim?bende yilbasi icin almistim paketi acmadigim icin duruyo oyle dolapta:))bugun yagmurmu kar mi var orada canim

aman dursun canim bosver elleme:)) burda ne mutlu ki bi sey yok hatta gunes ama yine de soguk hava canim bu arada bugun ogle yemegi yemicez ki zaten kahvalti cok gec yaptim acikirsam bi meyve yerim aksam yemegini de 4-5 gibi yiyecegiz insallah zemuszemus

biliorumm canim o cikolatayi ama mentollunun yerini doldurmuyoo dedigin gibi:)
bende birazda bince bisiklete yansin kaloriler hepimizin :)
bu arada limon napio

yesacım neyin vardı hayatım neden fenaydın

canim fena kacirdim anlaminda pizza ve diyet kola ile acilisi yaptim ama bisikleti kullanacagimi dusunerekten sonra msnde takildim kullanamadim ustune cikolata yedim bayaa bi neyseki sonra ip atladim mekik ve diger hareketleri falan yaptim ama bugun daha iyiyim krizim gecti gibi canimmmkaydirigubbakcemile5

evet canim kurtuldum actigim paketten acmadigim 3 paket ama onlari da hediye olarak turkiyeye getircem kurtulma amaciyla insallah turkbayragi kolay gelsin canim benim sana da :)

evet canim dursun oylee kaydirigubbakcemile5
kisin bile gunes olmasi insanin soguk bile olsa icini aydinlatio tatlimm
opuyorumnanaktan

biliorumm canim o cikolatayi ama mentollunun yerini doldurmuyoo dedigin gibi:)
bende birazda bince bisiklete yansin kaloriler hepimizin :)
bu arada limon napio

Limon şuan eşimin klavyesinin üstünde geziniyor, bizim bir harici diskimiz var kenarı ayna gibi, onunla konuşup duruyor:) Bir de arada ayağıma gelip cicciii deyip gidiyor:)
Civciv gibi çok ayak altında dolaşıyor bizim kuş

anammm benimmm cok sekermiss allah nazardan korusun uzun omur versin tatlim
ama dikkat edin ayak altinda basina bisey gelmesin bitanem
benim icin kafacina ufak bi opcuk verirmisin cok seviorum kuslarida benim cadi olmasa yine kus alirimm ama imkansizz artik

Evet allahtan sadece bir odada geziyor orada da sürekli dikkat ediyoruz, valla ben kendi adıma bile öpemiyorum çok huysuz benim kuşum, çok asi asla öptürmez, elimle tutuyum öpiyim desem cer cer cer bağırır, denerim ama senin için:)
Aman kuş alma hiç acımaz yer valla:)

aman canim benim deneme o zaman madem huysuz bide gaklamasin seni kiyamam
benim pisimden once mavisim vardi hic isirmazdi operdim hep:)kuslarin hepsinin yapisi farkli tabi bide islak marul surtunur banyo yapmayi severdi seninkide yapiomu?
yok canim alirmiyim hic icgudulerinde var o yuzden kus almam opuyorumnanaktan

Küveti var yazın onda yüzüyor, kışın üşür diye koymuyoruz ama pek.

Yok hayatım ya, biz böyle bir şey bulamadık kase gibi büyük geniş bir şey aldık kare, küvetten çok havuz gibi:) Kafesin dışında yani. Bir gün bir baktım kocam borcama suyu koymuş oynatıyor limonu, evdeki borcamlar tükenmeden ben de öyle bir şey aldım.

Çok güzelmiş bu da ya:)

Bu arada bisiklete biniyim yine 400 kalori yakayım dedim ama 150 kaloride tükendim resmen, bitmiş vaziyetteyim, kaslarım yeterince dinlenmeden yaptım diye mi oldu ne

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyyyy borcamlarda yuzmus limoncukkk yesinlerrrr
suya girince cirpiniolar bide kanatlariyla:))

Bu arada bisiklete biniyim yine 400 kalori yakayım dedim ama 150 kaloride tükendim resmen, bitmiş vaziyetteyim, kaslarım yeterince dinlenmeden yaptım diye mi oldu ne

bisey dicem canim ben bisaat norma ceviriorum 400 kalori gidio tukenmiste olmuyorum bide sen boyle denesen kuzum

selaaam bende geldiiim
borcamda haaa:roflol::roflol:
benikide yaz kış dilemez çeşmenin altında avucumuzda yıkanır ancak kovalarsak gider heralde ihtiyacı var banyoyaa.s

bisey dicem canim ben bisaat norma ceviriorum 400 kalori gidio tukenmiste olmuyorum bide sen boyle denesen kuzum

Bana da bir şey olmuyordu da bugün öyle oldu niyeyse tansiyonum falan da düştü herhalde
Bugün daha yapmam herhalde yarın artık.

selaaam bende geldiiim
borcamda haaa:roflol::roflol:
benikide yaz kış dilemez çeşmenin altında avucumuzda yıkanır ancak kovalarsak gider heralde ihtiyacı var banyoyaa.s

Sende de mi muhabbet var canım, serçeyi biliyordum ama o değildir herhalde:)

Kedinle nasıl yaşayabiliyorlar evde:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…